Ne yapacağımı bilemiyorum inanınAma canım bunu iyi gözlemle birde 20 yaşında bi gencin böyle bişey yapmasıda çok mantıksız askerlik çağı. Gelmil bunu ihmal etmw canım bence
Ne şekilde bekliyo pwki canım 20 yaşındaki kardeşinizBana tuhaf gelen kısmı güreş gibi değil de mesela küçüğü alttayken o şekilde bekliyor oluşu
Umarım sizin dediğiniz gibidir
Teşekkür ederim cevabınız içinbizim sülale kuzenler kardeşler genelde erkektir, lisede de çoğu sınıf arkadaşım erkekti.bana o yüzden bunlar garip gelmedi.yani böyle taciz olmaz gibi geldi.yahu zaten kadın değil ki erkek üreme organı şimdi açık açık yazmıyım diyorum da başka yere gitse kafası belli olur ordan ne olduğu.
Birde canım o banyoya giderken afadetsin ama cinsel organını sertleştiği erkeklerde belli olur ona dikkat ettinmi pekiNe şekilde bekliyo pwki canım 20 yaşındaki kardeşiniz
Okuyor üniversitede normal zamanda da sürekli evde okul dışındabu 20 yaşındaki okuyo mu çalışıyo mu karakteri nasıl sevgilisi var mı ergenlikte cinsel bunalım geçirdi mi size karşı saygılı sevgili mi?
Hayır dikkat etmedimBirde canım o banyoya giderken afadetsin ama cinsel organını sertleştiği erkeklerde belli olur ona dikkat ettinmi peki
Canım inan buna dikkat et gerekirsefe inan konuşmanmı gerekir bilmiyorum ama zor bi durum ama bunu 12 yaşındaki kardeşiniz için ihmal etmeyin derim ciddi bir sorun şauet öyleyseHayır dikkat etmedim
Yarın sabah annemle üstü kapalı konuşacağım dediğiniz gibi niyeti kötü bile olmasa özel alan diye bir şey var oyunun da sınırı var20 yaşında artık ergenliği geçmiş adam olma yolunda bir erkek ne alaka 12 yaşında cocugun arkasından yapışır.
Normal bir şekilde böyle oyun oynamayın biryerinizi sakatlarsınız diyin, öff şu annelerin de bişey anlamaması saf oluşu beni öldürecek.
Çok can sıkıcı konu fakat umarım sizin kuruntunuzdur. Uyarın, tensel temasları fazla olmasın. Pc oyunu, santranç falan oynasınlar. Yalnış anlaşılacak hareketlerle oyun oynamaz 20 yaşındaki adam.
Küçükler ifade edemeyebilir. Korkabilir, çekinebilir, anlamlandiramayabilir..Belki boğuşuyorlar terliyor nasıl hemen böyle aklınıza gelebildi? 20 yaşında olan da kardeşiniz.. Küçükte bir rahatsızlık gözlemliyor musunuz?
Bence cidden psikolojiniz bozuk, 30 yaşındayım evliyim hala iki kız kardeşimle ayı boğan tarzda güreşiriz yani bana çok acayip geldiniz bilmiyorum.Bundan yaklaşık bir yıl önce bir keresinde kendisi ayaktayken kucağına aldığını gördüm
Nasıl anlatacağımi da bilemiyorum açıkçası
Biraz önce düşünürken aklıma geldi bu olay
Yaşantı ile ilgili biraz, karsi taraf eminim farkli bir şey hissetmistir..Bence cidden psikolojiniz bozuk, 30 yaşındayım evliyim hala iki kız kardeşimle ayı boğan tarzda güreşiriz yani bana çok acayip geldiniz bilmiyorum.
Tuglerim diken diken..Iyi akşamlar herkese.
Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.
Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor
Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin
Normalde çok nadir girer duşa her gün ya da iki günde bir değil20 yaşta küçük değilmiş ya... Kardeşiyle oynayınca terliyor olabilir mi? Her gün duş alır mı? Her terlediğinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?