• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalıyormusum

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Aylardir is ariyorum simdi buldugum is evimden 1 saat uzaklikta. Yani aracla her gun 1 saat gidis 1 saat gelis 2 saat yol yapmış olacağım. Aksama evde olacağım.

Sorun esim. Diyor ki "kimin karısı o kadar yola ise gidiyor. Eve aksam mı geleceksin. Ben kimseyi tanimiyorum orada sen farkli bi yerden gideceğin için asılırlar." Ben diretince ne var bunda dedikce tartışıyoruz en son naparsan yap diyor. Isin olacağı kesin degil bu arada ama esimin arkadaşı daha once orada çalıştığı için belki referansım olabilir diye düşünüyorum kendi kendime. Evliyim diye kimseyi tanımadığım bir sehire çalışmaya gidemem mi yani ben? Bana sacmaladigimi söylüyor öyle mi gerçekten?

Çalışmanızda bence bir yanlış yok ama kafamı karıştıran tek nokta yol olayı nasıl olacak? Hiçbir iş yeri uzak elemanı tercih etmez yol masrafından dolayı gibi geliyor bana.

Aylardir is ariyorum simdi buldugum is evimden 1 saat uzaklikta. Yani aracla her gun 1 saat gidis 1 saat gelis 2 saat yol yapmış olacağım. Aksama evde olacağım.

Sorun esim. Diyor ki "kimin karısı o kadar yola ise gidiyor. Eve aksam mı geleceksin. Ben kimseyi tanimiyorum orada sen farkli bi yerden gideceğin için asılırlar." Ben diretince ne var bunda dedikce tartışıyoruz en son naparsan yap diyor. Isin olacağı kesin degil bu arada ama esimin arkadaşı daha once orada çalıştığı için belki referansım olabilir diye düşünüyorum kendi kendime. Evliyim diye kimseyi tanımadığım bir sehire çalışmaya gidemem mi yani ben? Bana sacmaladigimi söylüyor öyle mi gerçekten?

calismak senin en dogal hakkin tabiki ama mesafe cok uzak geldi bana. esin bence seni dusunerek oyle demis. Allah korusun bu devirde 1 saatlik yol cekip ise gitmek ve geri donmek artik kadinlar ici izdirap haline geldi.

bilemedim canim ya. keske evine daha yakin bi yerde is bulabilsen.

sacmalamiyosun ama ben gitmezdim o kadar mesafeye.

bence bi degerlendir bu konuyu.

Yol bana ait olacak...

Mecbur degilim ama evde otur otur kafayı yiycem
Böylede yorulursun gibi geliyor ne işi bilmiyorum ama 2 saat yol iş derken pert olursun.
Tabi denemekte fayda var eşin sana zarar gelmesinden korkuyor buda seni sevip önemsedigini gösterir kızma bence :)

Bu ise manevi olarak ihtiyacim var
Goruyorsun aylardir is ariyorum
Burasi bana iyi gelecek
Ise yaradigimi hissedecegim de ...
Ikincisi ben daglarda calisiyorum biliyor musun ?
Dogal tas ocaklarinda ...
Herkes erkek .
Ocakcilar,calisanlar,musteriler,muhendisler...
Muhattap oldugum herkes erkek.
Kimse onun karisina asilmak icin beklemiyor .
Ozguvensiz davranmasin .

Sunamıyor çünkü is yok. Hani is secme lüksüm olsa niye gunde 2 saat yol yapayım..
Onu diyorum ben de daha iyi bir fikri yoksa susmalı yani.
Hayatım boyunca neden onun yerine bunu yapmadın diyen kim olursa olsun sen bana alırsan kullanırım, sen ayarlarsan yaparım, benim zekam yetmedi sen o puanı alırsan benim yerime tabiki atanırım gibi bir düstur belirledim çok rahatım belki ben yanlışımdır. Yani siz de evinize yakın bir yerde çalışmak isterdiniz sonuçta.

Böylede yorulursun gibi geliyor ne işi bilmiyorum ama 2 saat yol iş derken pert olursun.
Tabi denemekte fayda var eşin sana zarar gelmesinden korkuyor buda seni sevip önemsedigini gösterir kızma bence :)
Esimin esas derdi hem uzaga gidiyor olmam hem de çalıştığım yerdekileri illaki tanıyacak bana zarar gelir mi gelmez mi bunları tartacak. Evet belki yorulacagim ama denemek istiyorum ben.

Bu ise manevi olarak ihtiyacim var
Goruyorsun aylardir is ariyorum
Burasi bana iyi gelecek
Ise yaradigimi hissedecegim de ...
Ikincisi ben daglarda calisiyorum biliyor musun ?
Dogal tas ocaklarinda ...
Herkes erkek .
Ocakcilar,calisanlar,musteriler,muhendisler...
Muhattap oldugum herkes erkek.
Kimse onun karisina asilmak icin beklemiyor .
Ozguvensiz davranmasin .
Ozguvensiz biri de degil ki. Ben de herkes te beni bekliyordu sanki diyorum rahatlatmak icin ama tutturmus bi kimseyi tanımıyorum. Her seyi dedim. Dedim ki evde kafayi yiycem bak. Hem sana da destek olurum madden. Bunu niye ilk basta demiyosun senin derdin maddiyat degil evden kurtulmak diyo.

Ozguvensiz biri de degil ki. Ben de herkes te beni bekliyordu sanki diyorum rahatlatmak icin ama tutturmus bi kimseyi tanımıyorum. Her seyi dedim. Dedim ki evde kafayi yiycem bak. Hem sana da destek olurum madden. Bunu niye ilk basta demiyosun senin derdin maddiyat degil evden kurtulmak diyo.

Ya insan otur otur evde tirlatiyor gercekten
Onlari 1 ay eve tik bakalim napcaklar .
Koskoca kadinsin bakarsin basinin caresine
Manyaklar her yerde var evet ama
Sen bunlar var diye eve mi mahkum olacaksin .
Gunde 1 saat git gel bi sey degil ilk zamanlar yorucu olur ama sonra alisirsin
Sadece yol parasi sana aitmis
Maasi ne kadar bu isin
Bi de is ne ?
Degecek mi yorgunluga

Ya insan otur otur evde tirlatiyor gercekten
Onlari 1 ay eve tik bakalim napcaklar .
Koskoca kadinsin bakarsin basinin caresine
Manyaklar her yerde var evet ama
Sen bunlar var diye eve mi mahkum olacaksin .
Gunde 1 saat git gel bi sey degil ilk zamanlar yorucu olur ama sonra alisirsin
Sadece yol parasi sana aitmis
Maasi ne kadar bu isin
Bi de is ne ?
Degecek mi yorgunluga
Maaşını bilmiyorum henuz. Is kendi mesleğim olacak olursa. En azindan bi deneyeyim diyorum zorlanirsam çıkarım. Neyin eksik diyo ama ehliyet almak istiyorum ben eşim para yok diyor.

Maaşını bilmiyorum henuz. Is kendi mesleğim olacak olursa. En azindan bi deneyeyim diyorum zorlanirsam çıkarım. Neyin eksik diyo ama ehliyet almak istiyorum ben eşim para yok diyor.

Dene bence dicem de
Yapamazsan ben sana demistim der bi de
Acaba daha yakinlardan mi baksan
Is yok diyosun
Git bence ya ise alinirsan .
Kendin icin bi seyler yap .
Bu arada herkes aksam geliyor eve
O ne zaman geliyomus oglen mi
Hey Allahim

Ben 50 dk yol git gel yapıyorum hee gün aynı şehir içinde 1 saat uzak değil he yol duzse yormaz bile , benim gittiğim yol hem engebeli hem otobüs tedavülden kalkmış felaket bişey.

Back
X