- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Başka bir şeye değinmek istiyorum ben. Esiniz is çevrenizi tanımak istiyormuş bilmediği yere gitmeniz endiselendiriyormus vs vs yani kısaca seni ancak ben koruyabilirim senin icin dogrusunu ben bilirim anlayisinda. Esiniz sunu bilmeli siz calistiginiz ortamda sizi endiselendiren veya güvensizlik yaratan insanlarla siz birebir mucadele edebilirsiniz herkesin kocasi babasi veya basinda erkek mi var ya da olmak zorunda mı. Siz guclusunuz ve zorluklarla tek basiniza mucadele edebilirsiniz ebeveyniniz degil ki sizin. Ha edemediginiz yer olur yine kendi iradenizle istifa edersiniz yani olay çalışsam mı çalışmasam mı değil bana kalırsa. Eşinizin sizi çocuklarınızdan farklı görmemesi gibi geldi bana
Esimin benim öyle insanlara koyacagim mesafeden suphesi yok ta sana bi mesaj gelir ben görürüm o zaman durmam ben diyo. Olmazsa cikarim dedim zaten ben o da olduktan sonra onemi yok diyo ikna edemedim bi ya fena tartışıyoruz konu açılıncaEşin normal değil
Kendisi her gördüğü kadına sarkıyor mu
Evli iken de bekar iken de çeşit çeşit şehire gittim iş için yabancı olduğum otu b ku sormamdan belli idi
Kimse asılmadı
Bu şehre ilk geldiğimde sevgilimle yaşıyordum bekar başka şehirden gelmiş ve bir Ada'm ile yaşıyor klasik yollu kadın damgasına uygun
Ama kimse asılmadı kimse de ay sana asılırlar demedi
Eşin neden herkesi potansiyel sapık sanıyor ayrıca da asılırsa verirsin cevabı