• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalıyormusum

Tanısa bile kimin kime nerde asilacagi hiç belli degl bu devirde. Eşiniz sizi düşünüyor olabilir tabi hem ev hem iş yolda uzun diye ama çalışmak istiyorsanız deneyin bence -.-

Suan isyerinden yaziyorum. :) nobetli calisan ne yapsin o zaman? Kocam beni de mi yollamasaymis. Sukretsin ki aksama eve doneceginiz ugrasacaginiz bir isiniz olacak..

Bir de esas konu 1 saat yol mesafesi mi yoksa esinizin is arkadaslarinizi tanimamasi mi? Tanismak meseleyse nereye girerseniz girin basta tanimadigi insanlarla olacaksiniz. Zamanla BELKI tanisma firsati bulabilecek... Sacmalayan esiniz.

Bir de esas konu 1 saat yol mesafesi mi yoksa esinizin is arkadaslarinizi tanimamasi mi? Tanismak meseleyse nereye girerseniz girin basta tanimadigi insanlarla olacaksiniz. Zamanla BELKI tanisma firsati bulabilecek... Sacmalayan esiniz.
Yaşadığımız yerdeki herkesi tanır. Tanimasa bile araştırıp öğrenir. Esas sorun ikisi de...

Yani şimdi asılma meselesi duruma göre değişir şans işi. Yeri gelir duvar gibi dursan bile ortamda hadsiz tipler vardır senin kendi kendine bir gülümsemenden bile kendine pay çıkartır, bazen de ortamda öyle erkekler vardır ki seni kardeşleri gibi sahiplenir. Sen umarım ikincisine denk gelirsin. Yalnız günde iki saat yolda geçirmek seni bir süre sonra zorlayabilir yine de denemeden bilemezsin.

Aldığınız ücret - yol masrafı = işinize yarar değecek bir paraysa olabilir. Yolda geçecek süre bence çok değil. Yaparım, sorun olmaz diyorsanız yine önemli değil bence. Çalışın.

Sartlari öğrendiğimde sorarim artık ta eşimle baya bozusuyoruz bu konuda cok buyuk tepki veriyo
sen kendnden emin degilken onun net olmamasi normal. sirf inat olarak bakarsan esine anlamazsin onu. ama hakli oldugu nktalar vardir belki bu isle alakali. tabi genel bi durum degilse bu. yani her ise tepki vermiyosa

Maddi sıkıntı yoksa Otur evinde bence.
bi saat git çalış bi saat gel eve bide koca yemek beklicek ev temizlik beklicek . Üstünede bişe eksik olsa işini bahane etcek ben demedim mi diye huzursuzluk çıkcak hep :110: Bn söylerken yoruldum

Aylardir is ariyorum simdi buldugum is evimden 1 saat uzaklikta. Yani aracla her gun 1 saat gidis 1 saat gelis 2 saat yol yapmış olacağım. Aksama evde olacağım.

Sorun esim. Diyor ki "kimin karısı o kadar yola ise gidiyor. Eve aksam mı geleceksin. Ben kimseyi tanimiyorum orada sen farkli bi yerden gideceğin için asılırlar." Ben diretince ne var bunda dedikce tartışıyoruz en son naparsan yap diyor. Isin olacağı kesin degil bu arada ama esimin arkadaşı daha once orada çalıştığı için belki referansım olabilir diye düşünüyorum kendi kendime. Evliyim diye kimseyi tanımadığım bir sehire çalışmaya gidemem mi yani ben? Bana sacmaladigimi söylüyor öyle mi gerçekten?

hergün maslak florya trafiğini çekiyorum. ağır saçmalamış eşiniz. onun derdi kendi ayaklarının üzerinde durmanı istememesi bence.

Bir saat buyuk sehir icin ne ki? Ben hamileyken 1,5 saat git 1,5 saat gel yapiyordum hem de servisle. Kendi arabami kullanmak zor geliyordu serviste uyuyordum kitap okuyordum. Siz istiyorsaniz calisin. Esiniz konussun kendi kendine bir kosede duymayin bile

Hangi çalışan eve gündüz geliyormuş? Akşam döneceksiniz tabii ki eşiniz ağır saçmalamış.

Back
X