Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi insallahYap kiz o zaman
Ehliyetini de al goster suratina suratina![]()
Tesekkurler kolay gelsinSuan isyerinden yaziyorum. :) nobetli calisan ne yapsin o zaman? Kocam beni de mi yollamasaymis. Sukretsin ki aksama eve doneceginiz ugrasacaginiz bir isiniz olacak..
Yaşadığımız yerdeki herkesi tanır. Tanimasa bile araştırıp öğrenir. Esas sorun ikisi de...Bir de esas konu 1 saat yol mesafesi mi yoksa esinizin is arkadaslarinizi tanimamasi mi? Tanismak meseleyse nereye girerseniz girin basta tanimadigi insanlarla olacaksiniz. Zamanla BELKI tanisma firsati bulabilecek... Sacmalayan esiniz.
Denemek istiyorum. Benim icin is hayatinda en önemli olan sey çalıştığım ortamdaki huzur. Yola katlanirim gibi geliyor insanlarla anlasabilirsem.esinin mudahale etmedigini farzet. o kadar yola tamam misin sen?
is hayatnda deenemek istiyorum genelde olmuyo. sozlesme imzalaniyo. asagi yukari 15 ay cikmama maddesi gibi.Denemek istiyorum. Benim icin is hayatinda en önemli olan sey çalıştığım ortamdaki huzur. Yola katlanirim insanlarla anlasabilirsem.
is hayatnda deenemek istiyorum genelde olmuyo. sozlesme imzalaniyo. asagi yukari 15 ay cikmama maddesi gibi.
sen kendnden emin degilken onun net olmamasi normal. sirf inat olarak bakarsan esine anlamazsin onu. ama hakli oldugu nktalar vardir belki bu isle alakali. tabi genel bi durum degilse bu. yani her ise tepki vermiyosaSartlari öğrendiğimde sorarim artık ta eşimle baya bozusuyoruz bu konuda cok buyuk tepki veriyo
Zarar gelmeyecek insanlarin oldugu ortama bir sey demiyorsen kendnden emin degilken onun net olmamasi normal. sirf inat olarak bakarsan esine anlamazsin onu. ama hakli oldugu nktalar vardir belki bu isle alakali. tabi genel bi durum degilse bu. yani her ise tepki vermiyosa
Aylardir is ariyorum simdi buldugum is evimden 1 saat uzaklikta. Yani aracla her gun 1 saat gidis 1 saat gelis 2 saat yol yapmış olacağım. Aksama evde olacağım.
Sorun esim. Diyor ki "kimin karısı o kadar yola ise gidiyor. Eve aksam mı geleceksin. Ben kimseyi tanimiyorum orada sen farkli bi yerden gideceğin için asılırlar." Ben diretince ne var bunda dedikce tartışıyoruz en son naparsan yap diyor. Isin olacağı kesin degil bu arada ama esimin arkadaşı daha once orada çalıştığı için belki referansım olabilir diye düşünüyorum kendi kendime. Evliyim diye kimseyi tanımadığım bir sehire çalışmaya gidemem mi yani ben? Bana sacmaladigimi söylüyor öyle mi gerçekten?