• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalıyormusum

Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama işe git gel 2 saat ortalama bi süre bence. Eve akşam dönme mevzusuna gelince çalışan insanlar evlerine akşam dönerler evet bunda da bi anormallik yok.

kimse kimseyi tam bilemez ki
en güvendiği insan olur bir bakarsın bir gün yanlış yapar
ne yapacak eve mi kapatacak sizi
esiniz çok yanlış düşünüyor
her şeyden önce size güvensin yeter
Derdi benimle degil. O kadar katı ki orasi konusunda olsem degismez fikrim diyo
Offf sacmalamasin. Evli veya bekar erkekler de kadinlar da her yerde halt yiyebiliyorlar. O zaman nefes de almayalim hic birimiz
Aynen öyle. Biz küçük bir yerdeyiz burda evli kadina sarkmaya cesaret edemeyeceklerini ama kimsenin kimseyi tanımadığı yerde olabileceğini düşünüyor. Beni ezip gececeksen buyur git ikimiz de bekar gibi takilalim o zaman diyo.

Aynen öyle. Biz küçük bir yerdeyiz burda evli kadina sarkmaya cesaret edemeyeceklerini ama kimsenin kimseyi tanımadığı yerde olabileceğini düşünüyor. Beni ezip gececeksen buyur git ikimiz de bekar gibi takilalim o zaman diyo.
Onun derdi belli oldu,cani skilmis bekarligini ozlemis sizin ise girmenizi bahane edecek. Yemezler gulum deyin ve ise girin. Koca denilen zimbirtinin garantisi yok ama maas,sgk priminin garantisi var. seksenler dizisindeki anne gibi konustum ama oyle ;)

Onun derdi belli oldu,cani skilmis bekarligini ozlemis sizin ise girmenizi bahane edecek. Yemezler gulum deyin ve ise girin. Koca denilen zimbirtinin garantisi yok ama maas,sgk priminin garantisi var. seksenler dizisindeki anne gibi konustum ama oyle :KK66:
Ben ayni cumleyi baska konuda ona demistim ordan ogrendi heralde beni kendi dedigimle vuruyo. Biz sigorta konusunu da konuştuk. Dedim o zaman sigortami baslat. Benim sigortam var ya napcan diyo. Açıkca demedim tabi olur da yolumuz ayrilirsa diye..

Ben ayni cumleyi baska konuda ona demistim ordan ogrendi heralde beni kendi dedigimle vuruyo. Biz sigorta konusunu da konuştuk. Dedim o zaman sigortami baslat. Benim sigortam var ya napcan diyo. Açıkca demedim tabi olur da yolumuz ayrilirsa diye..
Aynen 80lerdeki gibi devam edeyim o zaman bir emekli maasinin nesi var,iki emekli maasinin sesi var deseydiniz;) yapacaginiz birikimlerden bahsedin, araba arsa veya ev alabileceginizi soyleyin. Ne kadar mali mulku olsa da bu cumlelerle avlayabilirsiniz adami. Her ay bir altin alacaginizi da soyleyebilirsiniz en basitinden.

Ya bir şey diyeceğim ama kırılmayın lütfen. Eşiniz ne kadar bencil bir insan yahu. Sizin evde ne kadar bunaldığınızı, işe girmeyi ne kadar istediğinizi ben bile biliyorum ki eşiniz illa ki bunun psikolojik yansımalarını fark etmiştir. Bu derdinizi eşinizle paylaşmışsınızdır, üzüntünüzü anlatmışsınızdır. Şimdi bir imkan doğuyor ona da "beni ezeceksen git" diyor.

Bunun ezmeyle, bekarlıkla ilgisi yok. İşe girin, yapamazsınız, yol ağır gelir çıkarsınız. Ama bir kendinize gelin, paranızı kazanın. Oh be diyin azıcık. Benim sigortam var demesin kimse. Ayrılmadınız diyelim hayat bu eşinize bir şey olsa. Çalışamaz olsa, Allah korusun vefat etse ne olacak. Dünyanın binbir türlü hali var.

Hem çift maaş gibisi var mı? İnsan ev kredisine de girer, araba da alır, çocuğunu koleje de yollar ne bileyim hayat standardı yükselsin ister herkes. Bence siz işe girin.

Aynen 80lerdeki gibi devam edeyim o zaman bir emekli maasinin nesi var,iki emekli maasinin sesi var deseydiniz:KK66: yapacaginiz birikimlerden bahsedin, araba arsa veya ev alabileceginizi soyleyin. Ne kadar mali mulku olsa da bu cumlelerle avlayabilirsiniz adami. Her ay bir altin alacaginizi da soyleyebilirsiniz en basitinden.
:) deniyorum akşama

Ee zaten şehir içi işe gitme süresi genelde 1 saat trafikten dolayı. Bence gayet normal. İş iyi ise başlayın. Sonuçta kolay bulunmuyor.

Ya bir şey diyeceğim ama kırılmayın lütfen. Eşiniz ne kadar bencil bir insan yahu. Sizin evde ne kadar bunaldığınızı, işe girmeyi ne kadar istediğinizi ben bile biliyorum ki eşiniz illa ki bunun psikolojik yansımalarını fark etmiştir. Bu derdinizi eşinizle paylaşmışsınızdır, üzüntünüzü anlatmışsınızdır. Şimdi bir imkan doğuyor ona da "beni ezeceksen git" diyor.

Bunun ezmeyle, bekarlıkla ilgisi yok. İşe girin, yapamazsınız, yol ağır gelir çıkarsınız. Ama bir kendinize gelin, paranızı kazanın. Oh be diyin azıcık. Benim sigortam var demesin kimse. Ayrılmadınız diyelim hayat bu eşinize bir şey olsa. Çalışamaz olsa, Allah korusun vefat etse ne olacak. Dünyanın binbir türlü hali var.

Hem çift maaş gibisi var mı? İnsan ev kredisine de girer, araba da alır, çocuğunu koleje de yollar ne bileyim hayat standardı yükselsin ister herkes. Bence siz işe girin.

Bilmez mi benim ne kadar bunaldigimi. Başını yiyorum hep. Bunu bile kendine yontuyor sen benim uzerime cok geliyosun diye. Ben sadece kendim icin bir seyler yapmak istiyorum. Götüreceği yere götürüyor elinden geldiğince. Ben hafif bi anksiyete geçiriyorum su an yalnizliktan. Gittigim doktor da enerjini bi yere ver dedi. Hepsini biliyor. Bana diyor ki ne var bu evde de kurtulmak istiyorsun. Bu nasıl bi düşünce anlamiyorum. Bi de illet bi huyu var bi şey ona gore yanlışsa yanlış tillahi gelse degismez fikri. Ondan böyle ufak sorunlarda cok bocaliyoruz. Mesela sınırını bilmeden icmek, aldatmak, evle ilgilenmemek, siddet uygulamak tarzı seylere tepki verir kimde görürse. Ama ufak tefek konulardaki kendi dogrularini ne desem degistiremiyorum. Bu is meselesinde de senin oyle adamlarin olduğu yerde calismani istemiyorum bu da benim kırmızı cizgim diyo. Yani ya kıyamet kopacak oyle basliycam ise ya da susup baska isi bekliycem..

Ben okadar gitmezdim. Hele ihtiyac yoksa okadar yola hic gerek yok. Illa calisacagim diyorsan yakinlarda bulmaya calissan? Ayrica işe gitmeyince evden cikamiyor musunuz ki evde kafayi yediniz?

Bence yanlış değil ayrica artık eve yakın iş yeri bulmak çok zor. Zaten işsizlik var iş bulunca sarılın iyicene. Madem görüştüğünüz işi beğenmiyor o zaman eşiniz size iş bulsun. Çalışmak işe gidip gelmek kolay mı?

Ben okadar gitmezdim. Hele ihtiyac yoksa okadar yola hic gerek yok. Illa calisacagim diyorsan yakinlarda bulmaya calissan? Ayrica işe gitmeyince evden cikamiyor musunuz ki evde kafayi yediniz?
Yaşanılan yerle alakali bu durum malesef. Örgü dikiş nakış kurslarindan baska bir sey yok. Onlar da beni hic cekmiyo evde otururum daha iyi. Spora gittim bi ara. Yakinlara da bakiyorum ayni zamanda bulamadim..

Yaşanılan yerle alakali bu durum malesef. Örgü dikiş nakış kurslarindan baska bir sey yok. Onlar da beni hic cekmiyo evde otururum daha iyi. Spora gittim bi ara. Yakinlara da bakiyorum ayni zamanda bulamadim..

Is cok rahatsa, sevdiginiz bir is olcaksa gitmenize deger ozaman yapacak baska bisey yoksa :) niye olmasindi kafaniz dagilir ama her iş oyle mutlulukla gidilen biyer olmuyor kafa dagitayim derkem sinir, stress olmayinda iyice.

ben istanbul trafiğinde 42 km gidip geliyorum (neyse ki her gün değil) 1 saat ne ki :KK53:
kolay kolay kimse evinin dibinde iş bulamıyor, bence diğer koşullar iyise değerlendirilebilir.

Bence gayet normal. İstanbul ataşehirde oturan arkadaşım hergün gebzeye gidiyor. Eşiminki daha fena ama erkek olduğu için onu örnek vermeyeyim :)

Başka bir şeye değinmek istiyorum ben. Esiniz is çevrenizi tanımak istiyormuş bilmediği yere gitmeniz endiselendiriyormus vs vs yani kısaca seni ancak ben koruyabilirim senin icin dogrusunu ben bilirim anlayisinda. Esiniz sunu bilmeli siz calistiginiz ortamda sizi endiselendiren veya güvensizlik yaratan insanlarla siz birebir mucadele edebilirsiniz herkesin kocasi babasi veya basinda erkek mi var ya da olmak zorunda mı. Siz guclusunuz ve zorluklarla tek basiniza mucadele edebilirsiniz ebeveyniniz degil ki sizin. Ha edemediginiz yer olur yine kendi iradenizle istifa edersiniz yani olay çalışsam mı çalışmasam mı değil bana kalırsa. Eşinizin sizi çocuklarınızdan farklı görmemesi gibi geldi bana

Ortalama çalışan yüzde seksenlik kesim zaten minimum iki saat yol cekiyodur . Evde oturmaktan daha iyidir

1 saatlik yol istanbul ankara izmir gibi yerlerde gayet normal doğrusu, onun için oralarda olmasanız bile bana normal geldi. ben tercih etmezdim doğrusu ama o şartlarda çalışan çok insan var.

bir de siz saçmalamıyorsunuz ama eşiniz biraz saçmalamış. ben doğru düzgün bir işyeri olduktan sonra kimsenin kimseye "asılacağını" (çok itici bir tabir) sanmıyorum. üstelik ki evlisiniz. o zaman sokağa da hiç çıkmamalısınız, çarşıya ve pazara da çünkü her an herkes asılabilir size.

Ortalama çalışan yüzde seksenlik kesim zaten minimum iki saat yol cekiyodur . Evde oturmaktan daha iyidir
Aylardir is ariyorum simdi buldugum is evimden 1 saat uzaklikta. Yani aracla her gun 1 saat gidis 1 saat gelis 2 saat yol yapmış olacağım. Aksama evde olacağım.

Sorun esim. Diyor ki "kimin karısı o kadar yola ise gidiyor. Eve aksam mı geleceksin. Ben kimseyi tanimiyorum orada sen farkli bi yerden gideceğin için asılırlar." Ben diretince ne var bunda dedikce tartışıyoruz en son naparsan yap diyor. Isin olacağı kesin degil bu arada ama esimin arkadaşı daha once orada çalıştığı için belki referansım olabilir diye düşünüyorum kendi kendime. Evliyim diye kimseyi tanımadığım bir sehire çalışmaya gidemem mi yani ben? Bana sacmaladigimi söylüyor öyle mi gerçekten?
Ben de Antalya'da yaşıyorum ve burda iş demek turizm ve otelcilik demek. Hergün servisle en az 1 saat gidiş 1 saat geliş 2 saat yolda geçiyor. Mecbur çünkü şehir merkezinde oturmak istiyorsun iş yerine yakın olsan köy gibi asosyal beldeler. Ben büyük şehirde olup da 1 saat yol çekmeyen kimse olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca çalışmalısın. Kendin için bi yerden başlamalısın bu işinde yol zorluğu çekersin ama iş hayatına adepte olmaya başlarsın sonra daha yakınlarda bi iş bulursan değiştirirsin koşulları değerlendirip. İnsan bazen öyle raddeye geliyor ki ne iş olsa yaparım durumunda oluyosun. Bol şans...

Eşin normal değil

Kendisi her gördüğü kadına sarkıyor mu

Evli iken de bekar iken de çeşit çeşit şehire gittim iş için yabancı olduğum otu b ku sormamdan belli idi

Kimse asılmadı

Bu şehre ilk geldiğimde sevgilimle yaşıyordum bekar başka şehirden gelmiş ve bir Ada'm ile yaşıyor klasik yollu kadın damgasına uygun

Ama kimse asılmadı kimse de ay sana asılırlar demedi

Eşin neden herkesi potansiyel sapık sanıyor ayrıca da asılırsa verirsin cevabı

Back
X