Saçmalıyormusum

Esimin benim öyle insanlara koyacagim mesafeden suphesi yok ta sana bi mesaj gelir ben görürüm o zaman durmam ben diyo. Olmazsa cikarim dedim zaten ben o da olduktan sonra onemi yok diyo ikna edemedim bi ya fena tartışıyoruz konu açılınca

Benim su anda oldugum durum gibi
Ordaki çalışanlarla ilgili iyi şeyler duymamış evli erkekler bile haltlar yiyolarmis

Ay valla merak ettim şu sizin şehri ve ora denilen yeri

Her yerde vardır aldatan kadın da erkek de
Bizim yasadigimiz yerde değil buldugum is. Gerci burada da durum farksiz. Ben mesela burada bi is buluyorum esim arastiriyo kimdir necidir patron genc kizlara asilan, sekreteriyle karisini aldatan bi manyak cikiyo.. bi de küçük yerlerde adin dedikoduya karismayagorsun dogru yanlış herkes salliyo arkadan. Bundan da çekiniyor.

İşin başka yerde olduğunu anladım da bizim burada evli kadına asılmaya çekinirler demiştin de o nedenle Orayı da şu potansiyel her kadına asılınacak yeri de merak ettim

Ama sorun şehirlerde değil eşinde

Ovv ne güzel iş.Erkekse hepsi daha iyi.Kadinlarin çoğunluk olması daha rezillik.Ne iş yapıyorsun mühendis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…