Saçmasapan mevzular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Merhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.

Sizin eski konunuzda benzerdi, adam enteresan biri ve bir sürü yorum yazıldı. Değişeceğini sanmıyorum. Siz daha önceki öneriler konusunda ne yaptınız?

Hasta çocuğunu soğukta bırakacak adamı ben ne koca diye yanımda tutarım ne çocuğumun babası diye. Hem de saçma sapan bir şey yüzünden. Vicdanı, merhameti olmayan adamdan aile babası olmaz.

Maddi durumunuz çok mu kötü? Bir gün kalorifer gereksiz yandı diye faturaya yansıyacak tutar sizi çok mu zorlar parasal açıdan? Eğer öyleyse diyecek bir şey yok. Ama klimayı açabildiğinize göre mevzu para değil onun çizdiği çizginin dışına çıktığınız için size ders vermek. Kendi çocuğunu hasta etmek pahasına da olsa...

Şu cümle dikkatimi çekti 2 reçete parasımı ödetecekmişim ona
Bu cümle aslında her şeyi anlatıyor umarım bir an evvel kpss yi kazanırsınız

işte elin adamı ancak bu kadar oluyor
Da kendi çocuğunu neden düşünmedi onu anlamadım nasıl bir vicdan bu?
Kendisi para ödemek istemiyorsa evlenmeseymiş

en mide bulandırıcı tip alttan alınacak mevzu değil ki bu allahaşkına yeter ki doğalgazı açmayalım yeter ki para gitmesin çocuk donsun
bir adet dominant teyze lazım bu eşe....

selamiii (eşinizin adını düşünün) diyince titretecek bir eş bir cinnet lazım

Tek reçeteye iki kişinin ilacının yazdırılmasını eşiniz mi akıl etmiş, suç olduğunu bilmiyor herhalde bunun.

Birgün doğalgaz yandı diye, onu kapattıran adamı alttan almayın, çocuk hasta olmuş ama beyfendi eşiyle inatlaşma peşinde, böyle baba mi olur?

Ben eski konularınızı da hatırlıyorum az çok, eşiniz geçimsiz ve cimri. Umarım atanırsınız da yazdırdığınız ilacın bile hesabını vermek zorunda kalmazsınız.

Maddi durumun kötülüğünden değil çok şükür. Onun çizgilerini aşmak dediğiniz gibi problem. Cimri desem tam olarak cimri değil. İhtiyacımız yokken dün 2 tane mont aldık kıza sırf begendik diye. Ama sınırları maddi anlamda hep o çiziyor. Doğal gaz bilmem ne. Evin alışverişini de o düşünüyor benim pedime kadar düşnünüp alabiliyor ama böyle konularda ona göre hatalı oldugum adam merhametsiz biri oluyor. Anlamak mümkün değil. Evde birkaç günlük yemek kalsın dolapta yada sebze çürüsün hemen yüzüme vurur. Bütün evin ihtiyaçlarına benden hakim adamda kontrol hastalığı mı vardır nedir anlamadım ki. Çok yoruyor bazen beni.

Umarim bosanirsiniz. Ben ki size yabanci içim ciz etti o çoçuga. Ilacini bile almak istemiyor sözde babasi.

Bu alttan alincak seyler degil. Tatlis!!! çözülcek seyler degil. Böyle bir adami keske baba yapmasaydiniz. Olan o çoçuga oluyor iste. Bosansaniz bile siz bosaniyorsunuz, o çoçugun ömür boyunca 1 tane babasi oluyor.

Tekrar diyorum, umarim en tez vakitte bosanirsiniz.

Sizi cezalandırırken kendi kanından canından çocuğu hasta ediyor ama. Bence sağlam bir tepki vermelisiniz artık. Cimrilik ya da değil, bilemem ama vicdansızlık bu.

Kocanızı söyleyin. Doğalgazı aç kapa yapmak daha çok faturayı yükseltir. Çünkü soğuyan şey ısınmak için enerji sarf ediyor.

sizin için ve bebeğiniz için üzüldüm.
tamam cimri olunur, pinti olunurda. Bu kadarı da pes.

İkimizde suçluyuz demişsiniz ya sizin suçunuz ney tam olarak? Doğalgazı açık unutmayi suç olarak mı görüyorsunuz? Kendinize alttan almak için bahane bulmaya çalışmayın. Eşiniz manipüle ediyor sizi ki suç arıyorsunuz kendinizde.

Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı.

Hayatta tahammül edemediğim insan merhametsiz insandır. Karısından, çoluk çocuğundan birşeyler esirgeyen insandır. Ne olur bütün gün yanmış olsa. Kaç liralık yanmış olabilir ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…