- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Adam bariz cimri.
Çıkan tartışmalar da hep bununla ilişkili.
Ne kadar ayıp evladından kısıp hasta etme noktasına getiriyorsa
orada doğalgaz peteğine gömerim o herifi ben. Yemişim inadını, derdini!
Çok yorum yaptım ama eşiniz nasıl baskı uyguluyorsa üzerinizde yalan söylemeyi bile düşünmüşsünüz. Çocuklarımız üzerinde kurmuyoruz bu baskıyı siz nasıl izin veriyorsunuz buna?
Eşin titiz değil cimri canım maalesef ve saygısızMerhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.
BendeÇok uzun zamandır ilk kez bir konuda bu kadar sinirlendim, normalde yorum yapar geçerim ama şu an adama şiddet uygulayacak noktadayım resmen. Adam zaten konu sahibine çocuk muamelesi yapıyor ya da evin çalışanı.
Sizde hata yok Eşiniz cimri sadece hemde baya mezarına mı götürcekmiş parayıMerhaba hanımlar.
Şimdi herkesin derdi kendine büyük ama ben 3 senelik evliyim ve 3 senedir eşimle ufak tefek şeyler yüzünden tartısıp duruyoruz. Ben ne kadar sakin olsam da biraz dikbaşlıyım galiba eşim inat oldugumu söyler. Eşim de çok titiz. Biz birbirimizi yiyip dururuz. Bazen tatşılıkla hallediyoruz bazen inatlaşarak. Neyse en son olayları anlatayım. Dün eşimin hafta tatiliydi gezmeye gittik. D. Gazı eşim sabah uyaır uyanmaz kapadıgı için kontrol etmedim. Arabayı almaya gitti evden en son ben çıktım yani kabak benim başıma patladı. Doğal gazı kapatıyorduk gündüzleri. Gelince açık oldugunu anlayınca bu internetten doğal gazı kapattı. Bana cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmişim. İçimden ağzının ortasına gelişine çakmak geliyo. Ben mi çok sinirliyim. Bugunki diğer mesele de kızın vs benim ilaçımız bitmişti sağlık ocagına yazdırmaya gittim. Niye 2 ayrı reçete yazdırmısım. İki ayrı reçete parası mı ödetecekmişim ona. Normalde terslerdim ama dedim hadi bir de alttan al bakalım. Önce yalan söylim doktor yazmadı diyeyim dedim yok söyleyemedim. Desim düşünemedim hayatım bir dahakine öyle yaparım. Ama yok yani ruhuma ters alttan almak. Ezik hissettim resmen kendimi. Klimayı açabilirsin diyor bir de.. Klima tek odada kızın odası uzakta kalıyor orda uyuyor. İnadına açtım klimayı bütün kapıları. Gelince görsün beyefendi.
Şimdi yorum bekliyorum sizden de. İkimizde de hata var biliyorum ama alttan alsam da üste çıksam da bitmiyor bizim bu meseleler.
Kendisinin muhakeme yeteneği olsa soğuktan insanın üşüyeceğini bilirEşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki
Eşim tam olarak benim üzerimde egemenlik kurmaya çalısıyor. Alışmış herşeye tamam diyen sonra kendi bildiğini okuyan kadınlara benden de aynısı olmamı bekliyor. Bense heseye muhalefet. Bu mevzuda kendimi eleştirsem de asla normalde alttan alan biri değilimdir. Kendi zevkine göre giydirmek ister. Kendi zevkine göre yedirmek ister. Kendi zevkine göre gezdirmek ister. Az önce evde birşey farkettin mi desi. Ne desim. Yine neyi farketmedim acaba diye. Açan çiöeği gösteriyor. Algılarımı açcakmısım. Algılarım ne kadar açıkmış beni sınıyormuş. Ya açan çiçeğimi tabiki farkettim. Ama her gördüğüm şeyi ona mı söyliycem yani. Bu nasıl ne saçma bir ezikleme yöntemi boyle anlamadım. Anlamıycam ben bu adamı malssef. Bazen o kadar çocuk oluyor ki
Ben de tam bunu yazacaktım. Doktor yetişkine verilen ilacı bebeğe yazamaZ yasal değil. O eskidendi doktora sülalece gidip tek reçeteyle çıkmak, artık sistem işliyorAyrıca eklemek isterim ki tek reçeteye iki kişinin ilacını yazmak ya da yazdırmak suç. Bebek dahi olsa ayrı bir birey sizin bir parçanız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?