- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Sen kimsin ki benim çocuguma üzülüyorsun. Lafını bil.Öpüşüp barışın o zaman ne diyelim. Siz razıysanız bu muameleye ve psikolojik şiddete diyecek bir şey yok. Çocuğa üzüldüm sadece.
Tamam.Ne yazdığınızı siz tekrar okuyun bence. İnsanlar yazdıklarınıza göre yorum yapıyor. Bu yazdıklarına rağmen kocanı savunman bence de inanılır gibi değil. Sen eşinle tatlı tatlı !! atışırken olan çocuğa olmuş. Şu anda asıl kafana taktığın bu olmalıydı.
Bence doğruyu söyleyenlere laf yetiştireceğine eşine haksızlığını anlat. Daha önce ki mesajımda da yazmıştım. Siz yaşadıklarınızı fazlasıyla hakediyorsunuz.
cezaymış. Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor.
Size ceza verip çocuğunuzun hasta olmasına sebep olmuş. Çocuğu soğuk içinde yaşatmış, imkan varken imkansızlaştırmış olmuyor mu?çocugu soğuk içindw yasattıgı da yok.
Kafanız güzelmiş.Güle güle kullanın! Ben de üzülüyorum çocuğa, sizin gibi ebeveynlere sahip olduğu için. Keşke her çocuk anne ve babasını seçebilse. Ayrıca bu agresifliğinizi eşinize gösterin. buradaki herkes size hak vermişti ama siz de eşinizle aynı kafadansınız.Sen kimsin ki benim çocuguma üzülüyorsun. Lafını bil.
Hayır haksızsınız neden insanlara saldırıyorsunuz? Cimrinin cimrisi, sırf 10 saat fazladan doğalgaz yaktıkları için çocuğu ve karısını soğukla cezalandıran bir BABA ve babanın bu yaptığına ses çıkarmayan, çocuğunun hasta olmasına göz yuman bir ANNE. Sizin o adam doğalgazı kapattığı anda ortalığı ayağa kaldırıp "sen kimsin be benim çocuğumu soğukta mı bırakacaksın" diye carlamanız gerekiyordu. Belki de bana had bildirmeye çalışacaksınız ama doğrusu bu. Çocuğa üzülüyoruz, zira annesinin ses çıkarmaması ve babasının diktatörlüğü yüzünden soğukta kalan minicik bir yavru o.Sen kimsin ki benim çocuguma üzülüyorsun. Lafını bil.
kesinlikle katiliyorum ve bazi insanlarin yasadiklari seyleri hakettiklerini dusunuyorumBen bazı konu sahiplerini anlamıyorum ya. Konunun başında kendileri kocalarını eleştirerek başlıyorlar konunun sonunda pamuklara sarıyorlar madem bu kadar tatliş kocişiniz var o zaman mutluluklar diyelim ne diyelim.
Canım benim burası kars değil. Sıcak sayılabilecek bir memleketteyiz. _5 derecede doğal gazsın yatmadık. Ben çok pısırık hiçbirşeye ses öıjarmayan bir kadın değilim. Adamım adamım minnoşum dicek bir tip hiç değilim. Ama siz yanlış anlıcak birşey yine bulursunuz.Hayır haksızsınız neden insanlara saldırıyorsunuz? Cimrinin cimrisi, sırf 10 saat fazladan doğalgaz yaktıkları için çocuğu ve karısını soğukla cezalandıran bir BABA ve babanın bu yaptığına ses çıkarmayan, çocuğunun hasta olmasına göz yuman bir ANNE. Sizin o adam doğalgazı kapattığı anda ortalığı ayağa kaldırıp "sen kimsin be benim çocuğumu soğukta mı bırakacaksın" diye carlamanız gerekiyordu. Belki de bana had bildirmeye çalışacaksınız ama doğrusu bu. Çocuğa üzülüyoruz, zira annesinin ses çıkarmaması ve babasının diktatörlüğü yüzünden soğukta kalan minicik bir yavru o.
Orası kars değilse sen tam olarak neyden sikayetcisinCanım benim burası kars değil. Sıcak sayılabilecek bir memleketteyiz. _5 derecede doğal gazsın yatmadık. Ben çok pısırık hiçbirşeye ses öıjarmayan bir kadın değilim. Adamım adamım minnoşum dicek bir tip hiç değilim. Ama siz yanlış anlıcak birşey yine bulursunuz.
E Kars değil. Ama çocuğunuz hasta olmuş mu? Olmuş? Bağışıklığı düşmüş mü? Düşmüş. Ben bunları kafamdan atmıyorum, bunlar sizin yazdıklarınız. Sesinizi çıkarsaydınız o adama doğalgazı açtırırdınız. Demek ki çıkardığınız ses kocanızın sizi takmasına yetmemiş. Olan çocuğa olmuş, ağır bir hastalık olmasa da soğuk almış.Canım benim burası kars değil. Sıcak sayılabilecek bir memleketteyiz. _5 derecede doğal gazsın yatmadık. Ben çok pısırık hiçbirşeye ses öıjarmayan bir kadın değilim. Adamım adamım minnoşum dicek bir tip hiç değilim. Ama siz yanlış anlıcak birşey yine bulursunuz.
Çocugu kalın giydirip uyku tulumunu giydirdim ama soğjk almış gece bugun burnu akıyo hapsuruyor. Çok huysuzlandı. Uyuttum biraz önce. Aç diye de benimkine msj attım hava çok güzelmiş örtcekmişim kızı ben de kazak giycekmiş
Ya niye ben kendimi ifade edemiyorum acaba?. Çocuk soğuk aldı. İlaçlar kabızlık ilacı. Olay bu. Neye yok oyle birşey demişim.Gece soğuk almış diyorsunuz bir anda yok öyle birşey oluyor. Yani bana şunu diyecek adamı koca diye yanımda tutacağıma yalnız ölürüm daha iyi.
Ya niye ben kendimi ifade edemiyorum acaba?. Çocuk soğuk aldı. İlaçlar kabızlık ilacı. Olay bu. Neye yok oyle birşey demişim.
Ben de davranmamalı diye konu açmamışım mı acaba buraya?Hanımefendi mesele ilaç değil siz niye anlamamakta ısrarcısınız? Bu kafada adama ilaç al desen kırk laf sayar zaten. Çocuk soğuk aldı mı aldı. Almayadabilirdi. Bir baba böyle davranabilir mi?
Sizin alginızı sınamak için evdeki değişikliği sorup sonra çiçeğin açtığını söylemi ya eşiniz, ben o çiçeği alır camdan aşağıya atardım.Ben sevimli manada yazmadım. Çocuk gibi saçma sapan bir muhakeme yeteneği var manasında saçmasapan davranıyor şeklinde yazdım.
Evde 2 yasında bir çocugun yanında camdan saksı atmam. Tabi aşağıdakileri de düşünürüm. Birisinin kafasına falan gelebilir sonuçta. Ciçeği camdan atmadıgım için adamı boşamadığım için ben haksızım. Siz haklısınız. Hepinizden özür diliyorum. Kendi salaklığımla sizin canınızı sıktım. Kusura bakmayın ne olur. Yüksek affınıza sagınıyorum...Sizin alginızı sınamak için evdeki değişikliği sorup sonra çiçeğin açtığını söylemi ya eşiniz, ben o çiçeği alır camdan aşağıya atardım.
Normalde de sakin yapıdayım ama eşim dahil kimsenin aklımla dalga gecmesine izin vermem, sizde vermeyin.
Muhakeme yeteneği ile alakası yok eşinizin yaptıklarının, size saygısı yok, muhalefet ettiğiniz hali buysa eşinizin gerisini düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?