Saçmasapan mevzular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam.

Sen kimsin ki benim çocuguma üzülüyorsun. Lafını bil.
Kafanız güzelmiş.Güle güle kullanın! Ben de üzülüyorum çocuğa, sizin gibi ebeveynlere sahip olduğu için. Keşke her çocuk anne ve babasını seçebilse. Ayrıca bu agresifliğinizi eşinize gösterin. buradaki herkes size hak vermişti ama siz de eşinizle aynı kafadansınız.

Sen kimsin ki benim çocuguma üzülüyorsun. Lafını bil.
Hayır haksızsınız neden insanlara saldırıyorsunuz? Cimrinin cimrisi, sırf 10 saat fazladan doğalgaz yaktıkları için çocuğu ve karısını soğukla cezalandıran bir BABA ve babanın bu yaptığına ses çıkarmayan, çocuğunun hasta olmasına göz yuman bir ANNE. Sizin o adam doğalgazı kapattığı anda ortalığı ayağa kaldırıp "sen kimsin be benim çocuğumu soğukta mı bırakacaksın" diye carlamanız gerekiyordu. Belki de bana had bildirmeye çalışacaksınız ama doğrusu bu. Çocuğa üzülüyoruz, zira annesinin ses çıkarmaması ve babasının diktatörlüğü yüzünden soğukta kalan minicik bir yavru o.

Ya zaten başım ağrılar içinde. Sinirlerim gergin. Zaten kocamla uğraşıyorum bir de siz neresinden yanlış anlasak da üstüne gitsek bu kadının derdindesiniz. Benim eşimden hiç bir farkınız yok şu an. Mune . Konumu kapatabilirmisin.

kesinlikle katiliyorum ve bazi insanlarin yasadiklari seyleri hakettiklerini dusunuyorum

Canım benim burası kars değil. Sıcak sayılabilecek bir memleketteyiz. _5 derecede doğal gazsın yatmadık. Ben çok pısırık hiçbirşeye ses öıjarmayan bir kadın değilim. Adamım adamım minnoşum dicek bir tip hiç değilim. Ama siz yanlış anlıcak birşey yine bulursunuz.

Keşke şöyle bir eski konularınızı başkasının konuları gibi okusanız ve burada size yazılanlara verdiğiniz tepkileri eşinize verseniz.

Adam bildiğin cimri, cimriden de öte birşey. Cimri denemez çocuğun olduğu evde ceza niyetine doğalgazı kapatan adama. Kusura bakmayın da ruh hastası bildiğiniz.

Ben de bir anneyim ve bir anne olarak çocuğunuza üzülüyorum. Sen kimsin demişsiniz ya bir arkadaşa, onun için belirttim. Benim çocuğumun olduğu evde doğalgazı kapatacak beyefendi, bir de bana ceza olarak. Alnını karışlarım onun.

Orası kars değilse sen tam olarak neyden sikayetcisin

E Kars değil. Ama çocuğunuz hasta olmuş mu? Olmuş? Bağışıklığı düşmüş mü? Düşmüş. Ben bunları kafamdan atmıyorum, bunlar sizin yazdıklarınız. Sesinizi çıkarsaydınız o adama doğalgazı açtırırdınız. Demek ki çıkardığınız ses kocanızın sizi takmasına yetmemiş. Olan çocuğa olmuş, ağır bir hastalık olmasa da soğuk almış.

Cocuklu evde dogalgaz kapatilir mi? Birbirinizle inatlasacaksiniz diye cocugun sucu ne? Esinizin tavrini cok dusuncesiz buldum

Gece soğuk almış diyorsunuz bir anda yok öyle birşey oluyor. Yani bana şunu diyecek adamı koca diye yanımda tutacağıma yalnız ölürüm daha iyi.

Gece soğuk almış diyorsunuz bir anda yok öyle birşey oluyor. Yani bana şunu diyecek adamı koca diye yanımda tutacağıma yalnız ölürüm daha iyi.
Ya niye ben kendimi ifade edemiyorum acaba?. Çocuk soğuk aldı. İlaçlar kabızlık ilacı. Olay bu. Neye yok oyle birşey demişim.

Ya niye ben kendimi ifade edemiyorum acaba?. Çocuk soğuk aldı. İlaçlar kabızlık ilacı. Olay bu. Neye yok oyle birşey demişim.

Hanımefendi mesele ilaç değil siz niye anlamamakta ısrarcısınız? Bu kafada adama ilaç al desen kırk laf sayar zaten. Çocuk soğuk aldı mı aldı. Almayadabilirdi. Bir baba böyle davranabilir mi?

Hanımefendi mesele ilaç değil siz niye anlamamakta ısrarcısınız? Bu kafada adama ilaç al desen kırk laf sayar zaten. Çocuk soğuk aldı mı aldı. Almayadabilirdi. Bir baba böyle davranabilir mi?
Ben de davranmamalı diye konu açmamışım mı acaba buraya?

Ben sevimli manada yazmadım. Çocuk gibi saçma sapan bir muhakeme yeteneği var manasında saçmasapan davranıyor şeklinde yazdım.
Sizin alginızı sınamak için evdeki değişikliği sorup sonra çiçeğin açtığını söylemi ya eşiniz, ben o çiçeği alır camdan aşağıya atardım.

Normalde de sakin yapıdayım ama eşim dahil kimsenin aklımla dalga gecmesine izin vermem, sizde vermeyin.

Muhakeme yeteneği ile alakası yok eşinizin yaptıklarının, size saygısı yok, muhalefet ettiğiniz hali buysa eşinizin gerisini düşünmek istemiyorum.

Evde 2 yasında bir çocugun yanında camdan saksı atmam. Tabi aşağıdakileri de düşünürüm. Birisinin kafasına falan gelebilir sonuçta. Ciçeği camdan atmadıgım için adamı boşamadığım için ben haksızım. Siz haklısınız. Hepinizden özür diliyorum. Kendi salaklığımla sizin canınızı sıktım. Kusura bakmayın ne olur. Yüksek affınıza sagınıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…