• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Allahbuyuktur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
22
2
1
38
Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.

Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Aldattığınız kişi evlenmek istiyormuş, niye kabul etmiyorsunuz? :temizlik:

Bu saatten sonra hiçbir anlamı olmayacak evliliğin, unutulacak bişey değil takdir edersiniz ki.. sizi yargılamıyorum, asla kınamıyorum. Kimse tatlı yuvasını bozacak şekilde hareket etmez yapıyorsa bi sıkıntı vardır mutlaka. Böyle durumlarda ayrılmak en doğru karar.. Geri dönmeyin hayatınıza sağlıklı yön vermeye çalışın, Allah yardımcınız olsun..

Pes yahu... Eski kurbaniniz (eşiniz) kurban kessin sizin gibi bir canlidan kurtuldugu icin. Keske kucuk cocugunuzu da sizden alsalar.. Siz o eve dönseniz saniyor musunuz ki hersey guzel olacak ? ALDATMANIN asla bir sebebi olamaz..Daha neler yazacağim da banlanmaya değmezsiniz.

Son düzenleme:
Allah islah etsin öncelikle.
Eşiniz sizi kabul eder düşüncesinden emin misiniz ? Ne ye dayanarak .
Adam evden göndermiş bir de size nasıl güvenecek?
Yada siz tekrar hata yaparsanız,Birde ben eşimi cinsel anlamda istemiyorum ne demek ?
Üzgünüm ama evliliğin diğer bir temelinde de cinsellik yatıyor.

Bu saatten sonra hiçbir anlamı olmayacak evliliğin, unutulacak bişey değil takdir edersiniz ki.. sizi yargılamıyorum, asla kınamıyorum. Kimse tatlı yuvasını bozacak şekilde hareket etmez yapıyorsa bi sıkıntı vardır mutlaka. Böyle durumlarda ayrılmak en doğru karar.. Geri dönmeyin hayatınıza sağlıklı yön vermeye çalışın, Allah yardımcınız olsun..
Arkadasim 2 cocuk annesi ve esini surekli olarak aldatiyor siz bunu anlayisla karsiliyorsunuz he ? Aynisini burada bir adam yapinca yerden yere vuruyoruz masallah epey bi genisleme olmus. Bu kadar olumlu yazanlar basina gelse acaba ne yapar ?????

Allah islah etsin öncelikle.
Eşiniz sizi kabul eder düşüncesinden emin misiniz ? Ne ye dayanarak .
Adam evden göndermiş bir de size nasıl güvenecek?
Yada siz tekrar hata yaparsanız,Birde ben eşimi cinsel anlamda istemiyorum ne demek ?
Üzgünüm ama evliliğin diğer bir temelinde de cinsellik yatıyor.

kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum

kim inanır kadir inanır diyesim geldi..

adam 1 seneden fazla sizinle mesajlaşırken amacı neydi ki evliliğinizi bozmak değilse?

çok vicdanlıymış maşallah yuvayı bozdum diye nafaka veriyor gözlerim yaşardı..

şimdi bu olay tam tersi olsaydı ve eşiniz size bunu yapsaydı burada kıyamet kopardı.bir kez aldatan bir daha aldatır asla affetme derdik.
bilmem anlatabildim mi?
kocanızın affedebileceğinden çok mu eminsiniz de geri dönsem olur mu diye sordunuz anlamadım.
bir kez de değil iki kez yapmışsınız.adam zaten ilkinde affetmiş.
dönmeyin tabi ki.
artık kendi yolunuzu çizeceksiniz.bir dfaha da bir işe kalkışırken önce sonunu düşüneceksiniz

O kisi bana nafaka veriyor demissiniz.
Onun adi nafaka degil.
Esiniz verseydi nafaka olurdu.
Esinizi cinsel anlamda isteniyorsunuz ama geri donmek istiyorsunuz,bence vicdaninizi rahatlatmak istiyorsunuz.Bu da cok bencilce bir davranis.Yine esinizi yok sayiyorsunuz,kendinizi dusunuyorsunuz.
Ayrica eski esiniz istiyor mu bakalim sizi?

Arkadasim 2 cocuk annesi ve esini surekli olarak aldatiyor siz bunu anlayisla karsiliyorsunuz he ? Aynisini burada bir adam yapinca yerden yere vuruyoruz masallah epey bi genisleme olmus. Bu kadar olumlu yazanlar basina gelse acaba ne yapar ?????
Anlayisla karsilamak degil bence yazdigi, kinamiyor o kadar.

Hiç bir erkek "gelip gitmeyecegi"kadina ev açmaz canım tabi eğer türk filmlerindeki hulusi kentmen değilse. Boşuna kendini kandırma. Aldatmak affedilmez bir suç benim için kadın da yapsa erkek de yapsa. Ama madem yaptın bari üstüne tüy dikme. Kocana dönsen bile tekrar aldatacaksın çünkü. Çocuklar arada ziyan olacak.

Anlayisla karsilamak degil bence yazdigi, kinamiyor o kadar.
Kimse tatlı yuvasını bozacak şekilde hareket etmez yapıyorsa bi sıkıntı vardır mutlaka.

Bu cumleyle sizce neyi anlatmak istiyor? kimse tatli yuvasini bozmazmis... O zaman serefli bir bicimde bosanacaksin. Boyle aldatipta yaa ben cok mutsuzdum diyemezsiniz. Bu cidden kabul edebileceginiz bir sey mi ?????

Back
X