• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Aldattigin adamla ol sen Madem seniistiyor.... Kocan iyi bile dayanmis helal o adama. Baska koca olsa o whatsapp web de yakaladigi an kapi disaei ederdi seni. Etmeliydide. Yanlis birsey.cinsel birliktelik olmamasi birşey ifade etmiyor .3.kisinin herturlusu aldatmadir. Ha ama soyle birseyde diyeyim dokunmak istemedigin arzulamadigin bir adamla barismaya calisip adami dahada uzme bence

evden kovma aşamasına kadar gelmesine müsade etmeniz başlı başına yaşadıklarınızı hakettiğinizi gösteriyor.
evliliğinizi geçtim eşinizi zihnen de olsa aldatırken çocuklarınızı düşünmemeniz zaten...neyse yaa daha fazla yorum yapmayacağım.
bir de eşime dönsem kabul eder ama eski tadı alamam diyorsunuz.pess

Yani çelişki var. Şimdi hepiniz kadınız ve biliyoruz ki bir kadın kolay kolay aldatmaz. Eğer aşdatıyorsada arafta kalmaz. Çok çok aşıktır kocasından ayrışır sevgilisiyle evlenir. Hem kocasını ısrarla aldatacak kadar gözü kara olup hem sevgilisiyle evlenmeye karar veremeyecek kadar arafta olmaz. Eğer olay gerçekse konu sahibinin asıl sorunu hayatta ne istediğiniz bilmemesi. Kendini tanımaması ve eylemlerini mantık süzgecinden geçirmeden yapıyor olması. Ki öyleyle çocukları için de zor bir hayat olacak...

Kimseyi ayıplamak istemem ama kardeşim başkasına gönlün kaydiysa boşa kocani napiyorsan yap. Yazık değil mi iki tane evladın var. Düşünmeden yaptığın yanlışlar sadece onlara
Zarar verir.
Kocan o adamın açtığı evde yaşıyorken yalvardigin için seni kabul edecekse de o da bir acayipmis. Ayrıca herşey cinsellikten de ibaret değil yani ilişkiye girmediniz diye aldatmamis sayilamiyorsunuz. Sizden çok çocuklarınıza dua ediyorum. Allah güzel yazılar yazsın yazık onlara.

Back
X