• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Bu cumleyle sizce neyi anlatmak istiyor? kimse tatli yuvasini bozmazmis... O zaman serefli bir bicimde bosanacaksin. Boyle aldatipta yaa ben cok mutsuzdum diyemezsiniz. Bu cidden kabul edebileceginiz bir sey mi ?????
Ben bunun kabul göreceğini söylemedim zaten hanımefendi, sadece kınamamak gerekiyor , siz sanıyor musunuz etrafınızdakiler hep sütten çıkmış ak kaşık. Bu işin erkeği kadını yok. Yalnız yargı mercii biz değiliz yada en azından ben değilim. Bayan sormuş, hepimiz kendimizce cevapladık. Boşanmaya kalktığı zaman sonunun ölüm olacağı ve olduğu bi sürü kadın var ülkemizde..

Patronun da mı evli.. çok yanlış yollardasın arkadaşım çok.. Pişmanlık fayda eder mi 2 güzel yavrunun hayatını ne hale getirdin. O çocukların psikolojileri nasıl olacak "annem babamı aldatmış ondan ayrılmışlar" cümlesi bi insanın hayatında ne derece yaralar açar? Anne baba olmak bu yüzden bu kadar kolay olmamalı işte, bi insan evlat sahibi olduğu saniyeden itibaren kendine göre yaşayamaz, yaşamamalı. Attığı adımı 3 kere
Düşünmeli.

Bence sen küçük oğlunu da babasına ver. Kardeşleri ayırma Ve vicdanen şunu kabul et, hak etmiyorsun onları.

Kocanızı aldattığınız adam ile evlenip kaderinize razı olun madem. Çok gerçekçi gelmiyor aslında size ev tutacak para verecek falan. Halk dilinde buna kapatma deniyor ama, adamın arada eve uğraması lazım. Eski eşinizi rahat bırakın. Yaptıklarınızla yaşamayı öğrenin ve bundan sonra geleceğe bakın.

Tamam bu kadar şey yaptınız ve pişman oldunuz anladım ama eski eşinize geri dönmeyi istemeye hakkınız yok. Herşeyin bir bedeli var malesef. Kendinize ahlaklı bir hayat kurup öyle devam edin. Ablanıza da yük olmayın. Eşinizin ve çocuklarınızın kalbinden yaptığınız şeyin acısı çıkmaz malesef.

Bazı konuları İlber Ortaylı surat ifadesi ile okuyorum.
Eşin seni ilkinde affetmiş, yine affedecek olsa evden yollamazdı. Diğer adam da seninle evlenecek olsa, ev açmaz, nikahlanırdı. Adamın nikahlanmaya niyeti yok, eski eşe tekrar kancayı taksam mı derdindesiniz. Konu sahibi sen kimi yiyorsun? Çok çaresizsin, kimse sahip falan çıkmıyor, ortada kalmışsın belli ki ondan konu açmışsın. Müstehak bu yaşam sana.

Son düzenleme:
Herkes söylenecek en doğru şeyleri söylemiş.benim söyleyeceğim patronun senden sıkılıp başkasını bulunca ve seni de def edince o zaman görürsün pişmanlığı.bu arada nikini neye benzettim biliyormusun, hani şu her ahlaksızlığı yapıp Allah yazılı kolyeye ortalığa çıkan ünlüler var ya aynı o.

İlk yakalandıgınızda gerçekten pişman oldaydınız gerçek bir pişmanlık, insanlar şaşar beşer diyebilirdik ki erkekler içinde aynı düşüncedeyim..Ama siz naptınız yetmedi iletişime devam ettiniz, ayrı ev açtırdınız vs vs , zaten eşinide cinsel anlamda istemiyorsun sırf madur kaldıgın için sıgınma ihtiyaçı duyuyorsun, ayrı ev açtı derken muhtemelen adamda evlidir (inkar etsenizde),, Ayrı ev açtı ama beraberliğiniz yok hadi canım buna kim inanır.. Günahlarının cezasını çeke çeke vicdan azabınla birlikte yoluna devam et..eşinin kararttıgın hayatını dahada karartma az bir gururun olsun.

hiç cvp yazmamışsınız. adamla niye evlenmek istemiyorsunuz anlamadım. hem 1 sene duygusal msjlar, hem evliliğinizi bozmuşsunuz üstüne parasını yiyorsunuz. garip.

iki adamı da kullanıyorsunuz sanki

İstediğiniz kadar burada kendinizce vicdan rahatlatmaya çalışın ya da bizi kandırmaya çalışın fark etmez, gerçekler acıdır. Size ev açan adam sizinle evlenmek falan istemez zira zaten evlidir ki "ev açmıştır". O aldığınız para nafaka değil karşılıklı bir beklentiden gelen paradır, sizden o paranın karşılığı beklenecek. Siz şu an metreslik yapıyorsunuz, bunu süslü cümlelerle pişmanım ah vahlarla yansıtmanın bir anlamı yok. Çocuğunuza üzülüyorum sadece böyle kötü bir aile düzeninde yetişmeyi hiçbir çocuk hak etmiyor. Tam olarak emin olmamakla birlikte eşiniz velayet davası açsa sanırım çocuğunuzu elinizden alabilir.

hiç cvp yazmamışsınız. adamla niye evlenmek istemiyorsunuz anlamadım. hem 1 sene duygusal msjlar, hem evliliğinizi bozmuşsunuz üstüne parasını yiyorsunuz. garip.

iki adamı da kullanıyorsunuz sanki
Muhtemelen adam zaten evlidir, ayrı ev açanlar evli erkekler.. (konu sahibi yazmasa da)

ikisini de boşver yenisini bul onunla evlen,
şimdi bu patron bekarsa ve seninle evlenmek istiyorsa bile:
1. asla sana güvenmeyecek, sen onun gözünde kocasına ihanet etmiş bir kadınsın
2. zaten evli kadınlarla takılan erkekten hayır gelmez.

Back
X