• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Bende oyle dusunuyorum..ama konu sahibi tek bir cevap bile yazmadigi icin artik konunun fake oldugunu dusunmeyede basladim yani..
Yazacak yüzü yoktur, fake oldugunu çok düşünmüyorum ben bile çevremde çok karşılaştım bu tarz Met. res yaşayan kadınlarla..

Patron evli, ev açma sebebi metres hayatı yaşamak istemesi, günahı boynuna ben cinsellik olmadığına asla inanmıyorum .. arkadaşım asla kınamıyorum ama birçok kadın cinayetinin yaşandığı bir ülkede bu cesaretle canlı kaldığınıza şükredin ve o adamı azad edin-eşinizi kastediyorum..

Yazacak yüzü yoktur, fake oldugunu çok düşünmüyorum ben bile çevremde çok karşılaştım bu tarz Met. res yaşayan kadınlarla..
Konu acmaya yuzu var ama..sanmiyorum ki utansin.Cunku konuda bile magduru oynamis..
Maalesef var bu tiplerden Allah akil fikir versin.

Patron evli, ev açma sebebi metres hayatı yaşamak istemesi, günahı boynuna ben cinsellik olmadığına asla inanmıyorum .. arkadaşım asla kınamıyorum ama birçok kadın cinayetinin yaşandığı bir ülkede bu cesaretle canlı kaldığınıza şükredin ve o adamı azad edin-eşinizi kastediyorum..
Aynı şekilde düşünüyorum yok pişman olmuşta ev açmış hiç bir erkek faydalanmadıgı flört ettiği yabancı kadına ev açmaz amacı belli bide herkesi saf yerine koyuyor..adamda 100/99 evli o sebeple avcunu yalayıp eski eşine dönmek istiyor.. Ne ucuz kadınlar var eşin kabul etsede hangi yüzle dönmek istiyorsun, bir hata değilki herşeyi hata bu kadının.

Aynı şekilde düşünüyorum yok pişman olmuşta ev açmış hiç bir erkek faydalanmadıgı flört ettiği yabancı kadına ev açmaz amacı belli bide herkesi saf yerine koyuyor..adamda 100/99 evli o sebeple avcunu yalayıp eski eşine dönmek istiyor.. Ne ucuz kadınlar var eşin kabul etsede hangi yüzle dönmek istiyorsun, bir hata değilki herşeyi hata bu kadının.
Allah eşinin ve çocuklarının yardımcısı olsun , o adam bir ömür birdaha kimseye güvenmeyecek çocukları da kopuk bir ailede yetişecek..

Bence eşinizle konuşun ve yeniden deneyin ortada çocuklar var ayrılma ihtimali nasılsa her halükarda var
İlk başta affedebileceğini sanmıyorum ama çocukları için unutmaya çalışacaktır belki de

Şöyle insanların yazdıklarını okudukça tiksiniyorum neden böyle çirkin bir şeyi yaparsınız ki aklım fikrim almıyor şimdi böyle kalakalırsınız işte beni eve kapattı da hala konuşmaya devam ettim diyorsunuz resmen sapkınlık bu kimseden akıl almayın boşuna bunları yapanın aklı fikri yerindedir zaten sorunlu olduğu yer başka.

Konuya inanayım hadi.

1)Bir kere o pişmanlık, yakalanıp düzen bozulmasının, eşinizin kararlı duruşunun pişmanlığıdır; öyle "Aldattım" pişmanlığı olsa, eşinizin ilk uyarısında utanır, kendinizi düzenleme çabasına girerdiniz.

2)Aranızda cinsellik yaşanmadığına inanmıyorum. Adam size ev açacak da beleşe oturtacak "Yuva yıktım ah vah" diye? Zaten bunun bilincinde olan adam evli kadına gözünü kaydırmaz. Ne sanıyordu aldatınca? Kocanızın "Oh süper olmuş böyle" deyip 3lüye çağıracağını mı?

3)Madem bir af, eş tarafından bir daha deneyebiliriz yumuşaklığı var, gidin girin aynı eve. Eh pişmansınız ya, eşiniz bırakın sizi her fırsatta ezsin, siz de pişmanlığınızın hakkını verin, çilenizi doldurun "Kabulüm" deyin. Belki böyle böyle aşarsınız.
Gerçekten pişman insan öncelikle -ezilmeyi- düşünmez, telafiyi düşünür orası da ayrı.

Bence patoronunla evlen.
Ne kocan ne de oglun affeder seni.
E aldattigina da degsin bari, git evlen o adamla.
Nikah dedigini resmi nikah olarak düşünüyorum tabii. Ha yok o adam da evli beni imam nikahiyla metres yapacak diyorsan, kendine layik buluyorsan kabul et bu durumu.
Kocani da boyle bir ulkede medenice seni terk ettigi icin op de basina koy. Adamin gozune gorunup gorunup iyice sinirlerini tepesine cikartma. Gir bir ise calis.

Bence patoronunla evlen.
Ne kocan ne de oglun affeder seni.
E aldattigina da degsin bari, git evlen o adamla.
Nikah dedigini resmi nikah olarak düşünüyorum tabii. Ha yok o adam da evli beni imam nikahiyla metres yapacak diyorsan, kendine layik buluyorsan kabul et bu durumu.
Kocani da boyle bir ulkede medenice seni terk ettigi icin op de basina koy. Adamin gozune gorunup gorunup iyice sinirlerini tepesine cikartma. Gir bir ise calis.
Bence metres olma şansıda kalmadı adam şuan sepetlediği için zaten eski eşine dönme fikrine hakim oldugunu düşünüyorum.. Metresliğinde kullanım süresi var tabiki adamların hevesi geçince böyle kalıyorlar ortada sonrada ben ne yaptım, pişmanım, vicdanım,, Aa şu köşedeki eski eşemi dönsem..

Evli kadına ilanı aşk eden adamdan da hayır gelmez kocasını aldatan kadından da...
Kocan affetmiş işte seni bir kere neden tekrar yaptın?
Madem sevmiyorsun kocanı neden evliliğini sürdürdün de bu hallere düşürdün kendini?
Muhtemelen bu tavsiyeye uymayıp o adamla görüşmeye devam edersin ama yine de bir tavsiye. O adamı da kocanı da çıkar hayatından. O adam yüzünden daha da mahvetme hayatını. Ve kocanla barışıp kocanın hayatını da mahvetme. Kendi yolunu çiz.

Konu inandırıcı değil
Farz edelim doğru burada dürüstlük timsali hatunlar seni haşat eder kimden nasıl fikir almayı bekliyorsun kendi adıma asla sana şunu yap bunu yap diyemem
Sadece şunu diyebilirim kendinize duygularınızda dürüst olun

Ateş'le barut Yanyana durmaz derler.Anlatmadıgınız şeyler vardır elbette.Hiçbir Ada'm karşılığını görmeden. Kimseye ev açmaz bunu anlamak için çok çok akıllı olmak gerekmiyor.Tekrar barışmanız uygun olmaz.Eşiniz ya burnunuzdan getirir ya da kendisi aynı şeyleri yapar size,ya da başka şeyler olur Tv de kadın aldatmalarından dolayı birçok cinnet geçirme haberleri duyuyoruz.Görüştüğünüz Ada'm da ilerde onu da aynı şekilde başkasıyla aldatırsınız diye sizinle evlenmek isteyeceğini sanmıyorum.Anca imam nikahla olur orası ayrı.Yolunuza başka yollardan devam etmeniz daha mantıklı.

Back
X