• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Hiç bir zaman aldatan koca için çocukları vermeyin demedim,nereden çıkardınız?Ayrıca bunu çocukları düşünerek yazdım,Kadının donu varsada alsın,ne diyeyim nasıl yönlendirme yapalım siz buyurun;

Her anne iyi değildir, her çocukta anneye verilmez.Baba dış kapının mandalı değil.Anne çocuğun yüzünü kızartıyorsa çocuğu babaya vermemek en büyük hatadır.Anne gelicek çocuğun hayatını mafedicek, sonra neymiş anneymiş kutsalmış, çocuk ona verilirmiş.Geçiniz efendim geçiniz.Anne çocuğunu çok düşünse yaptığı bir hatanın üstüne bir hata daha ekleyerek ikinci defa yuvasını dağıtma girişiminde bulunmaz.Hata bir kere olur ikincisi hata değildir.

eşinizle çocuk için uzlaşmaya çalışın boşanma nedenini aldatma olarak göstermesin demişsiniz... bu işler böyle yürümüyor.Erkek aldatınca kadın nasıl kuyuda iğne arar gibi kanıt topluyorsa bunu erkekte yapabilir.Bu adam merhametliymişte hala o küçük çocuğu annesinin yanında tutabiliyor.Neden boşanma sebebini aldatma olarak göstermicekmiş.Baba bu kanıtları mahkemeye sunmalı ve çocuklarını almalı ve hatta baba başkasıyla tekrar evlenip güzel bir yuva oluşturabilir.

Allah seni bildiği gibi yapsin
Ne bekliyodun o kadar naneyi yiyip de aman olan olmuş bi daha dene dememizi mi. avukatlarim la görüştüm dediğine göre durumun bayağı iyi bi avukat bile değil birden fazla. ve daha hala o adamın tuttuğu evde oturuyorum diyosun vede kocana dönmeyi planliyosun peki hangi yüzle. yuzsuzlugun bu kadarına da pes. kocami sevmiyorum diye açıkça da yazmissin barisinca tekrar aynısı ni yapican mutlu değilsin diye bide bahane ureticen yazık değil mi o adaama. en sonunda adam cinnet getirip öldürecek sonra da seni adam yerine koyup kocana ceza vericekler. yedin bi nane madem çocukları babasına ver de sende artık pismansan git bi işe çalış tövbe et. ki böyle düşündüğünü de hiç düşünmüyorum hem barismayi düşünüyorum diyosun hemde boşanma için çocuklar için avukatlarim la görüşüyorum diyosun

Hanımlar,
konu sahibesi hatalı, yaptığı kabul edilir birşey değil, hatasının bedelini çeker çekmesine ama siz tanımadığınız birine nasıl beddua edersiniz, ağız dolusu ölmesini istersiniz? Ne kolay olmuş öyle beddua etmek, merhaba demek gibi birşey olmuş resmen, insanlara böyle şeyler demeye hakkınız yok, hele bu sitede hiç yok.
Rica ediyorum herkes üslubuna dikkat etsin.

Mahkeme maalesef %90 çocukları size verecektir büyük çocuğunuz 13 yaşından fazla ise fikri alınır , eşini aldatıp eşinin kızı için bıraktığı evi evli adamlarla düşüp kalkmak için kullanan kızını da anneanne ve şiddet gösteren dedeye bırakıp o evde ahlaksızlığın dibine vuran bir kadına verdiğine şahit olduktan sonra hiç şüphesiz siz de alırsınız çocukları diye düşünüyorum :işsiz:
Kimse bana adaletten bahsetmesin...

Aldatan kim olursa olsun çocuğun menfaati devreye girer. Çocuğa hangi taraf menfaat sağlayacaksa hakim ona verir velayeti avukatlarımla gorustum
Hayır çocuklar büyük ihtimalle size verilmeyecek . Kocanız aldattiginizi kanıtlarsa her türlü alır çocukları ki bence de almalı.
Başka adamın açtığı evde yaşarken nasil kocanıza dönmeyi düşünüyorsunuz??
Ya pes gerçekten hiç utanmanizda mi yok ?
Nasıl annelersiniz sizler ya ? Aranızda cinsellik olduğu da coook büyük bir ihtimal.
Adam ev açmış da cinsellik yokmuşmuş. Çocuk mu kandırıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden bir an önce kurtulur tabi çocuklarınzda.
Eşiniz size zina davası açmalı.

Aldatan kim olursa olsun çocuğun menfaati devreye girer. Çocuğa hangi taraf menfaat sağlayacaksa hakim ona verir velayeti avukatlarımla gorustum
Esinizede donmeyin bence zaten mutsuz bir evlilik den olmus butun bunlar. Mutlulugu baska birinde aramissiniz. Simdi devreye vicdan ve cocuklariniz girmis. Iste cocuk oyle bir gucki insan hayatin da tarifi bile yok. Gozunuz simdi ne o adami goruyor. Ne kocanizi tek derdiniz cocuklar olmus. Bakin en buyuk aciyi siz yasiyorsunuz. Mutsuz izdaripli evlilkler bir zorunluluk olmasa ciftler ayrilsa hatalar yapilmasa ama yapiliyor. Malesef..bundan sonraki surec de sizi neyin bekledigini bilemiyorum . bildigim tek sey su yazdiginiz yazida sanslisinzki bu bedeli daha farkli odemediniz. Sansinizi daha fazla zorlamayin bence.

Hanımlar,
konu sahibesi hatalı, yaptığı kabul edilir birşey değil, hatasının bedelini çeker çekmesine ama siz tanımadığınız birine nasıl beddua edersiniz, ağız dolusu ölmesini istersiniz? Ne kolay olmuş öyle beddua etmek, merhaba demek gibi birşey olmuş resmen, insanlara böyle şeyler demeye hakkınız yok, hele bu sitede hiç yok.
Rica ediyorum herkes üslubuna dikkat etsin.
Konu siliniyor mu. Rica etsem sileemisiniz

Hayır çocuklar büyük ihtimalle size verilmeyecek . Kocanız aldattiginizi kanıtlarsa her türlü alır çocukları ki bence de almalı.
Başka adamın açtığı evde yaşarken nasil kocanıza dönmeyi düşünüyorsunuz??
Ya pes gerçekten hiç utanmanizda mi yok ?
Nasıl annelersiniz sizler ya ? Aranızda cinsellik olduğu da coook büyük bir ihtimal.
Adam ev açmış da cinsellik yokmuşmuş. Çocuk mu kandırıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden bir an önce kurtulur tabi çocuklarınzda.
Eşiniz size zina davası açmalı.
Araya girmek istedim, zina suç değil ne yazık ki ve genel evde çalışsa bile çocuk yaşı küçükse anneye veriliyor

"Aman kınamayın başınıza gelir" diye diye ahlak yoksunu bir toplum haline geldik zaten. Film ve dizilerden, magazin dünyasından kulak ve göz aşinalığı da oluştuğuna göre toplumda etik olmayan her şeye çanak tutabilir, alkışlayabiliriz(!)

Yaptığın en kibar tabiriyle AHLAKSIZLIK. İnsan hatayı bir kere yapar. Beşer şaşar deriz amenna. Ama sen 1. 2. 3. bıkmadan istikrarlı bir şekilde devam etmişsin. Seni annelik sıfatıyla taçlandıran Allah'tan, iki tane evladından da mı utanmadın bunu yaparken? Ne yüzle geri döneceksin ki? Seni eş diye kabul edecek adamın ben şerefinden, namusundan, haysiyetinden, onurundan, gururundan şüphe ederim.

Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Allah tabıkı büyüktür öncelikle Allah yardımcın olsun çok ağır şeyler bu anlattıkların eşine asla dönme derim tabi ki de yoluna bak bı yol belirle ve o yolda çocuklarınla temiz bu şekilde yaşamaya devam et .vicdan azabı ağır yük olabilir ama eşine veeı dönmekle vicdanını rahatlatamazsın yapmışsın bir hata ama farkındasın sen Allah'a tovbenı et duanı et o sana zaten tertemiz bır yol cızer vicdan diye atarsan hem kendi hayatın hem çocuklarının hayatı hem eşinin hayatı cehenneme döner. Rabbim yardımcın olsun .tovbelerını kabul etsin ne dıyım

Ya var böyle durumlar. Mesela benim akrabam eşini aldattı kaçtı gitti çocuklar için adam devam dedi. Sonra yine duydum kadın internetten biri ile yazismis kaçmış başka şehre o adamda bunu kons yapmış. Kocasi aldı karısını şehir değiştirip tüm sülalesini sildi yuvasını kazandı. Bizde onlardan biri olamazmiyiz
Bu dediginiz olmus olabilir zira benim cocuklugumda da buna benzer bir olaya bizzat sahidiz ama sonrasinin akibeti hakkinda tam bilgilerimiz yok.bununla beraber olabilir siz tekrar birlesebilirsiniz ama burada kimse sizi neyin bekleyecegi konusunda tam emin bir sekilde uyaramaz.
Kaldi ki yaptiginiz hata oyle boyle bir hata degil.hem ahlaki yonden,hem dini yonden her tarafiyla yanlis.
O yuzden herkes kendi fikrini soyler.sizde yaparsiniz ya da yapmazsiniz.
Ama allahaskina evlatlarinizi biraz dusunun.onlarin yuzune nadil bakacaksiniz?onlara nasill bir travma biraktiniz haberiniz var mi acaba?ya da sirf kendi zevkinizi mi dusunuyorsunuz?

Araya girmek istedim, zina suç değil ne yazık ki ve genel evde çalışsa bile çocuk yaşı küçükse anneye veriliyor
Gerçekten çok yazık böyle annenin umuduna kalacak çocuklara. Garibim adamı hala kullanmaya çalışıyor. Madem diğer kisi evlenmek istiyor git işte ona daha ne yapışmışsın zavallı adama.

Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Ayy nasıl bir insansın yuh be

Gerçekten pişman olsaydın o adamı hayatından tamamen çıkarırdın. Aldattıkdan snra açtığı eve girmekle 2. hatayı yapmışın eşine artk dönemezsin. Dönsende eşin affetmez ( haklı olarak).

Olan oldu de ve çocukların içn yeni hayatına odaklan. Evlenmeyeceksen o adamlada görüşme. Evli mi bekar mı? Bekarsa bi gün oda evlenecek bunu kaldırabilecek misin? Senle görüşmeye devam etcek 2. Defa aynı felaket yaşanacak. Hayatına düzen vermek istiyorsan evlenmem dediğin adamı çıkar hayatından. Çocuklarım için diyorsun ama çocukların içn başta yapacaktın fedakarlığı.
Çocuklara çok üzüldüm hiç yoktan babasız kalmışlar

Umarım bu aci olayı hickimse yaşamaz . Düzeltilebilir mi diye sordum. Hakaretten ziyade şunu deseniz. Olmaz bu saatten sonra olmaz ya da olursa bile çok zorluk cekersiniz gibi gibi...
Kimse Allah değil Allahtan başka kimse yargılayamaz.Cocukların için ayakta durmak zorundasın konu sahibi onları kaybedebilirsin.Hata yapmayan düşmeyen kalkmayan bir Allahtir.çok acı çektiğin belli.Kimler sürükledi seni bu yolla celladın kim oldu.Seni kocanı ve cocuklarını öldürdü bir yuvayı bozdu celladın.Tövbe et ve allaha sıgın seni yanlızca o anlar.

haa bide dışarıda kalsan, dilensen ne yaparsan yap o patronunun evinden çık kurtul o heriften. celladın o senin.

Olmaz o iş güzelim.Artık o sökük dikiş tutmaz evliliğinde.İlk affettiğinde yine hata yapmasan belki olurdu.Belki diyorum çünkü yenilir yutulur bir hata değil.Şimdi hiç olmaz.Sürekli şüphe olacak.Sen de eşin de huzur bulamazsınız.Hayatında bir erkek olması gerekmiyor.Yeni bir sayfa aç.Bu sefer hata yapmamaya çalış.

Back
X