- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.024
- 53
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
Hiç bir zaman aldatan koca için çocukları vermeyin demedim,nereden çıkardınız?Ayrıca bunu çocukları düşünerek yazdım,Kadının donu varsada alsın,ne diyeyim nasıl yönlendirme yapalım siz buyurun;
Her anne iyi değildir, her çocukta anneye verilmez.Baba dış kapının mandalı değil.Anne çocuğun yüzünü kızartıyorsa çocuğu babaya vermemek en büyük hatadır.Anne gelicek çocuğun hayatını mafedicek, sonra neymiş anneymiş kutsalmış, çocuk ona verilirmiş.Geçiniz efendim geçiniz.Anne çocuğunu çok düşünse yaptığı bir hatanın üstüne bir hata daha ekleyerek ikinci defa yuvasını dağıtma girişiminde bulunmaz.Hata bir kere olur ikincisi hata değildir.
eşinizle çocuk için uzlaşmaya çalışın boşanma nedenini aldatma olarak göstermesin demişsiniz... bu işler böyle yürümüyor.Erkek aldatınca kadın nasıl kuyuda iğne arar gibi kanıt topluyorsa bunu erkekte yapabilir.Bu adam merhametliymişte hala o küçük çocuğu annesinin yanında tutabiliyor.Neden boşanma sebebini aldatma olarak göstermicekmiş.Baba bu kanıtları mahkemeye sunmalı ve çocuklarını almalı ve hatta baba başkasıyla tekrar evlenip güzel bir yuva oluşturabilir.