• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Insanoglu nekadarda utanmaz

Evliyken, esin arkasini donerdonmez elalemle yazisinca vicdan yapmadin evlatlarini dusunmedin simdi niye ic sesin yukseldiki.

Ahanda bugun bile uckuru dusugun biri oglunu bogmus,oynasiyla yatakta yakalanmis ya bogmuslar nasum yavruyu
Adamda isci emektar adamcagizda o tipsiz mal kadinin o igrenc bogazini doyurmak icin emek verirken
O ahlaktan,edepten,hayadan,namustan,esten,eevlattan,anadan babadan
En onemlisi HAKTAN bir haber kadin ne yapmis hevasi icin dogurduguna kiymis

Sizmi aldatmak ille iki bacak arasi degildir hanimefendi
Burakinda vicdaniniz sizlasin
Sizlasinki o adamin hayatina girip ona nasil bu igrenc aldatilma duygusunu yasattim diye dusunun.

Vede sizi bilmem ama esiniz asla sizi birdahz yanina yaklastirmamali

Kararınız nedir peki,eşinizle tekrar şansım olur mu dediğinize göre sizi sadakat kavramından uzaklaştıran,çocuklarınızdan ve yuvanızdan olacağınızı bilmenize rağmen,eşinizi aldattığınız beyefendiyi düşünmemenizin nedenini merak etti
Kararınız nedir peki,eşinizle tekrar şansım olur mu dediğinize göre sizi sadakat kavramından uzaklaştıran,çocuklarınızdan ve yuvanızdan olacağınızı bilmenize rağmen,eşinizi aldattığınız beyefendiyi düşünmemenizin nedenini merak ettim?

m?
Çocuklarım için tabiki. Başta düşünmedim şimdi kötüyüm. Büyük oğlum o beyefendiyi istemezse diye

siz daha napicksiniz onu anlamadm. neyini soruyosunuz olayin? esiniz napicak dava acacakmi tazminat alacakmi ikinci cocugu da isteyecekmi . asil esiniz napicak onemli olan bu.

Çocuklarım için tabiki. Başta düşünmedim şimdi kötüyüm. Büyük oğlum o beyefendiyi istemezse diye
Bunu maalesef başta düşünecektiniz ve hatta size ikinci şansı verdiğinde,şimdi 3. için nasıl bir yüzle yuvamızı kurtaralım diyeceksiniz,hadi dediniz bu adam size de kendine de dünyayı zehir edecek asla güvenmeyecek.Başka çıkar yol bulmalısınız.

Bunu maalesef başta düşünecektiniz ve hatta size ikinci şansı verdiğinde,şimdi 3. için nasıl bir yüzle yuvamızı kurtaralım diyeceksiniz,hadi dediniz bu adam size de kendine de dünyayı zehir edecek asla güvenmeyecek.Başka çıkar yol bulmalısınız.
Olmaz dimi. O unutsa ben ben unutsam o unutmaz.

Akrabama demis ayrı şehirde yasayalım demis. Arabuluculuk yapmak istedi o akrabam
Valla açık söyliyim hiç cinsellik olmadığı konusunda size inanmıyorum öncelikle.

Ve eşinizde inanmıyordur büyük ihtimalle.

Ama adam buna rağmen bu kadar köklü bir değişikliği düşünüyorsa gerçekten seviyordur.
Adamcağızı mutlu edeceğinizi düşünüyorsanız kabul edin, ve böyle birine tekrar tekrar kapısını açtığı için o adamı alnından öpün.
Türünün son örneği olabilir. Keza sizde!

Bir kadının birde iki çocuk annesi bir kadının bunları yapması iğrenç ve kabul edilemez.adamlar yapınca nasıl saydırıyoruz burdan birde buraya konu açmış bizden akıl mı istiyorsunuz?zaten senin aklın gitmiş ki bunu yapmışsın birde o adama geri mi dönecem diyorsunuz? O adamın yerinde olsam diğer çocuğu da alırdım senden. Bir kadın olaeak sizden utandım Allah sizi ıslah etsin...

Hanımefendi siz eşinize dönüp ne yapacaksınız? Belli ki eşinizi sevmiyorsunuz. İnsan defalarca şans verildiği halde hala eşini umursamadan ısrarla bir kişiyle konuşmaya devam ediyorsa önceliğinizi çoktan belirlemişsiniz demektir. Bırakın adam kendine bir hayat kursun belki sevdiği onu sevecek biri girer hayatına.

Şu an çalışmıyorsunuz sanırım,öncelikle bir iş bulun ve çalışmaya başlayın hemen ardından o evi boşaltın, sonrasında eşinizle çocuk için uzlaşmaya çalışın boşanma nedenini aldatma olarak göstermesin.
Kısaca yeniden başlayın tüm bu yaşadığınız ve yaşattıklarınızın sorumluluğunu sırtınıza alın ve artık kolaya kaçmayın.
Her şeyden önce bir daha yanlış yapamaya meylederseniz , 2 evladınızı düşünün...

Inanın ciğerim yaniyor allah kimsenin başına vermesin çok zor. Inanmiyorsunuz vicdan azabı çektiğime ama inanın 2 aydır yatak döşek yatıyor gözyaşı dokuyorum
Geber insallah bide göz yaşı dokuyomus. vijdan azabı ceksen ikinci defayi tekrar yapmazdin. Bide etrafimda çok var diyo akrabası bikac kez aldatmış kadın kons olmuş da şimdi tekrar evliliğine devam ediyomus sende aynısını bekliyosun belliki. ama insallah o çocukları sana vermezler. verseler de yarım birgün buyuduklerinde hesabını soracaklardir sana. hata bi kere olur aynı şeyi ikinci kez yapiyosan hata değil başka biseydir o. daha söylemek istediğim o kadar şey varki yer müsait değil

Şu an çalışmıyorsunuz sanırım,öncelikle bir iş bulun ve çalışmaya başlayın hemen ardından o evi boşaltın, sonrasında eşinizle çocuk için uzlaşmaya çalışın boşanma nedenini aldatma olarak göstermesin.
Kısaca yeniden başlayın tüm bu yaşadığınız ve yaşattıklarınızın sorumluluğunu sırtınıza alın ve artık kolaya kaçmayın.
Her şeyden önce bir daha yanlış yapamaya meylederseniz , 2 evladınızı düşünün...

Aldatan erkek olsaydı, çocukları alın, donuna kadar alın rezil kepaze edin derdiniz.Şimdi aldatan kadın ya neymiş erkekle anlaşcakmışta çocukları erkeğe vermicekmiş Mahkemede aldattığını söylemicek miş miş miş. Ne akıllar ne akıllar.Çifte standartın alası.

Aldatılan kadınlara hep diyorum ki.. " Affetme sakın..! Davanı aç boşan. Donuna kadar al.. Sadece kocanı değil.. Birlikte olduğu kadına dava aç.. Onun da donuna kadar al." Yani aldatan kim ise ödesin hesabını yaşattıklarının. zaten yüz kızartıcı sebep olduğu için çocukları da aldatana vermezler.. Umarım öyledir.. Burda avukat arkadaşlar elbette daha aydınlatır sizi.. Bu kadar sayfa olmuş.. Elbet biri çıkıp söylemiştir... Hayır bir de sevmediğiniz adama niye geri dönmeyi düşünürsünüz ki.? Sevgilinizden umduğunuzu bulamadınız.. Ya da yasak aşkın gizemi gitti.. Ondan mı.?

Geber insallah bide göz yaşı dokuyomus. vijdan azabı ceksen ikinci defayi tekrar yapmazdin. Bide etrafimda çok var diyo akrabası bikac kez aldatmış kadın kons olmuş da şimdi tekrar evliliğine devam ediyomus sende aynısını bekliyosun belliki. ama insallah o çocukları sana vermezler. verseler de yarım birgün buyuduklerinde hesabını soracaklardir sana. hata bi kere olur aynı şeyi ikinci kez yapiyosan hata değil başka biseydir o. daha söylemek istediğim o kadar şey varki yer müsait değil
Allah seni bildiği gibi yapsin

Aldatan erkek olsaydı, çocukları alın, donuna kadar alın rezil kepaze edin derdiniz.Şimdi aldatan kadın ya neymiş erkekle anlaşcakmışta çocukları erkeğe vermicekmiş Mahkemede aldattığını söylemicek miş miş miş. Ne akıllar ne akıllar.Çifte standartın alası.
Hiç bir zaman aldatan koca için çocukları vermeyin demedim,nereden çıkardınız?Ayrıca bunu çocukları düşünerek yazdım,Kadının donu varsada alsın,ne diyeyim nasıl yönlendirme yapalım siz buyurun;Ve aldatan erkek sokağa atılmıyor paşa paşa da hayatını idame ettiriyor,kadın aldatırsa yine olan kendine ve çocuklara oluyor....

Son düzenleme:
Aldatan kim olursa olsun çocuğun menfaati devreye girer. Çocuğa hangi taraf menfaat sağlayacaksa hakim ona verir velayeti avukatlarımla gorustum

Back
X