Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Cunku erkek egemen bir toplumuz biz..kadin ne kadar hatali oldugunu,pisman oldugunu söylesede aldatiyorsa dunyanin en pislik insanidir deniyor.."cocugunun yuzune nasil bakacaksin?"diyen bile olmus mesela..halbuki bunu diyenlerin belkide kocalari aldatti ve hala ayni evin icinde coluk cocukla mutlu aile pozları veriyorlar..iste cifte standart.
Ben bu konuda konu sahibine bosanmasini tavsiye etmistim.zaten olmasi gereken buydu cunku aldatma olmasa bile mutlu degil esiyle..

Burada her cesit insan var.Kimi egitimli kültürlü bilgili kimi cahil vicdansiz sabit fikirli dar vizyonlu..dolayisi ile her turlu yorum geliyor..bana kalirsa boyle problemlerle ilgili konular buraya acilmamali..buna hazir degil bu toplum
Kadin kadina bile destek yok baksana..
O kdr dogru yazdinki... kadin aldatiyosa cocuklariyla ne ilgisi var, derdi kocasiyla..

Dedigin gibi erkek yaparsa yutuluyor ama kadin yerin dibine sokuluyor.. bunuda boyle soyleyince aldatanlara destek oluyormusuz gibi oluyormus..

Tam tersi fakat.. cifte standarta karsiyim bende..

Cunku erkek egemen bir toplumuz biz..kadin ne kadar hatali oldugunu,pisman oldugunu söylesede aldatiyorsa dunyanin en pislik insanidir deniyor.."cocugunun yuzune nasil bakacaksin?"diyen bile olmus mesela..halbuki bunu diyenlerin belkide kocalari aldatti ve hala ayni evin icinde coluk cocukla mutlu aile pozları veriyorlar..iste cifte standart.
Ben bu konuda konu sahibine bosanmasini tavsiye etmistim.zaten olmasi gereken buydu cunku aldatma olmasa bile mutlu degil esiyle..

Burada her cesit insan var.Kimi egitimli kültürlü bilgili kimi cahil vicdansiz sabit fikirli dar vizyonlu..dolayisi ile her turlu yorum geliyor..bana kalirsa boyle problemlerle ilgili konular buraya acilmamali..buna hazir degil bu toplum
Kadin kadina bile destek yok baksana..

Katılıyorum.
Biz kadınlar, yani pek çoğumuz böyle şeylerde birbirimizi parmakla işaret etmeye dünden hazırız. Ancak erkekler arası bunun "Aferin len, yakalanma aman hanıma ahaha" geyiğine kadar döner, işte kimi arkadaşlığı keser sert çıkar, kimi "Abi yapma, ayıp ya" der ama mutlaka bir sırt sıvazlayanı çıkar. Bizde durum vurun khpeye... Toplum şeysi dediğin gibi.
Böyle böyle konuşa konuşa aşılacak belki...

Gerçi denmiş de konu içinde sanırım, şöyle yapabilirsin, böyle yapabilirsin vs, konu sahibi de hepsine az yan çizmiş gibi, kendine desteği kendi bitirmiş sanki orası da ayrı.

Ben anlamadım ne tartışıyorsunuz? ? Burda bir iki kişi kötü yorum yaptı. Onun dışında herkes boşan böyle olmaz dedi. Hatta ben yol göstermeye çalıştım, adamla ilişkiyi dün yaşamış, bugün mesajlaşıyorlar hala ve adam evini biliyor. Soru soruyoruz tam cevap da vermiyor.
Ne diyelim ki? En son kocana boşanmak istediğini söyle ağzını ara dedim. Sonra ne yapacağına karar verirsin ama ondan sonra cevap yazmadı.
Kalkıp şimdi bir intihar mesajı yazdı diye de yazılan bütün yorumları kimse es geçmesin.
Herkes hata yapabilir evet ama yapılacak hata var yapılmayacak hata var. Hadi hata yaptı tamam da neden hala mesajlaşarak konuşarak devam ediyor?
Konuda çok da açık var. Dün gitmiş adamın evine de o ara çocuğu nereye bırakmış mesela?
İlk başta elini vurmuyor diyor sonra da böyle dedi diyor.
Ne zamandan beri insanın eşinin spor yap demesi ayıp ve boşanacak bir şey oldu. Eş ile aradaki samimiyete bağlıdır söyleme derecesi. Ve çocuk olduktan sonra değişti dedi, belki de babalık sendromuna girdi, erkekler de lohusa depresyonu gibi depresyon yaşayabiliyorlar. Elinden tutup destek olup doktora götürdü mü de hemen eski sevgiliyi buldu mesajlaştı ve gidip cinsellik yaşadı?
Konu artık inandırıcılığını yitirmiştir zaten.
Aklı eski sevgilisinde kalan biri de 15 yaşında biriyle hangi akılla evlenir? Hadi evlendi diyelim doğru düzgün cinsellik olmadan 2 yaşına basmak üzere olan bebek nasıl yapılır? Hadi yapıldı diyelim o bebek kime bırakılıp adamın evine gidildi?
Kalkıp burda yazanları eleştirmek en basiti. Ama iş öyle değil.

Katılıyorum.
Biz kadınlar, yani pek çoğumuz böyle şeylerde birbirimizi parmakla işaret etmeye dünden hazırız. Ancak erkekler arası bunun "Aferin len, yakalanma aman hanıma ahaha" geyiğine kadar döner, işte kimi arkadaşlığı keser sert çıkar, kimi "Abi yapma, ayıp ya" der ama mutlaka bir sırt sıvazlayanı çıkar. Bizde durum vurun khpeye... Toplum şeysi dediğin gibi.
Böyle böyle konuşa konuşa aşılacak belki...

Gerçi denmiş de konu içinde sanırım, şöyle yapabilirsin, böyle yapabilirsin vs, konu sahibi de hepsine az yan çizmiş gibi, kendine desteği kendi bitirmiş sanki orası da ayrı.
Aynen canim benim..egitimi ssdece uni bitirmekle yaptigini sanan milyonlar var bu ulkede..halbuki ogrenmemiz gereken ilk sey merhamet ve empati yetenegi..bu da okullarda ogretilmiyor iste..
Valla su siteye ilk girdigim gunden beri ilk kez bir uyenin ve konunun fake olmasini diliyorum.Yani dalga gectiyse bile helali hoş olsun.Yeterki bir insan hayati bitmesin..

Valla kimse kusura bakmasın ve yanlıs anlamasın amaa...
Şoyle bir gercek var ki..
Erkeklerin cogu bunu sadece zevki icin yapabiliyorken,ayni seyi hicbir kadın sadece zevki ugruna yapmaz......
Iste bir kadini yucelten erdemlerden biride bu aslinda..duygularimiz var bizim icgudulerimiz degil sadece.. Yanlis bile olsa bir cikar icin degil aşk icin yapariz hatayi..

May, ummakla, yaşamak arasında fark var.
Yerden yere vurulacağını umarsın hazırlanırsın, ama yerden yere vurulurken neler hissedeceğini, o an deneyimlersin.
Herkes her cümleye kendini hazırlamak zorunda değil ve fakat herkes ağzından ne çıktığını duymak, ne yazdığını tartmak, tartmıyorsa bedeline katlanmak zorunda. Sanal zorbalığı kabul edemem kusura bakma lütfen.

Bazı insanlar çok zalimler Gangstam. Hele de internet üzerinden nickler arkasına saklanırken çok daha zalimler.

Karşılarında 3 paragraf yazı var.
Bi isim yok, cisim yok, insan yok.

Öyle olunca o 3 paragraf yazı hikaye gibi geliyo insanlara. Bazen inandırıcı, bazen değil ama hikaye işte deyip bi hikayenin üstüne çullanıveriyolar.

Halbuki o hikaye zannettiğin şey her zaman değilse de bazen birinin hayatı ve sen burada üç paragrafını görüyosun ama onun bi de 3 ciltlik ansiklopedi olacak alt metni var.

Sen burada ahlak, namus, evladın diye yüksek perdeden atıp tutuyosun, sonra gidip çayını doldurup dizini izliyosun.

5 dakika önce ne yazdığı unutuyosun, kelimelerinin gücünü küçümsüyosun. Zannediyosun ki konu sahibi de senin yorumunu okuyacak, bir iki satır sana saydıracak, sonra çayını alıp dizisine bakacak. O kadın senin söylediğin kelimelerin altında ezilir mi hiç düşünmüyosun. Çünkü senin için bi kadın yok orada, senin yazdıklarını okurken ağladı belki, görsen o anki yüz ifadesini, acısını kendinden utanırsın ama görmüyosun işte. Senin ahlak anlayışına uymayan bi figür, bi hikayeden ibaret sanıyosun.

İntihar edeceğini sözlükten duyurup köprüye çıkanlar oldu, facebookdan intiharını canlı yayınlayan insanlar oldu. Hala da olmaya devam ediyo bu tarz olaylar. Ha ben konu sahibesinin öyle bi şey yapacağına ihtimal vermiyorum ayrı mesele. Ama bu demek değil ki kendini atacağı yok nasıl olsa, vurun gitsin.

O yüzden yorum sahibeleri kendi dünyalarınızda eminim hepiniz kendinizce haklısınız, doğrusunuz, hatta belki mükemmelsiniz. Ama başkasının dünyası sizin doğrularınızla dönmüyor işte. Haklı çıkmak uğruna kimseye eziyet etmeyin, kimseyi şurada okuduğunuz üç satırla çözdüğünüzü düşünmeyin. İki kişi beğenicek, beş kişi ne doğru söylemişsin canım diye pohpohlayacak diye kimsenin canını yakmaya çalışmayın. Çalışmayalım.

Aynen canim benim..egitimi ssdece uni bitirmekle yaptigini sanan milyonlar var bu ulkede..halbuki ogrenmemiz gereken ilk sey merhamet ve empati yetenegi..bu da okullarda ogretilmiyor iste..
Valla su siteye ilk girdigim gunden beri ilk kez bir uyenin ve konunun fake olmasini diliyorum.Yani dalga gectiyse bile helali hoş olsun.Yeterki bir insan hayati bitmesin..

Açıkça söyleyeyim ben direkt çocuğun halini düşündüm önce, kadının kendini bile değil.
Umarım doğru değildir, kekleniyoruzdur.

Maşallah çok genişsiniz .iyice cesaret verimde konu sahibine ikisini bir idare etsin .hayatında her kötü monoton olan başka erkeğin kucağına kendi atarsa vay halimize.sonrada pişman olup koşarak buraya konu açsınlar sizin gibi çok ileri görüşlü bir kaç arkadaşın pof poflamasiylada çok iyi birşey yapıyorum desin devam etsin bravo gerçekten

Sizinle polemiğe girmeyeceğim. Size tek söyleyeceğim şey; mutsuz bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz biliyor musunuz? Herşeyin bir çözümü vardır bu hayatta ölüm olmadıkça. Umut her zaman vardır. Bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Mutsuzluğunuzu başkalarına ekmek sizi mutlu etmez sadece dibe çeker, daha da mutsuz olurdunuz. Onun için düşüncelerinize ve davranışlarınıza çok dikkat edin. Başka insanlara ektiğiniz mutsuzluklar mutlak sizden çıkar çünkü.
Mutlu bir hayat diliyorum. :KK200:

Back
X