Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

İntihar ettin diyelim seni elinde güllerle mi karşılaşacaklar konu sahibi N nikoniko94 .

Ayrıca her yerden günaha batmışsınız intihar edeceğinize doğru yola yönelip önce Allahtan sonra eşinizden ve evladınızdan af dileyin. İntihardan önce girdiğiniz kul haklarını bi temizleyin o kadar günah yük olmasın sonra size. ( Müslümansanız ona istinaden söylüyorum).

Pes diyorum başka bişey demiyorum konu sahinin yazdığı intihar mesajı üzerine bu yorumunuzla buna alkış tutmuş kadar oldunuz vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi gerçekten pes..
Pardon da ne demek bu?
Bana yol gosterin demis kusura bakmasinim evliliginim kurtulusu yok yolun sonu evet. Bosan demenin farkli versiyonu diyelim biraz dusunse anlar.
Ustelik intiharin esindeki bi kadina bosan yazmak ne kadar saglikli o zaman?

Pes diyorum başka bişey demiyorum konu sahinin yazdığı intihar mesajı üzerine bu yorumunuzla buna alkış tutmuş kadar oldunuz vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi gerçekten pes..
Ne demek istedimi sormadan anlamadan yaptiginiz vicdanli yorum harika gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…