- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Belki de kocasi okuyor formu kony sahibinin
yok ya öyle deme şimdi bi de inşallah bi şey olmamıştır yani
niye cevap vermiyor o zaman ?yok ya öyle deme şimdi bi de inşallah bi şey olmamıştır yani
hemen ışınlanalım orayaKonu sahibi yeni konu açmış.
neeeKonu sahibi yeni konus acmis kizlar
kosun kizlar :)hemen ışınlanalım oraya
Aranarak yapılacak bir şey değildi, linkin url sini kopyala, yapıştırla emniyete göndermek gerekiyordu; ama zaten gerek kalmadı.Arayabilirsin yardımcı olacaklardır
Bana bi yol gosterin demis. Evliliginin sonuna gelmis. Ne cikisi bulalim kiNe demek yani?
Yolunu bulmuş o :) Yeni konu bile açmış.Hadi geçmiş olsun ne diyelim.Bana bi yol gosterin demis. Evliliginin sonuna gelmis. Ne cikisi bulalim ki
Pardon da ne demek bu?Pes diyorum başka bişey demiyorum konu sahinin yazdığı intihar mesajı üzerine bu yorumunuzla buna alkış tutmuş kadar oldunuz vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi gerçekten pes..
Ne demek istedimi sormadan anlamadan yaptiginiz vicdanli yorum harika gercekten.Pes diyorum başka bişey demiyorum konu sahinin yazdığı intihar mesajı üzerine bu yorumunuzla buna alkış tutmuş kadar oldunuz vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi gerçekten pes..
:)
Millet başka şeylere olan hıncını sizden alıyor, yazmasaydınız keşke.
Yolunu bulmuş o :) Yeni konu bile açmış.Hadi geçmiş olsun ne diyelim.
Aynen canımHadi ya pek hizli desenize
Ay herkes bi alıngan arkadaş bu nedir ya. Pro olan zengin değil arkadaşım bu kadar abartma o bir kk şakası gibi birşey oldu artık.egon mutlu mu :)
Ay herkes bi alıngan arkadaş bu nedir ya. Pro olan zengin değil arkadaşım bu kadar abartma o bir kk şakası gibi birşey oldu artık.
Ne açmış gidiym ordada basliym:)Konu sahibi yeni konu acmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?