Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

nikoniko94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
52
6
1
30
evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var

Bosanin...

Durumu esinizle paylasmayin ama ayrilin diyorum. Yarin obur gun baskasindan ogrenmez insallah

cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor
Pörsük kocan yasina basina bakmadan sana bunlari mi soyluyor. Eh bazen aci sonu kendi elleriyle hazirliyorlar. Bisey diyemeyecegim. Bosanmaniz hayirli olur.

Ne diye buluşuyorsunuz ki adamla, sonu belli bi filmi izlemek gibi değil mi?

Boşanın, eşinizin hakkına da girmeyin.

Aranızda 15 yaş varken evlenmeyi düşünmeniz hata, hadi siz düşünmediniz eşiniz neden kendi yaşıtlarına bakmamış acaba? Beni yanlış anlamayın, ama evliliğiniz baştan hatalı ve evet bu durumda size boşanmak düşer. Bu vicdan azabıyla evli kalınır mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bence kalınmaz.

Yok çocuğum zormuş da yok eşim gezmeyi sevmiyormuş da günahinıza sebepler aramayın çok komik oluyor çünkü...çocuğunuz zor ama elin adamıyla konuşmuş konuşmuş bi daha konuşmuşsunuz çocuğunuzla ilgilenseniz aslinda cok kolay bi bebek olduğunu anlardıniz..

benzer bi konun altına yazdım az önce. birkaç gün önce evime çok yakın bir evde, kadın dostunu eve alıyor, eşi işte.. eşinin de işi erken bitiyor eve geliyor. kadın dostunu yarı çıplak dolaba saklıyor.. eşi şüphe ediyor ve adamı dolapta o halde buluyor. kadın hamile üstelik.. sonuç etraf kan gölü. eşi dostunu öldürüyor, karısını yaralıyor.. yazık etmeyin

Kocandan ayrıl. Sonra naparsan yap.

Durumu esinizle paylasmayin ama ayrilin diyorum. Yarin obur gun baskasindan ogrenmez insallah

Yazik bi heves için hem çocuğunuza hemde esinize ihanet ettiniz bence ya tövbe edip bi daha yapmayin yada bosanin

Pörsük kocan yasina basina bakmadan sana bunlari mi soyluyor. Eh bazen aci sonu kendi elleriyle hazirliyorlar. Bisey diyemeyecegim. Bosanmaniz hayirli olur.

Ne diye buluşuyorsunuz ki adamla, sonu belli bi filmi izlemek gibi değil mi?

Boşanın, eşinizin hakkına da girmeyin.
evet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Daha dün bana beni çok sevdiğini söyledi ne yapacağım ben..

Bu benim icin cok tanidik bi durum. Benim yakinim boyle bir hatanin icinde 2 yildir hem pisman hem devam ediyor artik elimden bir sey gelmiyor Allah islah etsin. Ben esler icin cok uzuluyorum hele de o masum cocuklar. En iyisi bosanin herkes kendi hayatina baksin

Birliktemi oldunuz ?
Bugün pek anlayamıyorum konuları nedense.
Böyle birşey yaptıysanız eğer Allah islah etsin derim.Ve sizi vicdanınızla başbaşa bırakırım.
Eğer sadece konuşmakla bir hata yaptıysanız ki buda zaten aldatma sayılır.Tövbe edin her ikisi içinde söylüyorum.
Yolunuza çocuğunuza bakın.TEKRAR yanlışa düşmekten Allaha sığının.
Bu arada aldattığınız iiçin pişman değilseniz yani devam edecekseniz adamı hayatınızdan engelleyemeyip görüşecekseniz
Eşinize ve yavrunuza saygısızlık olur.Boşanın EŞİNİZDEN yaşatmayın onlara ve kendinize bu çirkinliğ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…