Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Kocan gezmeyi sevmiyor diye aldatılmayi hak etmiyor .. Kınamıyorum .. Kimse içinde ne yaşadığını bilemez .. Ama kocana da 2 yaşında ki çocuğuna da haksızlık ediyorsunuz ..

Haberlerde görmüştüm bunu

Kadınlar narin zarif yaratıklardır. Ilgiyi severler ne yazıkki. Ve doğumdan sonra adamin salak salak yok spor yap bilmem ne deyip tamamen uzaklaşması sanirim seni bu yanlışa itmiş. Yanlis olmus bitmis vicdanını susturma ama hayatına artik çocuğun icin devam etmelisin. Anne olmak kolay değil. O kocadan da ayrılman gerekiyo hayatının geri kalanını bi kütüğe adayıp ömrünü çürütme. Ama sakın itiraf edeyim deme unutma bunu bi erkek yapınca elinin kiri olur ama kadin yapınca orospu olur. Yaptığını tasvip etmiyorum ama herkes herşeyi bilmek zorunda da değil. Bir daha asla görüşme. Seni yanlışa sürükleyebilecek kimseyle... umarim dogru yolu bulursun

Açıkçası eşinin diri beklentisi beni şaşırttı gerçekten hadsizce buldum şöyle birşey daha var ki eski aşkınla görüşmeye başladığında aklından ne geçiyordu gerçekten merak ediyorum heyecan mı yaşamak istedin onunla evlenirsin diye mi düşündün gerçekten aklım almıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…