Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hosgeldin tiyatroperest bizimde bugun 6.gunumuz birbirimize elimizden geldigince destek olmaya calisioruz sende gun icinde yediklerini paylasir ve paylasimlari okursan bizim gibi motive olursun:)bide kizlarla yaptigin icin gun icinde yediklerini paylasacagin icin kacamak yapinca utaniosun yazmaya moralin bozuluo ama tavsiyem sende 15.gununde tartil verdigin kiloyu gorunce daha cok motive olup diyete devam etmek istiosun:)

Aslında şimdilik gün içinde yediklerim standart :) 3 ara 3 ana öğünüm var hani şu bildiğiniz klasik diyet listeleri :) 11 gündür bozmadım ama korkuyorum bir ay olmadan çıkarsam tartıya ya kilo vermemiş olursam moralim bozulursa diye :S :)

Canim kesin vermissindir eminim ben 15.gununde tartil en az 3kilo vermis olacaksin:)

peki 15. günümde tartılacağım şu korkumu yenersem :) acaba 16 kiloyu kaç ayda veririm :S neyse kendimi yanlız hissetmemiş olacağım teşekkür ederim şimdiden :)))

peki 15. günümde tartılacağım şu korkumu yenersem :) acaba 16 kiloyu kaç ayda veririm :S neyse kendimi yanlız hissetmemiş olacağım teşekkür ederim şimdiden :)))

Canim verecegi kilosu fazla olanlar daha hizli verio inan bana bemce sen ilk ay 6kilo vereceksin:) geri kalan 10kiloyuda ayda 5 -5 toplamda 3ayda veeeceksin belkide daha hizli bellimi olur burdaki kizlsr cok iiler hickimse birbirini tanimio ama herkes birbirine destek verio:)

inşallah öyle olur :) 3 aya 5 aya razıyım ben :) ama okul açılınca bozmaktan korkuyorum dediğim gibi desteğinizi bekliyorum bende o zaman lütfeeen :)))))))

Edabl artik kizlarin cogu bizi unuttu:s
Kizlarr ben sizi unutmadim her gun yazdiklarinizi okudum ama bhaftasonu ufak bir tatile ciktik ve biraz kacamaklarim oldu yazamadim o yuzdem bugun okulum acildi sabah erken kalinca kahvalti edemedim bugun
14.00 1 kase sebze corbasi , 2 parca tavuk 2 prca patates ve 2 dilim kepek ekmegi
16.00 1 elma
18.00 2 kasik tavuklu pilav 2 kasik yogurt
19.30 sutlu kahve 1 tane esmer sekerli
Baska bisey yemedim dicem ama yazinxca ne cok oluyor ya sabah tartilicam bakalim ins haftasonu kilo falan almamisimdir

bende herkez bizi unuttu sandım:S

yaaa kızlar kimse aksamları neden paylasımda bulunmuo hiç bisi olmazsa sohbet ederiz birlikte fikirlerimizi soyleriz nie artık kimse aksamları gelmio önceden edabl gelirbişiler yazardı artık oda yok isyanlardayım

Beeeen geldiiim :)) öncelikle iyi aksamlar:)
Kızlar bugün yediklerimi sayiyorum.
Sabah mısır gevreği ve bol bol su :)) bu kadarr :)

Nasılsınız diyetler nasıl gidiyoor?:)

Kürü gördüm ve cok hos malzemeler iceriyo :)) yarin ilk isim icerigini almak olucak :) tesekkür ederim canım:**

Çağlacım bu aralar aile olarak fazlaca toplanıyoruz sanirim. Çok fazla bakamiyorum:) hoşgörün:* elimden geldigince hep girip yazicam ve yaziyorumda:))

sadece bir kase mısır gevreğiyle mi duruyosun? aman allahım
metebolizman yavaşlar ama canım amman dikkat arada atıştır meyva kuruyemiş falan

Ya önceden yazzdigim yazilardan farkedersin aslinda hic böyle degilimdir. Ama bugun hic istahim yoktu gercekten. Yemek yiyemedim hic. :/ sebebini bilmiyorum.. Misir gevreginide zorla yedim zaten:)

canım diyet moduna oyle girdinki ne yesem kilo alırım gibi dusunuosun ama cok yanlıs az ye oz ye ama surekli ye arkadasım.

Olabilir ama resmen midem bulandi yemek kokusundan bile:/ anlamadim bende.. Olsun bugn artk gercekten gzel yemegimi yicem:)
Bu arada tam bi hafta oldu:) sabah kalktigimda tartilip kilomu yazarim :**

Canlarim sabah kalktim suyumu ictim :) ve tartildim tam 58.2'e düştüm :))
Yani bir haftada tam 1kg500gr verdim :) sizler kac kilo verdiniz :)

sabah 7' ye on dakika kala kahvaltıya oturduğum için canım bişey istemedi bir fincan bitki çayımı içtim bizim evde kışın başlamadan belli bi düzende içilir yeşilçay. saat 11 de mısır gevreğimi yedim şimdide 2 tane yumurta yedim rafadan yani suda haşlama (ben sevmem ama baharat attım güzel oldu acılı acılı nane, kara biber bolca kırmızı biber attım ama tuz yok) zaten acılı ve baharatlı yemekler kilo vermeye yardımcı oluyo kızlar.

yaaa kızlar kimse aksamları neden paylasımda bulunmuo hiç bisi olmazsa sohbet ederiz birlikte fikirlerimizi soyleriz nie artık kimse aksamları gelmio önceden edabl gelirbişiler yazardı artık oda yok isyanlardayım

şimdi birazdan yaparım çok teşekkürler bu arada kür için :) üzgünüm bu aralar doktor işi olunca (düştüm ve kolum acıyo o yüzden doktora gidicem ondan da zor yazıyorum) randevu falan pek giremedim dün. bide yeni üye olduğum için unutuyorum alışık değilim yoksa gecede girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…