- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
bayrama kadar benimde kilo vermem lazım. ramazanda baya kilo vermiştim sonra nazar deydiler heralde birden aldım çünkü sağlıklı bi şekilde verdim. 2 hafta önce dikkat etmeye başladım ve 3 kilo kadar verdim. yulaf kepeği aldım fakat yiyemedim bende yulaf ezmesi yedim ve 1 gün arayla bi karışım içtim ama motivasyonum bozuldubende katılabilir miyim size ?
fırsat buldukça paylaşırım. ama 2 gündür bi ara verdimbugünde böyle geçsin yarın 4 günlük protein diyetine girmeyi istiyorum
hayır canım dukan diyetine başlıycaktım vazgeçtim sadece protein kısmını uygulayacağım 3-4 kilo kadar veriliyo ondan sonra dikkatli besleneceğim. ama ondan sonra ilka sayfada yazan diyeti yapsam fena olmaz[/QUOTE
Canim sen bilirsin ama insan vucudunun proteinden baska seylerede ihtiyaci var kac kilo vermen gerekio canim senin?
şimdi 53 kiloyum 5 kilo versem harika olucak
Kizlar kürün adi sodali form cayi bu cayi midesinde gastrip reflu vb. Sorunlar olanlar icmeyecek kizlar yapimi cok kolay bi litre suyu kaynatin kaynarken icine karanfil yada kabuk tarcin atabilirsiniz kaynadiktan sonra icinr iki tane poset yesil cay atacaksiniz benim tercihim bergamotlu yesil cay 2dakika sonra icindekileri cikariosunuz sonra icine yarim tane limon sikip sonra o kabugu kalan kisminida icine atiosunuz onuda 1dakika sonra icinden cikarip bir sise maden suyunu icine dokuosunuz gun icerisinde onu gidip gelip iciosunuz tadida guzel oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?