Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bayrama kadar benimde kilo vermem lazım. ramazanda baya kilo vermiştim sonra nazar deydiler heralde birden aldım çünkü sağlıklı bi şekilde verdim. 2 hafta önce dikkat etmeye başladım ve 3 kilo kadar verdim. yulaf kepeği aldım fakat yiyemedim bende yulaf ezmesi yedim ve 1 gün arayla bi karışım içtim ama motivasyonum bozuldu bende katılabilir miyim size ?

tabi gel canim ama gun icinde paylasimda bulunursan sevinirim:)

fırsat buldukça paylaşırım. ama 2 gündür bi ara verdim bugünde böyle geçsin yarın 4 günlük protein diyetine girmeyi istiyorum

fırsat buldukça paylaşırım. ama 2 gündür bi ara verdim bugünde böyle geçsin yarın 4 günlük protein diyetine girmeyi istiyorum

Canim anladigim. Kadariyla dukan yapiosun bende o diyeti denemistim,ama diyet o kadar zorki :s bence su ilk sayfada yayinladigim yapabilirsin dukan kadar zor degil haftada iki kiloyo yakin verdiriyor istiosan bi dene canim

hayır canım dukan diyetine başlıycaktım vazgeçtim sadece protein kısmını uygulayacağım 3-4 kilo kadar veriliyo ondan sonra dikkatli besleneceğim. ama ondan sonra ilk sayfada yazan diyeti yapsam fena olmaz

boyum 155 ama o kiloları bi versem bi daha almam dikkat ederim ama ah şu düzensiz beslenmeler yok muuu. ama ben tatlıda sevmiyorum yani çikolatadan nefret ederim öyle tatlı krizlerim olmuyo kan şekerim düşerse bi kaç dilim çikolata falan yetiyoç ama kilo yerleşmiş iyice

tünaydın desek daha doğru olur bende yarın başlıycam. özel yaptığın bi hareket egzersiz var mı

tünaydın o zaman

evet canım, her gün istinasız 8 saat pc başında oturuyorum. günde 3 kere ketılın düğmesine basmak için mutfağa gidiyorum, 3 kez de çayımı/kahvemi almak için
şaka bi yana, okulum yakın zamanda başlayacağı için bütün gün enerji topluyorum

hahah baya bi kalori harcıyosun anlaşılan bende şirkete veya eğitime gitmediğim sürece evdeyim. yakında benimde tempo artıcak hemde bayrama zayıflama telaşı aldı başını gidiyo yarım saat koridorda yürü tak kulaklığı ben lahana yağını yaptığım zaman öyle yürüyüş yapıyodum ama zararlıymış

Kizlar kürün adi sodali form cayi bu cayi midesinde gastrip reflu vb. Sorunlar olanlar icmeyecek kizlar yapimi cok kolay bi litre suyu kaynatin kaynarken icine karanfil yada kabuk tarcin atabilirsiniz kaynadiktan sonra icinr iki tane poset yesil cay atacaksiniz benim tercihim bergamotlu yesil cay 2dakika sonra icindekileri cikariosunuz sonra icine yarim tane limon sikip sonra o kabugu kalan kisminida icine atiosunuz onuda 1dakika sonra icinden cikarip bir sise maden suyunu icine dokuosunuz gun icerisinde onu gidip gelip iciosunuz tadida guzel oluo.

Bunu bi hafta boyunca her gun yapip gunluk tuketiosunuz ama hergun yapmalisinizki faydasini goresiniz ben bunu yaptigim zaman hic gram diyet yapmadan iki kiloya yakin vermistim.

selam kızlar kolay gelsin zayıflamak çok zorlu bir yol hiç kolay değil malesef keşke kilo almak kadar vermek de kolay olsaydı bende bu zorlu yolda yürümeye çalışanlardanım :) ama benim yolum sizden biraz daha uzun ben diyetisyene gittim bi diyet listem var 11 gün oldu (bugünle birlikte) henüz hiç tartılmadım bir ay olduktan sonra tatılmayı düşünüyorum. henüz dersler başlamadığı için diyet yapmak kolay ama üni. açılınca daha zor olacak benim için, o zamanlar da bana destek olurmusunuz? yazdıklarınızı okudum bana çok sıcak geldiniz bide Sevgili Çağla açmış konuyu bende aranıza katılmaya geldim eğer sorun olmazsa:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…