Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Haklısın okadar sınırlamışimki kendimi moralim bozulmustu :) annemle dedikleriniz sayesinde yine iyi hissediyorum kedimi:* sagol canim. Az sonra spor yapmayada cikicam insallah. :))

Haklısın okadar sınırlamışimki kendimi moralim bozulmustu :) annemle dedikleriniz sayesinde yine iyi hissediyorum kedimi:* sagol canim. Az sonra spor yapmayada cikicam insallah. :))

Kolay gelsin canim bu hafta bi kilo bile versek yeter:)

kızlaaaar selaam

bugun pek bi şey yemedim. sabah kahvaltımı çok hafif yaptım. akşam yemeğimi de öyle.
arada bir nescafe içtim ve dondurma yedim:26:
okul açılmadan şu rahat zamanlarımı aamir khan'ın filmlerini 2.ye 3.ye izleyerek geçiriyorum.

umarım iyisinizdir, öptüm sizi.

Kizlar yediklerime dikkat ediorum ama yinede arda ufak tefek kacamaklar oluo ama gercekten ufak tefek ama yinede 800gr da kaldim yarin kalkip tartilip bakicamki kac kilo olmusum bi kilo ya cikmismi die

Ben sabah kalktigimda ayniydim:)
58.8 -.- :))
Bakalım yarın ne olucak.
Suanlik sabah suyumu ictim.yarim dilim ekmek ve peynir yedim :)

Ben sabah kalktigimda ayniydim:)
58.8 -.- :))
Bakalım yarın ne olucak.
Suanlik sabah suyumu ictim.yarim dilim ekmek ve peynir yedim :)

Evet bakalim ne olacak aslinda sali diyete bssladik ama p.tesiden p.tesiye tartilmak daha ii olur die dusunuyorum:)

Kizlar yarin tartilacagiz herkes ogleye kadar onceki kilosuyla simdiki kilosunu yazsin :) bide sali gunu benim gecrn sene denedigim bi zayiflama kuru vardi onu size soylecegim bi hafta boyunca onu icecegiz goreceksinizki o size diyetle birlikte daha cok kilo verdirecek bu sali gununun suprizi olsun buda bilgilerinize:)

kızlar benı de alırmısınız aranıza 61 kıloyum ve 55 olamk ıstyrm.. yarın karabugdayım gelıyor ..bayrama kadar en az 5 kılo vermem gerek ...:18:

esım sehırdısında ve bayramda gelecek geldıgınde benı fıstık gıbı gorsun ıstıyorum

Ben suana kadr birsey yemek istemedim belki azsonra salata yaparim kendime :)) sporda icinde tabiikide

Salı59.7
Bugün58.8 :)))

Cağla çok merak ediyorum o kürü *____*
Gercekten cok saglikli bi diyet bu. Bi haftada yaklasik 1-2 kg verdiriyo :) hosuma gitti. Üstüne birde kür gelirse verecegimiz kilolari tahmin edemiyoruuum

bayanlaaaaaaar

bugün diyetim için süper bir gündü
sabah çoook hafif bir kahvaltı yaptım. yarım domates, yarım salatalık, biraz yağsız peynir, bal ve salam. (yazınca çok oldu yaa:26:)
öğlen: çok az ıslak kek, nescafe
akşam: 2 tane mercimek köftesi, haşhaşlı lokum:26:

18den sonra bi şey yemedim.

yaaa ben baya yemişim bugün:26:

Canim tabiki gel ama lutfen gun icinde bir kere olsa bilr paylasim yaparsan sevinirim:)hosgeldin canim

Cağla çok merak ediyorum o kürü *____*
Gercekten cok saglikli bi diyet bu. Bi haftada yaklasik 1-2 kg verdiriyo :) hosuma gitti. Üstüne birde kür gelirse verecegimiz kilolari tahmin edemiyoruuum

Canim aslinda bu forumda okuyup bi hafta boyunca surekli yapip ictigim ve hic kismadan 1kilodan fazla vermistim dusunun ama hamburger bile yiyodum:)

Kizlar biliomusunuz ben bugun dayakligim oglede makarna yedim ama aksam bi lokma yemedim dugundeydim ordada baya bi oynadim insallah yakabilmisimdir bana kizabilirsiniz:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…