1994 doğumluyum daha küçüğüm kimine göre. Ama büyüdüm. Kocaman kız oldum. kimsenin bilmediği şeyler yaşadım. Kimseye anlatamadım korktum sessiz sessiz ağladım...
2000 yılında babamın işi için taşındık bu şehire ama her fırsatta memlekete gidiyoduk. babamda annemde 6 kardeş. O zamanlar küçük amcam bekardı. annemler tarlaya gittiklerinde evde kalırdım. yazarken bile tuhafım gözlerim doluyo hala içim acıyo..
Amcam fırsat buldukca taciz ederdi.s her fırsat bulduğunda :S gitmek istemezdim memlekete. mecbur giderdim. utandım korktum anlatamadım kimselere... sonra evlendi amcam. artık benden uzaklaştı çok şükür.. sonra ben büyümeye devam ettim.. Geceleri uykularım kesiliyodu. bigün odamın kapısı açıldı uyuyomuş gibi yaptım. Gelen abimdi.. uyuduğumu sanıyodu ses çıkaramadım. vcuduma dokunmaya başladı.. taciz etti
hep yptı. bazen gerçekten uyuyodum. aniden uyanıyodum ki abim yine odada. uyandığımı anladığında karanlıktan istifade sürünerek, görünmediğini sanarak çıkardı odadan.. çooook uzun zamanlar uyuyamadım. odamın kapısında kilit yoktu. ve abim geceleri odama giremesin diye kapımın arkasına yere havlu koyardım kapı açılmazdı. dha neler neleer. banyoya girdiğmde izlendiğimi farkettim sonralarda deliği tıkamayı unutmuştum onu da hallettim ama kurtulamadım bazı geceler :S odamın kapısına kilit yapın derdim nolucak kızım yabancımız mı var derlerdi.. bilmezlerdi, beklemezlerdi oğullarından böyle bişeyi.. nefret ettim abimden iğrendim. o evde yokken erkenden uyurdum. çok güzel uyurdum çok rahat olurdum mutlu olurdum. ama ne kadar mutlu huzurlu da olsam gözlerimden yaş eksik olmazdı.. annem abinle derdin ne derdi. beni şımarık bulurlardı (hiç şımartmadıkları halde) ! anlatamadım kimseye derdimi.. bunla yaşadım bunla büyüdüm. hala çıldırıyorum hala iyi değilim.. Abim şimdi askerde. gittikten sonra, giderken pişmanlıktan mıdır bilinmez iyi davranmaya başladı. düşünceli abi oldu bianda.. herkes abin seni seviyo diyo ama ben bilirdim bitek olanı.. bunları yazıyorum, çünkü artık içinde tutamıyorum
doldum taştım patladım. öldüm bittim!! ölmeyi düşündüm istedim ama ALLAH'ın verdiği canı almak haddime mi.. Şimdi hayata küsmüş bi genç kızım. yaşama sevincimi elimden aldılar..
- 1 ay sonra tam 3 yıl olucak bi sevgilim var. seviyo beni çok. evlilik düşünüyoruz. askerden sonra nişan olucak inşallah.. geçenlerde bi sabh bi rüya gördüm dedi. anlatmadı. ''abin veya bi başkası dokundumu sana, bişe yaptımı'' diye sordu. evet diyemedim tabiki :S anlatmadı rüyasını anlatamam sana dedi.. korktum. Ben napıcam bilmiyorum nasıl yaşıcam bu yükle bu acıyla :S bazen anneme anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum :S içim yanıyo :'(
2000 yılında babamın işi için taşındık bu şehire ama her fırsatta memlekete gidiyoduk. babamda annemde 6 kardeş. O zamanlar küçük amcam bekardı. annemler tarlaya gittiklerinde evde kalırdım. yazarken bile tuhafım gözlerim doluyo hala içim acıyo..

- 1 ay sonra tam 3 yıl olucak bi sevgilim var. seviyo beni çok. evlilik düşünüyoruz. askerden sonra nişan olucak inşallah.. geçenlerde bi sabh bi rüya gördüm dedi. anlatmadı. ''abin veya bi başkası dokundumu sana, bişe yaptımı'' diye sordu. evet diyemedim tabiki :S anlatmadı rüyasını anlatamam sana dedi.. korktum. Ben napıcam bilmiyorum nasıl yaşıcam bu yükle bu acıyla :S bazen anneme anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum :S içim yanıyo :'(