Sadece anlatmak için burdayım..

yazını okurken hem sinirlendim hem üzüldüm..daha küçücüksün nasıl kıydılar sana...allahın adaletine güven ve dua et canım..allahına sığın...ünv bitir ve ayklarının üstünde dur işe gir kurtar kendini..

şebnem ferah gibi örnek var karşında amcasının tacizine uğramış ama türkiyenin en iyi rock şarkıcısı...

bir danışmandan da yardım al...mutlaka

Yaşadıklarına üzüldüm tıpkı bizim çocukluğumuzu anlatmışsın hiç içimizden çıkmayan bir yara gibi. Silinsede izleri kalıyor maalesef. Haa silebildikmi hyr, unutabildikmi hyr. Biz babamızdanda taciz gördük akrabalar yapmış çokmu. Zor çok zor üzülsende değişen hiçbirşey olmayacak, yapacağın tek şey dikkatli olmak ve hayatına devam etmek. Annene anlatsan hiçbirşey değişmeyecek belki oda evladı çünkü. senden kat kat daha fazla düşünecek yada. Sen anlatırken film şeridi gibi geçti gözümün önünden senden kat kat büyük olmama rağmen, unutmadık ne yazıkki. Şimdi babama her baktığımda bize yaptıkları geliyor ve nefret duyuyorum hala ona. üzülme tek yaşayan ben değilmişim diyede kendini teselli et bir nebze olsun:26::26: Dua et cnm Allah görüyor duyuyor ve biliyor herşeyi.

Sürekli dua ediyorum Allah versin onların cezasını.. ama çıldırıcak gibi oluyorum düşündükce :S aniden doluyo gözlerim. sonra da noldu dediklerinde anlat anlatabilirsen annene babana.. çok zor bi durum çook. Allah yardımcımız olsun..

offfff kime güveniceksin bu dünyada abine amcana güvenemiyosan yaa..allah hepsinin kalbini ıslah etsin.üzülme canım oku kurtarr kendini.dimdik dur hayata karşı.sen şanslı değilsin ama ezilmiş bi insanda değilsin.daha herşeyin başındasın.azmet ve kurtar kendini..we bu olaylar bir daha tekrar ederse asla susma.kendi kendini bitirmek yerine sana bunu yapanları;rewa görenleri bitir herkesde görsün senin neden abini sewemediğini:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

benim anlamadığım şey, ailenin sapık erkekleri hep senimi buldu? :26:

94 doğumluyum. 2000 ve 2010 yılları arasında oldu ne olduysa..

10 yıl kocaman 10 yıl sustun mu sen :( canım benim ne olursa olsun en azından annene anlatman lazım...yada bi doktora git ona anlat..bak abin askerden gelince Allah göstermesin daha kötü şeylerde yapabilir kim bilir..yapmasa bile bu korkuyla yaşanır mı :( en azından biri bilsin..kardeşinde varmış kız mı bilmiyorum ama ya onada bişey yaparsa..ya benimde 3 tane abim var yeri geldi hep birlikte uyuduk ama böyle bişey yaşamadım rabbime çok şükür bundan sonrada yaşatmasın..ablan yada başka abin yok mu onlara anlatsan..içine atma kuzum ya canım çok yandı inan:( daha bu yaşta nelerle karşılaşmışsın:(

10 yıl kocaman 10 yıl sustun mu sen :( canım benim ne olursa olsun en azından annene anlatman lazım...yada bi doktora git ona anlat..bak abin askerden gelince Allah göstermesin daha kötü şeylerde yapabilir kim bilir..yapmasa bile bu korkuyla yaşanır mı :( en azından biri bilsin..kardeşinde varmış kız mı bilmiyorum ama ya onada bişey yaparsa..ya benimde 3 tane abim var yeri geldi hep birlikte uyuduk ama böyle bişey yaşamadım rabbime çok şükür bundan sonrada yaşatmasın..ablan yada başka abin yok mu onlara anlatsan..içine atma kuzum ya canım çok yandı inan:( daha bu yaşta nelerle karşılaşmışsın:(

ablam yok 3 kardeşiz abim ben ve kız kardeşim. kendimi değil de kardeşimi düşünmüyo değilim bişe oldu da içine atmışmıdır acaba diye.s ALLAH korusun :( ben evde şuan abim olmadığı halde korkuyorum geceleri .s kapı sesi bi kıpırdama duyduğumda sanki yine abim geldi gbi :S hayatımın bi parçası oldu bu korku :S Allahım bundan sonra yaşatmasın bunları inşallah :/

Annen Baban hicmi Abin denen o yaratiga Allah korkusu aşılamadilar yaa.
Bu nasil bir istir Allah islah etsin.
Seninde Allah yardimcin olsun canim güclü ol, dik dur.
Ne diyecegimi bilmiyorum yaaa :((

1994 doğumluyum daha küçüğüm kimine göre. Ama büyüdüm. Kocaman kız oldum. kimsenin bilmediği şeyler yaşadım. Kimseye anlatamadım korktum sessiz sessiz ağladım...
2000 yılında babamın işi için taşındık bu şehire ama her fırsatta memlekete gidiyoduk. babamda annemde 6 kardeş. O zamanlar küçük amcam bekardı. annemler tarlaya gittiklerinde evde kalırdım. yazarken bile tuhafım gözlerim doluyo hala içim acıyo.. :( Amcam fırsat buldukca taciz ederdi.s her fırsat bulduğunda :S gitmek istemezdim memlekete. mecbur giderdim. utandım korktum anlatamadım kimselere... sonra evlendi amcam. artık benden uzaklaştı çok şükür.. sonra ben büyümeye devam ettim.. Geceleri uykularım kesiliyodu. bigün odamın kapısı açıldı uyuyomuş gibi yaptım. Gelen abimdi.. uyuduğumu sanıyodu ses çıkaramadım. vcuduma dokunmaya başladı.. taciz etti :( hep yptı. bazen gerçekten uyuyodum. aniden uyanıyodum ki abim yine odada. uyandığımı anladığında karanlıktan istifade sürünerek, görünmediğini sanarak çıkardı odadan.. çooook uzun zamanlar uyuyamadım. odamın kapısında kilit yoktu. ve abim geceleri odama giremesin diye kapımın arkasına yere havlu koyardım kapı açılmazdı. dha neler neleer. banyoya girdiğmde izlendiğimi farkettim sonralarda deliği tıkamayı unutmuştum onu da hallettim ama kurtulamadım bazı geceler :S odamın kapısına kilit yapın derdim nolucak kızım yabancımız mı var derlerdi.. bilmezlerdi, beklemezlerdi oğullarından böyle bişeyi.. nefret ettim abimden iğrendim. o evde yokken erkenden uyurdum. çok güzel uyurdum çok rahat olurdum mutlu olurdum. ama ne kadar mutlu huzurlu da olsam gözlerimden yaş eksik olmazdı.. annem abinle derdin ne derdi. beni şımarık bulurlardı (hiç şımartmadıkları halde) ! anlatamadım kimseye derdimi.. bunla yaşadım bunla büyüdüm. hala çıldırıyorum hala iyi değilim.. Abim şimdi askerde. gittikten sonra, giderken pişmanlıktan mıdır bilinmez iyi davranmaya başladı. düşünceli abi oldu bianda.. herkes abin seni seviyo diyo ama ben bilirdim bitek olanı.. bunları yazıyorum, çünkü artık içinde tutamıyorum :( doldum taştım patladım. öldüm bittim!! ölmeyi düşündüm istedim ama ALLAH'ın verdiği canı almak haddime mi.. Şimdi hayata küsmüş bi genç kızım. yaşama sevincimi elimden aldılar.. :(

- 1 ay sonra tam 3 yıl olucak bi sevgilim var. seviyo beni çok. evlilik düşünüyoruz. askerden sonra nişan olucak inşallah.. geçenlerde bi sabh bi rüya gördüm dedi. anlatmadı. ''abin veya bi başkası dokundumu sana, bişe yaptımı'' diye sordu. evet diyemedim tabiki :S anlatmadı rüyasını anlatamam sana dedi.. korktum. Ben napıcam bilmiyorum nasıl yaşıcam bu yükle bu acıyla :S bazen anneme anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum :S içim yanıyo :'(
yaşadıkların gerçekten çok üzücü tek çare zaman asla yaraların kapanmayacak ama en azından hafifler. ailene anlatma bence onlardanda yardım göremezsen daha büyük yıkım olur abini zaten artık kaybetmişsin bide ailen sana yardımcı olmazsa eğer bunu yükünüde alma omuzlarına. hatta kimseye anlatma kimse anlamaz seni emin ol .kesinlikle bir uzmandan yardım al hayatına daha sıkı sarıl bişeylerle meşgul oldukça daha rahat olduğunu göreceksin.bundan sonrası içinde kendine çok cici bak :)

ablam yok 3 kardeşiz abim ben ve kız kardeşim. kendimi değil de kardeşimi düşünmüyo değilim bişe oldu da içine atmışmıdır acaba diye.s ALLAH korusun :( ben evde şuan abim olmadığı halde korkuyorum geceleri .s kapı sesi bi kıpırdama duyduğumda sanki yine abim geldi gbi :S hayatımın bi parçası oldu bu korku :S Allahım bundan sonra yaşatmasın bunları inşallah :/

Yazdıkların biraz ütopik geldi bana,umarım gerçek değildir.

Ama ya gerçekse demekten de kendimi alamıyorum.

Eğe gerçekse bununla yaşamak çok zor olmalı,bu yük tek başına kaldırabileceğin bir yük değil,

Bize anlattığında bile biraz rahatladığını söylüyorsun,

LÜTFEN ANNENE YAŞADIKLARINI ANLAT,

Bu seni çok rahatlatır inan bana,ve ne yapılacağına en iyi annen karar verir.

Sakın korkma,eğer kendin için yapamıyorsan kız kardeşin için yapacaksın bunu.

Annen seni koruyamadı belki,ama kızkardeşini beraber korumalısınız.

malesef yaşıyoruz, benim de derttir içimde abimden görmedim başka akrabalarımızdan gördüm ama işte.. unutamıyor insan yıllar geçsede üstünden.

o amcayı da abiyi de Allah'a havale ediyorum....
Sana bir daha dokunmasına izin verme tatlım...
Karşı çık avazım çıktığı kadar bağırırım de...
Bu arada mutlaka yardım almalısın...
Yoksa gerçekten unutamazsın..

Allah yardımcın olsun tatlım... Şimdiye kadar yaşadıkların için üzülme o onların ayıbı...

Yazdıkların çok fantastik geldi bana hem amcan hem abin tarafından taciz edilmen ve 2000 yılı diyorsun ki bu senin 6 yaşına tekavül ediyor.
O yaşta yaşadığın tacizin farkında olup susman garip, küçük çocuklar düşse dizi kanasa bunu annesine anlatır.

Ama eğer doğruysa çok üzücü insanın beynini bulandırıyor bu yazdıkların.
Eğer bunca zaman sustuysan artık susma
senden küçük bir kız kardeşin varmış onun da aynı travmayı yaşamaması için durumu annene anlat ve bir uzmandan yardım al.
Bu hem senin için hem küçük kardeşin için çok daha tehlikeli bir hal alabilir.

Yaşadıklarını okuduğumda inanamadım. Gerçi bunlar sürekli duyduğumuz şeyler... Ama işte okurken "keşke bunlar yaşanmasaydı" dedim. Öncelikle senin hiç bir suçun yok. Yanlış ailede doğmuşsun... Abinin ve Amcanın ciddi sorunları var. Yardım almaları gerek. NORMAL DEĞİLLER! Bunları ben yaşamadım o yüzden tam olarak neler hissediyorsun bilemem. Yerinde olsam Anneme söylerdim belki de... Bu yazdıklarımızla yanlış yönlendiriyor olabiliriz. Sana tavsiyem psikolojik destek al ve lütfen evleneceğin insanı "iyice tanı" ailenden kurtulmak için kendini ateşe atma derim.

Gerçi başlıkta "Sadece anlatmak için burdayım.." demişsin... Bizim akıl vermek için sıraya girmemizde tuhaf oldu. Ama şu çok açık ki kesinlikle bi uzmandan yardım almalısın...

ya kusura bakma sen ded e hata var susup uyuyor gibi yapıcana sen napıyorsun birdaha benim odama gelme desydi bagırsaydın ne dicekti kızınızmı isstedi dicekti herkes onu suçları sanada hiç bişey yapamazdı böyle şeylerde susulmaz utnılmaz olan olmuş piskolaga git ve sevgilini gerçekten seviyorsan söleme ben ce buguıne kadar saklamışın öle kalsın evlen mutlu ol bidaha daasla susma

aynı yaştayız senin yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım...amcan taciz ettiğinde onlara giderken anneme gelmek istemiyorum falan hiç demedin mi annen sebebini sormadımı....6 yaşında böyle bir şey yaşamış bir kız denildiğinde ağlayarak yerde yuvarlanıp anne gelmek istemiyorum diyen bir kız canlandı gözümde...
abine gelince odaya girdiğinde sanki ne olucağını biliyomuş gibi uyuyomuş gibi yapman garip geldi...hani ilk girdiğinde noldu uykumu tutmadı fln demeni beklerdim yada ilkine göz yumdun diyelim ikincisinde fırsat vermemeliydin....kardeşinde varmış birlikte yatmıyomusunuz o nerde yatıyor...en azından kardeşine dikkat et...
sana tavsiyem kimseye anlatma annenden başka...annen abine çok düşkünse sana inanmayabilir eğer anlayışlıysa ne biliyim sen anneni daha iyi tanıyosun sana yardım edebilicekse anlat derim ben
gerçekten çok üzüldüm yaa kardeşinede kendinede dikkat et

Back
X