Sadece anlatmak için burdayım..

aynı yaştayız senin yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım...amcan taciz ettiğinde onlara giderken anneme gelmek istemiyorum falan hiç demedin mi annen sebebini sormadımı....6 yaşında böyle bir şey yaşamış bir kız denildiğinde ağlayarak yerde yuvarlanıp anne gelmek istemiyorum diyen bir kız canlandı gözümde...
abine gelince odaya girdiğinde sanki ne olucağını biliyomuş gibi uyuma numarası yapman garip geldi...hani ilk girdiğinde noldu uykumu tutmadı fln demeni beklerdim yada ilkine göz yumdun diyelim ikincisinde fırsat vermemeliydin....kardeşinde varmış birlikte yatmıyomusunuz o nerde yatıyor...en azından kardeşine dikkat et...
sana tavsiyem kimseye anlatma annenden başka...annen abine çok düşkünse sana inanmayabilir eğer anlayışlıysa ne biliyim sen anneni daha iyi tanıyosun sana yardım edebilicekse anlat derim ben
gerçekten çok üzüldüm yaa kardeşinede kendinede dikkat et

Son düzenleme:
durumuna çok üzüldüm..
ama anlayamadığım bir şey var..
neden uyuyor numarası yaptın? işte bu seni haklıyken haksız duruma düşürür, keşke bağırsaydın kendini yerden yere atsaydın, o zaman sana suç atacak bir durumları olmazdı, sessizce söylendiğinde kimse elbette inanmaz...inanmak istemez ama o anki buhran anı çok farklıdır..

psikolojik destek alman gerekir, ayrıca rüya olayına da inanmadım, seni deniyor olabilir..
abini de bir şekilde geç de olsa söyle, abin ceza almalı ve amcanda bu kahrolası pislikler aramızda dolaşmamalı ..

Nedense konunun fake oldugunu düşünüyorum :44:

ne korkunç dimi... inşallah bidaha yapmaz demek... başkasının merhametini dilenmek, sessizce, hıçkırarak gece yarısı... insafa gelse de yapmasa bi daha... Bu zavallı, acıklı hal bir kadının hayatında yaşayabileceği en korkunç şeylerden biri... yüzünü karanlıkta görüp elinden bişey gelmemesi, uyku arasında seni görmüyorum, bu aramızda kalıcak, yeter ki şimdi çık bu odadan diye için için yalvarmak... ve bu insan çok saygın bir yere sahiptir toplumda, söylesen inanmaz, kondurmaz kimse bu sapıklığı ona...

durumuna çok üzüldüm..
ama anlayamadığım bir şey var..
neden uyuyor numarası yaptın? işte bu seni haklıyken haksız duruma düşürür, keşke bağırsaydın kendini yerden yere atsaydın, o zaman sana suç atacak bir durumları olmazdı, sessizce söylendiğinde kimse elbette inanmaz...inanmak istemez ama o anki buhran anı çok farklıdır..

psikolojik destek alman gerekir, ayrıca rüya olayına da inanmadım, seni deniyor olabilir..
abini de bir şekilde geç de olsa söyle, abin ceza almalı ve amcanda bu kahrolası pislikler aramızda dolaşmamalı ..

bağıramaz... kaç kadın onca insanın içinde otobüste, dolmuşta tacize uğrarken bağırabiliyor? bu da onun gibi...

Son düzenleme:
Back
X