sadece anlatmak istedim :(

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Hanımlar Allah kısmet ederse sevgilim bu ayın sonunda askerden geliyor. Sorunum şu ki, ona 5 ay hasret kaldım geldikten sonra da hasret olacağım. Ben ankaradayım o sakaryada askerlik bitince direk ankaraya gelecek 4 gün kalacak ve gidecek. Askerden sonrası çok düşündürüyor beni artık başımın ağrısından duramıyorum. Ne yapacağım nasıl olacak şuan derdimi tam anlatamıyorum bile. Gülemiyorum konuşamıyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum ruh gibiyim. Sadece yazmak istedim.

neden askerden sonrası düşündürüyor peki :44::44:

Neden ilişkinizle ilgili belirsizliklermi var. Ayrı şehirlerde olmakda yorabilir insanı

eğer şartlar el veriyorsa evlensenize hasretlikte sona erer mutlu olursunuz ikinizde

Askerden sonrası neden düşündürüyor ki :26: şuan askerde olduğu için bir boşluk vardır normal ama sonrasında kaldığınız yerden devam edeceksiniz arada saygı,sevgi olduktan sonra hiçbir mesafe engel olmaz

Evlenmenize söz yada nişan yapmanıza bi engelmi var sizi düşündüren şeyler neler ?

neden askerden sonrası düşündürüyor peki :44::44:

Neden ilişkinizle ilgili belirsizliklermi var. Ayrı şehirlerde olmakda yorabilir insanı

İlişkimle ilgili belirsizlik yok tabi tekrar gidecek ona doyamadan. Beni düşündüren yine ayrı şehirlerde olacağız. Mesafeler çok şükür sevgiyi güçlendiriyor ama özlemek ondan ayrı kalmak çok zor oluyor sürekli gidemem o da her an yanımda olamaz

dügün nişan yapma imkanınız yokmu

Evlenmenize söz yada nişan yapmanıza bi engelmi var sizi düşündüren şeyler neler ?

eğer şartlar el veriyorsa evlensenize hasretlikte sona erer mutlu olursunuz ikinizde

Evlilik düşünüyoruz ama zamanımız var daha. Askerden geldikten sonra iş bulacak maddiyatı düzelttikten sonra birşeyler düşünüyoruz. En azından daha bir yılımız var o bir yılda zorlu olacak

Ama bunun bir süreç olduğunu unutmayın sonuçta şuan olmasa bile zaman içerisinde nişan-düğün gibi evrelere gireceksiniz hasret bitmiş olacak uzun bir zaman yoktur inşallah beklemek sıkar yorar insanı bir yerde haklısınız ama sonrasını düşünüp mutlu olmaktan başka ne gelir elden

Evlilik düşünüyoruz ama zamanımız var daha. Askerden geldikten sonra iş bulacak maddiyatı düzelttikten sonra birşeyler düşünüyoruz. En azından daha bir yılımız var o bir yılda zorlu olacak
nişan yapın bari oda çok masraflı değil yaa en azından onu yapacak gücü vardı sevgilin ve ailesinin
nişanı yapar beklersiniz 1 sene
sende kendini çeyizle şunla bunla oyalamış olursun
en azından bu kadar kötü hissetmezsin yani

Ben çok isterim inşallah canım dua edin lütfen çok zor beklemek, sevmek Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Aslında söz yapma imkanımız var ama iş bulma sürecinden sonra zaman zaman zaman bu şafak sayma bitmeyecek

söz yapın o zaman
görüşmeniz daha kolay olur
sözde zaten agır bi masraf olmaz
iki tane yüzük tamam
ama yok ailen bişeyler isterse o da zor olur

Bak canım kendini asla kötü düşüncelere kaptırma.Benim inandığım birşey varki nasıl düşünürsen bu hayatı öyle yaşıyorsun sen olumlu düşünki karşına çıkabilicek zorluklarla mücadele edicek gücün olsun .

Sen daha en baştan böyle olumsuz düşüncelerle bu iişkinin yeni bir sayfasına başlamayı planlıyorsan zaten çoktan kaybetmişşin . Bu hislerle en ufak bişey bile içinden çıkılmaz bir hal alabilir senin için.

Sevdiğin insanla el ele verin bütün zorlukları aşarsınız herşeyin üstesinden gelirsiniz yeterki isteyin .. Sevginizi yüreğinizden eksik etmedikçe zaman çabuk geçer

Haklısın kuzum inşallah bu süreç çok uzun sürmez ii

Ben çok isterim inşallah canım dua edin lütfen çok zor beklemek, sevmek Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
amin canım raabim gönlündekini nasip etsin inşallah allaha sığın bol bol dua et sende

söz yapın o zaman
görüşmeniz daha kolay olur
sözde zaten agır bi masraf olmaz
iki tane yüzük tamam
ama yok ailen bişeyler isterse o da zor olur

Ne ben ne ailem hiç bişey istemeyiz. Bu konuyu açtı aynı şeyi ona da söyledim. O da olur mu hayatım bir kere evleneceğiz herşey güzel olsun istiyorum dedi.

Ne ben ne ailem hiç bişey istemeyiz. Bu konuyu açtı aynı şeyi ona da söyledim. O da olur mu hayatım bir kere evleneceğiz herşey güzel olsun istiyorum dedi.

isteyen aileler var ama canım ya
demekki sevgilinde ondan çekiniyor
sen önce ailenin agzını yokla
bişey istemezlerse sevgilinle emin bi şekilde konuş

Teşekkür ederim yorumun çok güzel. Evet ben de ona inanıyorum olumlu düşünüyorum ama bazen böyle düşünceler beynimi kemiriyor canım sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…