amin canım raabim gönlündekini nasip etsin inşallah allaha sığın bol bol dua et sende
isteyen aileler var ama canım ya
demekki sevgilinde ondan çekiniyor
sen önce ailenin agzını yokla
bişey istemezlerse sevgilinle emin bi şekilde konuş
Yok bebeim ya benim ailem hiç bişey istemez hatta yardım için ellerinden geleni yaparlar. Bunu karşı taraf nerden bilecek ama.
Haklısın kuzum inşallah bu süreç çok uzun sürmez ii
Önemli olan hayırlı zamanda olması hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah çabucak gönlüne göre hallolur
Hanımlar Allah kısmet ederse sevgilim bu ayın sonunda askerden geliyor. Sorunum şu ki, ona 5 ay hasret kaldım geldikten sonra da hasret olacağım. Ben ankaradayım o sakaryada askerlik bitince direk ankaraya gelecek 4 gün kalacak ve gidecek. Askerden sonrası çok düşündürüyor beni artık başımın ağrısından duramıyorum. Ne yapacağım nasıl olacak şuan derdimi tam anlatamıyorum bile. Gülemiyorum konuşamıyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum ruh gibiyim. Sadece yazmak istedim.
sıkı durunnnnn özlemimmmm dibe vurdu sebebi sizsiniz
molotof atcemmmmm
o zaman sevgilinle konuş bu durumu
seni anlar sözünüz olur
sonra rahat rahat görüşürsünüz
Suan bende asker bekliyorum canım,ve daha gelmesine 10ay var.bizde ayrı şehirlerde yasıyoruz.geldiğinde benim şehrimde iş bulacak burada yasantısına devam edecek.bunun gibi şeyler düşünebilirsin.hatta 5ay beklemişsinde bitmiş ne güzel en azından askerde olmayacak buna sevin öncelikle ne güzel çok az bi süre kalmışş.mutlu ol,suan bende ruh gibiyim özlemden.ama onun farklı şehirde olup askerde olmamasını bile istyebilirim su durumda.o yüzden çok takılma bu konuya sabret,sabır sevgiyi güçlendirir unutma
oho yerimde olsan nabarsın acaba
1 ay flörtten sonra adam şehir dışına calışmaya gitti. haziranda 3 yıl olucak hala şehir dışında..
şuan nişanlıyız 5 aylık
nişanı yaptık 4 ay gelmedi
yakınsınızda. hafta sonalrını gecirebilirsiniz zaman zaman...
ben antepde nişanlım izmitte
biz evlendik 2.5 senenin 2 senesi farklı şehirlerde geçiyor.
bak uzun dönem asker de bekliyorum
evlenmeden önce 6.5 sene sevgiliydik
6 senesinde farklı şehirlerdeydik.
şu anda kendime çok acıdım
Acınacak halde diilsin sevdiğinle evlenmişsin bu çok güzel askerden sonra hep yanında inşallah.
İnşallah ya kbcb
Siz de kavuşursunuz umarım
Biz iş dolayısıyla bir daha ayrılacak gibiyiz :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?