sadece anlatmak istedim :(

isteyen aileler var ama canım ya
demekki sevgilinde ondan çekiniyor
sen önce ailenin agzını yokla
bişey istemezlerse sevgilinle emin bi şekilde konuş

Yok bebeim ya benim ailem hiç bişey istemez hatta yardım için ellerinden geleni yaparlar. Bunu karşı taraf nerden bilecek ama.

Yok bebeim ya benim ailem hiç bişey istemez hatta yardım için ellerinden geleni yaparlar. Bunu karşı taraf nerden bilecek ama.

o zaman sevgilinle konuş bu durumu
seni anlar sözünüz olur
sonra rahat rahat görüşürsünüz

Suan bende asker bekliyorum canım,ve daha gelmesine 10ay var.bizde ayrı şehirlerde yasıyoruz.geldiğinde benim şehrimde iş bulacak burada yasantısına devam edecek.bunun gibi şeyler düşünebilirsin.hatta 5ay beklemişsinde bitmiş ne güzel en azından askerde olmayacak buna sevin öncelikle ne güzel çok az bi süre kalmışş.mutlu ol,suan bende ruh gibiyim özlemden.ama onun farklı şehirde olup askerde olmamasını bile istyebilirim su durumda.o yüzden çok takılma bu konuya sabret,sabır sevgiyi güçlendirir unutma

oho yerimde olsan nabarsın acaba
1 ay flörtten sonra adam şehir dışına calışmaya gitti. haziranda 3 yıl olucak hala şehir dışında..
şuan nişanlıyız 5 aylık
nişanı yaptık 4 ay gelmedi
yakınsınızda. hafta sonalrını gecirebilirsiniz zaman zaman...

ben antepde nişanlım izmitte

sıkı durunnnnn özlemimmmm dibe vurdu sebebi sizsiniz
molotof atcemmmmm

Bence her şey kısmet. Geleceği çok fazla düşünüp bilmediklerin hakkında şimdiden canını sıkma.

biz evlendik 2.5 senenin 2 senesi farklı şehirlerde geçiyor.
bak uzun dönem asker de bekliyorum
evlenmeden önce 6.5 sene sevgiliydik
6 senesinde farklı şehirlerdeydik.
şu anda kendime çok acıdım

Kesinlikle sevgim daha da arttı asker bekleyen yarenler inşallah zaman hızlı geçer sizin için. Canım size de hayırlı teskereler benimki doğuda asker yanına gidemedim hiç senin gitme gibi bi durumun varsa git bence.

Haklısın senin durumun daha kötüymüş. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin bu yaz düğün olsun hiç ayrılmayın.

biz evlendik 2.5 senenin 2 senesi farklı şehirlerde geçiyor.
bak uzun dönem asker de bekliyorum
evlenmeden önce 6.5 sene sevgiliydik
6 senesinde farklı şehirlerdeydik.
şu anda kendime çok acıdım

Acınacak halde diilsin sevdiğinle evlenmişsin bu çok güzel askerden sonra hep yanında inşallah.

benimde nişanlım sakaryada ben istanbuldayım. evet haklısın insan çok özlüyo dayanamıcak gibi oluyo. biz 5 yıldır birlikteyiz ve 4 senının sonunda nişanlandık ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bu gune kadar geldik. sabır cok önemli. birbirinizi seviyo güveniyosanız evleneceğim insanda o diyosan hiçbişey düşünme canım

allah kavuştursun canım
askerden önce nasıl katlanıyordunuz peki canım?

Acınacak halde diilsin sevdiğinle evlenmişsin bu çok güzel askerden sonra hep yanında inşallah.

İnşallah ya kbcb
Siz de kavuşursunuz umarım
Biz iş dolayısıyla bir daha ayrılacak gibiyiz :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah ya kbcb
Siz de kavuşursunuz umarım
Biz iş dolayısıyla bir daha ayrılacak gibiyiz :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım. Ama sizde inşallah bir daha ayrı kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…