- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi moveon1881
-
siz benim tartismaya girmek istedigimi nerden cikardiniz, insanlarin zekasiyla ilgili yorum yapip sonra bu mesaji yaziyorsunuz. Elestirdiginiz seyi yansitiyorsunuz.Bu kadar sorun oldu derken? Ne kadar dert ettiğimi neye göre karar verebildiniz.. bu konu için bile biriyle tartışmaya girme çabanız da enteresan doğrusu..
Tam anlatmak istediğim profili yansıttınız..tşkler
Şimdiki hatunlarda prenses sendromu var. Vay kocamın annesi nasıl bana gözlerini belertir, vay kocamın kızkardeşi nasıl bana öf der. Prenseslikten bunlarMerhabalar..
Gerek iş hayatımdaki tecrübelerim olsun gerek buradaki konulara baktığımda üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimin çok önyargılı ve ben merkezli yaşadıklarını düşünüyorum artık..
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
Mesela kadınlar kulübündeki konulara bakıyorum çoğu çok gereksiz ..örnek vermem gerekirse kayınvalidem bana hastamısın dedi , eşimi ailesi hiç saymıyor, arkadaşım beni aramadı vs. vs.
Benim düşüncem kadınlarımızın çoğu yapılan her şeyde bir art niyet arıyor.. Eğer bir kötülük gördüyse de illa karşılığını vermeye çalışıyor.
Size de böyle geliyor mu..??
keşke böyle olmasalar diyor musunuz..?? (çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)
Ay neyse ya benim düşüncem bu. katılırsınız veya katılmazsınız yapabileceğim bir şey yok. teşekkürlersiz benim tartismaya girmek istedigimi nerden cikardiniz, insanlarin zekasiyla ilgili yorum yapip sonra bu mesaji yaziyorsunuz. Elestirdiginiz seyi yansitiyorsunuz.
Size katiliyorum ama elestirmiyorum o insanlari, herkes farkli farkli, sizin kücük dediginiz dert hassas insanlar icin cok büyük. Zaten buranin amacida o dertleri paylasip rahatlamakc cözüm aramak.Ay neyse ya benim düşüncem bu. katılırsınız veya katılmazsınız yapabileceğim bir şey yok. teşekkürler
Allah kimseye aşamayacağı dert versin inşallah.. sağlık,maddi sıkıntı,geçimsizlik gibiSize katiliyorum ama elestirmiyorum o insanlari, herkes farkli farkli, sizin kücük dediginiz dert hassas insanlar icin cok büyük. Zaten buranin amacida o dertleri paylasip rahatlamakc cözüm aramak.
Amin en önemlisi onlar zaten.Allah kimseye aşamayacağı dert versin inşallah.. sağlık,maddi sıkıntı,geçimsizlik gibi
Derdinizi gayet iyi anladim da genellemenizi ve yaftalamanizi yine anlamadim, daha dogrusu kabul edemedim, edemem de..Bidaha yazayım o zaman. Konu sadece görümce kaynana olayı değil örnek verdim sadece..
Ne diyim buradaki bütün kadınlar haklı dünya kötü o zaman..
Ayrıca ben sadece burası için söylemedim.. sosyal hayatta da karşılaşabiliyoruz böyleleri ile..
Beni niçin eleştirdiğinizi tam olarak anlamadım.. burda ve dışarda böylelerinin olmasını dile getirmemde ne sakınca var..?
Ay ben niye dertleneyim ya.. bu konu da bile çoğu kişi dertli birini aramış..
sadece düşüncemi ve eleştirimi paylaştım..
ozmn bende size böyle konu açmamdan size ne mi demem lazım..??
Ya da duyar kasmak, taraftar toplamak, bi bakima kendini ispatlamak..İyi de bundan size ne?
Normal hayatta küçük şeyleri büyüten, negatif insanlarla mümkünse birarda olmamaya çalışırım ama burası öyle değil. Kendi rızanızla girip, okuyorsunuz konuları kimse zorla tutmuyor burada sizi. Bunu dert etmeniz, görümcem beni davet etmedi diye dert edinenle aynı kafa yapısında olduğunuzu gösterir.
Çünkü kendi mutsuzluklarını etrafına yansıtıyorlar..
Hayat bu tabiki de bazı sıkıntılarımız dertlerimiz olacak..
ama görümcem beni davet etmedi kaynanam bana hastamısın dedi gibi şeyler dert değil art niyetli olmaktır..
Bu da benim düşüncem..
Merhabalar..
Gerek iş hayatımdaki tecrübelerim olsun gerek buradaki konulara baktığımda üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimin çok önyargılı ve ben merkezli yaşadıklarını düşünüyorum artık..
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
Mesela kadınlar kulübündeki konulara bakıyorum çoğu çok gereksiz ..örnek vermem gerekirse kayınvalidem bana hastamısın dedi , eşimi ailesi hiç saymıyor, arkadaşım beni aramadı vs. vs.
Benim düşüncem kadınlarımızın çoğu yapılan her şeyde bir art niyet arıyor.. Eğer bir kötülük gördüyse de illa karşılığını vermeye çalışıyor.
Size de böyle geliyor mu..??
keşke böyle olmasalar diyor musunuz..?? (çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)
Çünkü artık hiç kimse yapıcı değil, ayıp örten değil herkes bir eleştiri ve açık aramanın peşinde.buradaki konuları okuyup mutsuz olmuyorum tabiki..
Gerçek hayatta böyle insanlarla karşılabiliyoruz.. hep bir savunma halindeler ne desek yanlış anlayabiliyorlar..
gerçi ben uzak durmaya çalışmışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?