- Konu Sahibi moveon1881
-
Anlıyorum ama kendilerine uğraş bulmaya çalışsalar.. sanki mutsuz olmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar.. etrafın ne dediğini bu kadar önemsemek her şeyin altında kötülük aramak pek sağlıklı gelmiyor bana.. çok üzücüÇünkü alan daraldı bence mahalle baskısı gibi birşey oldu hiçbir hobi uğraş yok çünkü onlarda maddiyata bakıyor. Çıkıp gezse kadın ne bu hwrgün cıkıp geziyor lafları başlar... Napaın kendine çekirdek çevresine sarıyor. Malesef
Forumda değil de okulda çok yaşıyorum. Dediğim şeyden illa alınacak bir şey buluyor bazıları. Mesela diyorumki şu konuda iyiyimdir bazıları sanki ben iyiyim ama siz kötüsünüz demek istemişim gibi algılıyor. Halbuki onlar da iyidir n’alaka?
Bir kotuluk gördüğümde karsiligini misliyle verdim hep. Ondan olsa gerek hic kimse canimi sikmaya cesaret edemiyor artik.
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)
Aynen benim de dikkatimi cekti konu sahibi herkesin derdini kücümseyip bunu kendine dert edinmesi.sizin gibi mi?
milletin beğenmediğiniz derdiyle mutsuz olmak da ne bileyim...
sizin gibi mi?
milletin beğenmediğiniz derdiyle mutsuz olmak da ne bileyim...
Valla ah eskiler demek istiyorum..Merhabalar..
Gerek iş hayatımdaki tecrübelerim olsun gerek buradaki konulara baktığımda üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimin çok önyargılı ve ben merkezli yaşadıklarını düşünüyorum artık..
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
Mesela kadınlar kulübündeki konulara bakıyorum çoğu çok gereksiz ..örnek vermem gerekirse kayınvalidem bana hastamısın dedi , eşimi ailesi hiç saymıyor, arkadaşım beni aramadı vs. vs.
Benim düşüncem kadınlarımızın çoğu yapılan her şeyde bir art niyet arıyor.. Eğer bir kötülük gördüyse de illa karşılığını vermeye çalışıyor.
Size de böyle geliyor mu..??
keşke böyle olmasalar diyor musunuz..?? (çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)
Çünkü kendi mutsuzluklarını etrafına yansıtıyorlar..
Hayat bu tabiki de bazı sıkıntılarımız dertlerimiz olacak..
ama görümcem beni davet etmedi kaynanam bana hastamısın dedi gibi şeyler dert değil art niyetli olmaktır..
Bu da benim düşüncem..
Siz onlarin görümcesini ve kaynanasini yakindan mi taniyorsunuz ki art niyetli olmadiklarini düsünüyorsunuz? Ben inaniyorum ki insanlar burda gercekten kendilerine sorun yaptiklari ve cözemedikleri seyler icin yardim almak icin yaziyorlar.o söylediğinizde sıkıntı yok.
etraflarına mutsuzlukta yansıtıyorlardır o da tamam.
ama sizin bunları okuyup mutsuz olmanız tuhaf.
o söylediğinizde sıkıntı yok.
etraflarına mutsuzlukta yansıtıyorlardır o da tamam.
ama sizin bunları okuyup mutsuz olmanız tuhaf.
Konu sadece gelin görümce olayı değil. örnek verdim sadece..Siz onlarin görümcesini ve kaynanasini yakindan mi taniyorsunuz ki art niyetli olmadiklarini düsünüyorsunuz? Ben inaniyorum ki insanlar burda gercekten kendilerine sorun yaptiklari ve cözemedikleri seyler icin yardim almak icin yaziyorlar.
O insanlarin cevresini, cevrelerindeki insanları, yasadiklarini nerden bilip nasil emin olup art niyetli olmakla suçlayabiliyorsunuz peki? Art niyet suclamasi cok agir.. Anlamadan dinlemeden genellemek nedir?Çünkü kendi mutsuzluklarını etrafına yansıtıyorlar..
Hayat bu tabiki de bazı sıkıntılarımız dertlerimiz olacak..
ama görümcem beni davet etmedi kaynanam bana hastamısın dedi gibi şeyler dert değil art niyetli olmaktır..
Bu da benim düşüncem..
Siz onlarin görümcesini ve kaynanasini yakindan mi taniyorsunuz ki art niyetli olmadiklarini düsünüyorsunuz? Ben inaniyorum ki insanlar burda gercekten kendilerine sorun yaptiklari ve cözemedikleri seyler icin yardim almak icin yaziyorlar.
Bidaha yazayım o zaman. Konu sadece görümce kaynana olayı değil örnek verdim sadece..O insanlarin cevresini, cevrelerindeki insanları, yasadiklarini nerden bilip nasil emin olup art niyetli olmakla suçlayabiliyorsunuz peki? Art niyet suclamasi cok agir.. Anlamadan dinlemeden genellemek nedir?
Haddini bilmek ne güzel şey..
Not: Kaynanam, gorumcem, eltim yok.. fazlasiyla da pozitif ve mutlu bir insanim Allah'a cok sukur..
Dediğiniz katılıyorum, herkesin derdi kendine büyük ancak gerçekten bazı kişiler negatif yüklü.
Herkes her şey yanlış gibi davranıyorlar. Hep mutsuzluk , hep sanki dünyanın yükünü taşıyor gibiler.
Bakıyorsun , sağlığı, evi , arabası, çoluğu çocuğu , iyi giden bir hayatı var ama şikayetçi.
Çünkü mutsuzlukla besleniyor ruhu. Hem melankolik takılıp melankolik konuşma derdinde.
Burada da var,dışarıda da. Her yerde bu kişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?