- 6 Aralık 2021
- 1.468
- 2.317
- 83
Sadece evliler cvplasın, evlilere özel, beyi olanlar bilir… tarzı sorulardan sonra ilaç gibi geldi bu soru biz bekarlaraSevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Bu yoruma kayıtsız kalamayacağım.Yaa hiç sorma aşırı makyajlı vs kızların tuvaletleri nasıl bıraktığını bilmek de mide bulandırıcı oluyor yurtlarda, öğrenci evlerinde takılmanın olumsuz etkileri
Kış hazirana kadar sürüyor ya. Sobadan yana gocunmuyorum. Alışkınım. İnşallah zorda kalmam arkadaş konusunda.Kış ne kadar sürüyor sizin orda Burhan, yani kaç ay idare etmen gerekecek ona bağlı. Aile yanında gerçekten çok daralmışsan çıkarsın lojmana zaten biri gelecek olursa başta gelir alakasız bir zamanda atama yok bir şey yok tak diye birini vermeleri çok düşük ihtimal. Ayrıca zorlanırsan da çıkarsın geri en azından denemiş olursun denemeye değer yani
NeğğğBi de yanına gelen evli biri oluyormuş. Zorunlu görevdeymiş falan. At fava bekle.
Hani belki hiç arkadaş gelmeyecek sene boyu kafa dinliycen, gelen olursa peki bağımsız iki odası var dimiKış hazirana kadar sürüyor ya. Sobadan yana gocunmuyorum. Alışkınım. İnşallah zorda kalmam arkadaş konusunda.
İki oda bir salon. Aslında okul önceci bir kız var o gelebilirmiş. Tanımıyorum kendisini pek.Hani belki hiç arkadaş gelmeyecek sene boyu kafa dinliycen, gelen olursa peki bağımsız iki odası var dimi
Buz gibi mutfakta bulaşık yıkayınca o caziplik kaybolacakÇoluk çocuk olmadığı üçün bana cazip geldi biliyon nuu
Burhan konudan bağımsız bir ara nişanlanıyordun noldu o iş ,konu açtın mı kaçırdım mı ben acabaAslında kimsecikleri istemiyorum. Çünkü okulda ve okuldan sonra yeterince insanlara tahammül ettim. Bu konuda yeterli tecrübem var.bir tane okul öncesici bir kız var o gelecek muhtemelen
Ailesini beğenmedim. Sepet havası.Burhan konudan bağımsız bir ara nişanlanıyordun noldu o iş ,konu açtın mı kaçırdım mı ben acaba
Ya illaki ufak tefek pürüz olabilir ki aileyle bile oluyor yani. Ama idare edersin edemeyecek kadarsa zaten geri çıkarsın ailenin yanına dönersin sorun olmaz değil mi geri gelinceİki oda bir salon. Aslında okul önceci bir kız var o gelebilirmiş. Tanımıyorum kendisini pek.
Ya aile evinde insan rahatça aşk acısı bile çekemiyor.Ya illaki ufak tefek pürüz olabilir ki aileyle bile oluyor yani. Ama idare edersin edemeyecek kadarsa zaten geri çıkarsın ailenin yanına dönersin sorun olmaz değil mi geri gelince
Dene bakalım bi ya çok da zararlı çıkmazsin hatta işin rast giderse güzel bir deneyim bile olur yani hadi hayırlısı bakalımYa aile evinde insan rahatça aşk acısı bile çekemiyor.tam ağlayacaksın annen yemeğe çağırıyor falan. yoo olmaz. Sadece bana iş çıkar
Evliyim ama seni anliyorum. Lojman aile evine uzak mi?Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?