Sadece bekarlar cevaplasın

Sadece evliler cvplasın, evlilere özel, beyi olanlar bilir… tarzı sorulardan sonra ilaç gibi geldi bu soru biz bekarlara bi bunu yazar gidermişim
Ya denesen en azından.. şartları zor olsa da en azından bir şeyler öğretir (soba yakmak değil yani manevi anlamda daha çok ). Denemelisin diyenlerdenim

Yaa hiç sorma aşırı makyajlı vs kızların tuvaletleri nasıl bıraktığını bilmek de mide bulandırıcı oluyor yurtlarda, öğrenci evlerinde takılmanın olumsuz etkileri
Bu yoruma kayıtsız kalamayacağım.
Dışarı çıkarken iki dirhem bir çekirdek ama o ev, banyo, tuvalet.
Gerçekten artık dışarıdan bakımlı görünenin bile ev düzenini ayırt edebiliyorum.
Düşününce bile psikolojim bozuldu.

Kış hazirana kadar sürüyor ya. Sobadan yana gocunmuyorum. Alışkınım. İnşallah zorda kalmam arkadaş konusunda.

Bi de yanına gelen evli biri oluyormuş. Zorunlu görevdeymiş falan. At fava bekle.
Neğğğ. Ya senin dediklerin şap diye oluyor. Lütfen şuan iyi şeyler söyler misin Zorunlu bamyasıyla öhö öhö pardon kocişkosuyla evlenecek yakında. Yok öyle bişi unut onu

Evliyim ama bende fikrimi söyleyeyim
Yanliz kalicaginizin garantisini verse müdürünüz, hic düsünmeden ayri eve cikin derdim. Baska birinin ev arkadasi olmak bana sahsen zor gelirdi yapamazdim. Bende insanlarla iyi anlasan biriyim. Ama ayni evde tanimadigim biriyle kalmak istemezdim. Kendi evime cikicaksam hür olmak isterim. Icinizden gelen sesi dinleyin derim ben. Cikmak isterseniz cikin bu sartlarda ayri eve. Baktiniz olmadi ya aile evine dönersiniz, yada baska bir ev tutup cikarsiniz. En azindan denemis olursunuz.

Evliyim ama sizin için de uygunsa yorum yapmak istiyorum shshhs çık gitsin aile yanında nereye kadar. Yanına gelecek kişiyle de belki anlaşırsın risk al gitsin. Ama soba konusu düşündürmedi değil

İki oda bir salon. Aslında okul önceci bir kız var o gelebilirmiş. Tanımıyorum kendisini pek.
Ya illaki ufak tefek pürüz olabilir ki aileyle bile oluyor yani. Ama idare edersin edemeyecek kadarsa zaten geri çıkarsın ailenin yanına dönersin sorun olmaz değil mi geri gelince

Ya illaki ufak tefek pürüz olabilir ki aileyle bile oluyor yani. Ama idare edersin edemeyecek kadarsa zaten geri çıkarsın ailenin yanına dönersin sorun olmaz değil mi geri gelince
Ya aile evinde insan rahatça aşk acısı bile çekemiyor. tam ağlayacaksın annen yemeğe çağırıyor falan. yoo olmaz. Sadece bana iş çıkar

Ya aile evinde insan rahatça aşk acısı bile çekemiyor. tam ağlayacaksın annen yemeğe çağırıyor falan. yoo olmaz. Sadece bana iş çıkar
Dene bakalım bi ya çok da zararlı çıkmazsin hatta işin rast giderse güzel bir deneyim bile olur yani hadi hayırlısı bakalım

Konfor açısından hangisi çekici?
Misal sigara tüketirsin aile evinde problemdir, erkek arkadaşınla rahat görüşmezsin ya da ev çok kalabalıktır sabah duşa girme sırası olur gibi şeyler varsa çıkılabilir. Ama ısınma problemi olmayan gereken bütün elektrikli cihazların olduğu sabah evden çıkıp gece işten gelince odana çekilebildiğin bi evse hiç rahatını bozma. yeni gelen tanımadığın kişinin kılını tüyünü çekmeye değmez. Bi de bin masraf.

Evliyim ama kurtlu olduğum icin yazıcam
Bence kesinlikle çıkmalısın 2 sene ayrı evde yasadım cok güzeldi…

Evliyim ama seni anliyorum. Lojman aile evine uzak mi?
Olmadi ya biraz para biriktirip kiralik eve gecersin ya da ev arkadasi gelince bastan kurallari belirlersin (temizlik konusunda) kagida yaz ver. Ve acikca konus burada temizlik esastir. Ben de bekarken evime 1.5 bir kiz almistim. Yerleri sildigi bezle sofrayi siliyordu. Cildirdim resmen. Yemek yaparken tahta kasigi agzina sokmasi, adetliyken banyi yapilmaz deyip, ustundeki ter kokusu pesinden gelmeyip odada kalmasi... heryerde sac yumaklari, kirli kiyafetler yerde... banyoda benim ayak taşimi kullanmisssss bideeee. Nerdeyse katil olacaktim, psikolojik bunalima girdim resmen. Mecburen kizi cikardim evden guzellikle. Arkasindan da bisuru temizlik uaptim. Yani bazi kizlar gercekten cok pis. Seni anliyorum ama dedigim gibi onceden konusup kurallari belirleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…