Sadece ben mi böyle düşünüyorum?

yok evet umut görmüyorum. çünkü bu düşüncedeki kadına, bak sen de değerlisin. çalışan ekonomik özgürlüğü olan işte şuna bak nasıl yaşıyor gibi örnekler verdiğinde de zaten o kadınları kendince beğenmiyor, onlara kadıncık gözüyle bakıyor.

Bir yerde kadının en büyük düşmanı yine kadınlar oluyor.

Ki eğitim düzeyi yüksek ekonomik özgürlüğü olan kadınlarda da çokça var böyle durumlar. Bir erkek egomanyasıdır gidiyor. Erkek yanında olmadı mı çoğu kadın kendini değersiz hissediyor.

Son düzenleme:

bu sitede karşılaşıp en çok şaşırdığım bir kadının 2.bir üyelik açıp kendi yazdığı sorunu ile kendisine hakaret içeren kendi yerden yere vuran mesajlar yazması idi gerçekten çok şaşırmıştım acayip insanlar çok var

Aldatıldım ama güçlü bi kadınım imajı çizen Cengiz'e de selam olsun

Evet önceki konumda yazmıştım. Benim de sorunlarım vardı o vesileyle okumaya başlamışım. Her gün burayı okuyup şükrede şükrede düzeldim bir hafta gibi kısa bir zamanda :))

Bazen tepkiler çok sert gerçekten ve seviyesiz. Ama burada değil sadece bence üzerine alınma. Toplum gitgide öfke yüklü olmaya başladı gibi geliyor bana.

bunlar oldumu gerçekten sitede çok vakit gecirdiğimi düşünürüm ama ne pala anneden ne spermci anneden nede bu bayandan haberim var ilginçmiş

Evet bu da doğru, kimse kimseyi dinlemiyor, alttan almıyor, hoşgörü sınırımızı kaybetmeye basladık sanırım.

Yalnız BDV de cok takılınca depresyona girersin dikkat et :)

aaaa bugün açık ağız sayım arttı bayağı.

bunlar oldumu gerçekten sitede çok vakit gecirdiğimi düşünürüm ama ne pala anneden ne spermci anneden nede bu bayandan haberim var ilginçmiş

evet aynen oldu okuduğumda bende baya ağzım açık kalmıştı halende vardır bu konu ama hangisiydi hatırlamıyorum bilen varsa söylesin

Bayan arkadaş vardı bureda kocasının çocuğu olmuyor diye diğer oğlunun spermini teklif eden kaynana gördü bu kk .

Dğzeltme yapıyorum.

bende şok geçiren smile yapmazsam olmaz

ben nedense çok seviyorum bende bi sorunmu varki :26:

Son düzenleme:

"Kaynanam ve pala bıyıkları" Eşi ve ailesi kısmında hala duruyor o konu. Diğerleri kaldırıldı tabi tarihin tozlu sayfalarında:)

Son düzenleme:
Ohooo daha neler göreceksin mantarpano :) Bu yazdıkların devede kulak kalacak

Eski sevgilisini kıskandırmak icin amcasıyla evleneni bile gördüm :)

Hadi ya ben onu görmemişim
ben en çok açık kapalı kavramının burada düşmanlık ve cepheleşme yaratmasına üzlüyorum

merhaba okadar güzel yazmışsınız ki ben bu forma yeni üye oldum ama ağzım açık takip ediyorum bazı konuları..tabiki bunlar bu forma özgü değil hayatın ta kendisi baştan sona hakverdim ve görüyorum ki ne eğitim ne yaşadığın yer nede başka birşey kadın olmakla ilgili bir sorun var. çünkü etrafımda bir çok arkaşım var yüksek lisansını yapmış ayakları yere basan güçlü ama tam olarak tarifinizdeki gibi eşini şikayetle başlayıp sora savunmaya geçen. yuva kavramı aile kavramı sadece kadın için mi geçerlidir çoğu erkeğin böyle bir kaygısı yok çünkü yada bazı kadınlar çokmu fazla fedakar bilmiyorum
ancak güzel bir konuya değinmişsiniz Allah hepimizin yardımsı olsun ve mutlu huzurlu sağlıklı hayatlar nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Hadi ya ben onu görmemişim
ben en çok açık kapalı kavramının burada düşmanlık ve cepheleşme yaratmasına üzlüyorum

O mevzuları ayrı bir yere koyuyorum ben, yorum bile yapmak gelmiyor icimden. Bir de şeyi unutamam.

Kadının biri ünlü bir dernek baskanı (o tarz bişi) beni taciz etti, az kalsın tecavüz ediyordu falan diye konu actı. Adamın adını da acık secik yazdı. Konu patladı, kazen geldi. Herşeyi ortaya cıkardı, kadın özür diledi, ben hastayım tedavi görüyorum fln dedi, meğer öyle bi olay hic yokmuş.

Aslında bu foruma çoğu insan dertlerine çözüm aramaktan çok dış dünyada içlerini dökemedikleri için bir nevi günlük gibi yaklaşıyorlar.

Tabii karşılığında buradaki insanlar onların yaşadıklarını benimsediklerinde ve çözüm önerdiklerinde üyenin hoşuna gitmezse aşağılamaya, hakaret etmeye, üstüne üstlük beddua etmeye filan başlıyorlar...

Bu da büyük bir sorun bizler açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…