Sadece ben mi böyle düşünüyorum?

"Kaynanam ve pala bıyıkları" Eşi ve ailesi kısmında hala duruyor o konu. Diğerleri kaldırıldı tabi tarihin tozlu sayfalarında:)

bunu bir okuyayım :)

ahh bide kemancı vardı ne özledim be onu abisinin karısına neler diyordu bazı mimli kişiler var konulara bakmadan önce kim açmış ona bakıyorum benimkilerdense hemen dalıyorum bazende yetişemeden kapanıyor konular sinir oluyorum

bide kocasını sevgilisini hastalık derecesinde kıskananlar yokmu fitil oluyorum hep aynı konular 'genemi ben haksızım, kızın elini sıktı konuştu akrabalarıyla çok konuştu muhatap oldu falan filan gibi ad vermeme gerek yok zaten

Şizofren bir kız vardı , ertesi gün konunun uydurma olduğu ortaya çıkmıştı.
Sonra ablası özür dilemek için konu açıp ana avrat küfretmişti üyelere

Aldatıldım ama güçlü bi kadınım imajı çizen Cengiz'e de selam olsun

Kulakları çınlasın cengizin

Hatırlamaz mıyım :) Daha neler vardı da hatırlamıyorum

Çok var aslında aklıma geldikçe yazarım

bende şok geçiren smile yapmazsam olmaz

ben nedense çok seviyorum bende bi sorunmu varki :26:

Bizler ne şoklar yaşadık gördük burada

Bir de herkesin ona ayrıl tavsiyesi verip akşam kocişlerine sarılıp oturdukları kısmını unuttun abla.

Bak onu unuttum iştee

mantarpano öyle madde madde yazınca gözümde canlandı bdvnin gecmişi :) kusura bakmayın bdvyi yadetmek gibi oldu :) Konuyu saptırmayayım ben, hoşçakalın.

Geçenlerde bir konu vardı...bi üye gayet usturuplu yorumunu yazmış ama konu sahibinin istediği cvp değildi tabi..neyse konu sahibi sansürsüz bi şekilde bastı küfürü bende salak gibi yorum yapmıştım yani küfürde ediyorlar malesef Elmayra

Bende kk 24 saat cikmasam sikilmam ama su oglunun spermini teklif edeni okumak isterdim tuhh kacirmisim simdi biyikli kaynanayi okuycam

benim bildiğim ablasıyım diyende kendiydi olayı kurtarmak için öle davranmıştı :26::26:

Küfür mü etti? Sen de sey yazsaydın ; "oooo annene babana gider" kücükken öyle derdik :)

İnsanı en cok bu üzüyor değil mi, salak yerine konmak? Üzülüyorsun, dertleniyorsun, sonra cıkıp sana hakaret ediyor. Ben biraz da bu yüzden ılımlı yaklaşamıyorum konulara. Daha okurken bile altından cıkacakları tahmin edebiliyorum.

Siz yine de ne düşündüğünüzü yazın.
Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Fikirler cepheleşmek zorunda da değil.
Farklı fikirler,farklı düşünceler de olmalı ki okuyanlar değişik fikirler edinebilsin.
Sadece konu sahibi için değil.Diğer okuyanların da kulağına küpe olabilir.

Konu sahipleri genellikle ilk sinirlerini attıktan sonra savunmaya geçiyorlar.
Ayrılmayı düşünseler zaten buraya konu açmazlar bence...
İçlerini döküyorlar,biz sayfalar dolusu yorum yazana kadar onlar normal hayatlarına dönüyorlar:)

Bir de herkesin hayatı dört dörtlük tozpembe değil.
Şiddet gören kadının belki annesi şiddet görmüş,belki kendisi küçükken şiddet görmüş.
Bazıları sözlü şiddeti normal sayıyor,küfürler havada uçuşuyor.
Bazılarının eşleriyle sohbeti muhabbeti bırak,hoşgeldin beşgittini bile yok.
Bu durumda en ufak saygısızlığa tahammül göstermeyen bir üyeyle aynı kafada olamıyor.

Yorumlar hakkındaki düşüncelerine tamamen katılmıyorum.
Şöyle katılmıyorum,o yorumları hep aynı kişiler yazmıyor.
Mesela ben de bir konuda ayrıl derken diğerinde ayrılma diyebilirim.
Biraz konunun detayına ve eşin (anlatıldığı kadarıyla) tutumuna bağlı.

Son düzenleme:
konu açanların birçoğu yardım istiyor ama eleştiriye açık değiller tabiki haddini aşan yorumlarda oluyor ne konu sahipleri nede yorumcular eleştiriye açık değil daha doğrusu nasıl eleştiri yapılacağını bilmiyorlar birçok kişide seviye yerlerde mahalle ağzıyla yorum yapıyorlar kızzzz göbüşş bebiş kociş yazmaları yok mu deliriyorum bazılarıda sesli harflerin parayla satıldığını düşünüyor eksik yazınca kar ediyorlar galiba

Son düzenleme:

belki özrün öyle bişey olduğunu sanıyordur

mantarpano öyle madde madde yazınca gözümde canlandı bdvnin gecmişi :) kusura bakmayın bdvyi yadetmek gibi oldu :) Konuyu saptırmayayım ben, hoşçakalın.

Canım sağol ama gitme kaynanamın pala bıyıkları süper ötesi. kahkahalarla güldüm :))))) daha görecek çok şeyim varmış onu gördüm.

Bende hergün sok oluyorum,hadi canim okadarda degil diyorum,hele kimi yorumlari görünce yuh diyorum...Ama ayni meseleye farkli yorum bence normal, yani mesela bende kürtaja karsiyim o isi yapiyosan korunmasini bilceksin,bilmiyorsan sorumlulugu alacaksin, ama maalesef iste yine bizim toplumumuz, kizlarimizin körü körüne birine asik olmalari ve bilgilendirmemeleri üstüne aile baskisi...ortaya cikarsa olacaklarin kötülügü, yani eger cok cok ciddi sorunlar olacaksa o bebek dogduguna bin pisman olacagi bastan apacik ortadaysa anne bile onu bakamiycak kapasitedese ayyyy dilim varmiyor ama dogmasa daha iyi...öteki örnektede cocuk yetistirmek cocuk oyuncagi gibi gösterilirse ve ciddiyetin farkinda degilse tam tersi yorumlar olabilir...yani kisiye,yasantisina,cektiklerine,karakterine,esine vs baglidir bence...ayni olay kisiden kisiye bu sebeplerden dolayi yapilcak sey alincak önlem falan nebileyim iste degisir...keske böyle olmasa ,siddet,aldatilma,horgörmede kadinlarimiz kimseye eyvallah etmese resti cekse ama maalesefki öyle degil yoksa zaten bukadar cok olmazdi sok olaylar....taaa 15-16 yasindaki kizlarimiz onlari aldatan hotgören erkeklere tapiyorlar nerdeyse, onlarinda biyerleri kalkiyor iste...offf zor is ben benzer olaylarda ama farkli yasanti ve karakterde olan arkadaslara ayri tavsiyerlde bulunmuslugum oldu...genelleme olmazki...evet siddet ve aldatma direk Terk etmek olmasi lazim ama arkadaslar genelde devam etmeyi seciyorlar ve bununla daha iyi yasamak icin öneri ariyorlar...maalesefki... Offf uzun oldu beee...dogru ifade edemedim gibi...neyse... Cok derz okuya okuya bugün bi tuaf oldum zaten...

Böyle tuhaf konulardan açınca...
Aklıma geldi, sene 2010... Bir üye vardı hey gidi bir sürü de üyeliği vardı, sonrasında Kazen ifşa etmişti kendisini...
Neyse, bu üyenin kuzeni ve kocası kendisi hamileyken yatakta basılmışlardı üye tarafından.
Sonra kocası çok yalvarınca affetmişti. Öz kuzenine bütün suçu yıkmış kocişini aklayıp paklamıştı. Nefisti, dayanamamıştı adamcağız nolcek.
Bu adamdan 2. çocuk yapmak için konu filan açmıştı... Yapsam mı eşim istiyor diye. Hasbinallah
Bir de kocası basurunun fotoğrafını çekip bu üyenin arkadaşına göstermişti sence napsam diye tövbe estağfurullah
Bu KK neler gördü hakikaten...

O unutulmazdı zaten abiye aşıktı ya bide,yengeyde verip veriştiriyordu

erkek arkadaşının ayak tırnaklarını ağzıyla kemirip koparması konusu beni benden almıştı. midemide

Bir de herkesin ona ayrıl tavsiyesi verip akşam kocişlerine sarılıp oturdukları kısmını unuttun abla.

kesinlikle bunu da çok görüyoruz , ne insanlar var , bi kere bayanı eşi tatmin edememiş soruyor oda ne yapmalıyım felan diye her zamanki gibi nerden nereye , % 95i yüklenmiş savaşa gider gibi boşan tabi annene söyle, ailesine söyle vs diye ,( olcak şey mi şu- anne eşim beni .... mi diyecek ) tatmin olmak seninde hakkın evliliğin ne anlamı varmış vs diye bende dedim ki eşinle sakince konuş kırmadan incitmeden işinde sıkıntıları varmış zaten düzelir evlilik kötü günde de lazım vs olmadı dr a gidersiniz üzülme felan dedim,
dengesizin biri hemen bana sardı boşanmaya tam ikna etmişken amacınız ne , boşancak o , sayfalarca boşuna mı uğraştı bu kadar kadın boşanmaya ikna ettik karışmayın diyor allah akıl versin adam bi kere yapamadı die kadını boşatıyorlar ,kendileri evinde keyif yapıor kadın orda ağlıyor ortada hiç bişy yok ,

burda feminist takılıp kendi evinde kocasına köle olanı da çok görüyoruz, daha neler neler, ama bunlar çok fazla ,
bir de yalvarrım noluur yardım edin vs die başlık açıp hem fikir sorup , sevgilisi 2 gün iyi davrandıktan sonrada başka şeylere odaklanın sayfama kimse yazmasın artık biz mutluyuz diyenler

Akşam düşünüp gecmiş konuları hatırlayayım :)

Hepinize iyi akşamlar dilerim.

Size tek önerim kendiniz olmaktan şaşmayın. Konu sahipleri her ne kadar; ahh canımmm, ballı lokmam, bu da geçer üzme kendini şeklinde yorumlar isteseler de, siz icinizden geçenleri saygı sınırları icinde yazın. Elbet bir gün onlar ne demek istediğimizi anlayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…