- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi mantarpano
-
"Kaynanam ve pala bıyıkları" Eşi ve ailesi kısmında hala duruyor o konu. Diğerleri kaldırıldı tabi tarihin tozlu sayfalarında:)
bu sitede karşılaşıp en çok şaşırdığım bir kadının 2.bir üyelik açıp kendi yazdığı sorunu ile kendisine hakaret içeren kendi yerden yere vuran mesajlar yazması idi gerçekten çok şaşırmıştım acayip insanlar çok var
"Kaynanam ve pala bıyıkları" Eşi ve ailesi kısmında hala duruyor o konu. Diğerleri kaldırıldı tabi tarihin tozlu sayfalarında:)
Aldatıldım ama güçlü bi kadınım imajı çizen Cengiz'e de selam olsun
Hatırlamaz mıyım :) Daha neler vardı da hatırlamıyorum
bende şok geçiren smile yapmazsam olmaz
ben nedense çok seviyorum bende bi sorunmu varki :26:
Bir de herkesin ona ayrıl tavsiyesi verip akşam kocişlerine sarılıp oturdukları kısmını unuttun abla.
Evet amcası ile :)
Biz her seferinde sasırıp soka giriyoruz :) Ama KK saolsun her gün kelime hazinemizi geliştirirken olay örgümüze de yeni yeni şeyler katıyor :)
Çeşit çeşit insan var, çeşit çeşit de hikaye. Buradaki kadınların hepsi sorunlu. Sorun derken, hepimiz sorunlarımız icin burdayız zaten :) Eğitimlerimiz, yetiştiriliş tarzlarımız hepsi farklı....
Yalnız şunu gözlemledim son günlerde; eskiden tartışırken bile bir usül adap vardı, simdi seviye yerlerde, utanmasalar küfredecekler. Beni pek sevmezler mesela, önceden de sevmezlerdi ama bu kadar kırılmamıştım hic. Çok bilmişliğimden, ölmemi beklemeye kadar herşeyi duydum.
Şizofren bir kız vardı , ertesi gün konunun uydurma olduğu ortaya çıkmıştı.
Sonra ablası özür dilemek için konu açıp ana avrat küfretmişti üyelere
benim bildiğim ablasıyım diyende kendiydi olayı kurtarmak için öle davranmıştı :26::26:
Geçenlerde bir konu vardı...bi üye gayet usturuplu yorumunu yazmış ama konu sahibinin istediği cvp değildi tabi..neyse konu sahibi sansürsüz bi şekilde bastı küfürübende salak gibi yorum yapmıştım yani küfürde ediyorlar malesef Elmayra
Şizofren bir kız vardı , ertesi gün konunun uydurma olduğu ortaya çıkmıştı.
Sonra ablası özür dilemek için konu açıp ana avrat küfretmişti üyelere
mantarpano öyle madde madde yazınca gözümde canlandı bdvnin gecmişi :) kusura bakmayın bdvyi yadetmek gibi oldu :) Konuyu saptırmayayım ben, hoşçakalın.
ahh bide kemancı vardı ne özledim be onu abisinin karısına neler diyordubazı mimli kişiler var konulara bakmadan önce kim açmış ona bakıyorum benimkilerdense hemen dalıyorum bazende yetişemeden kapanıyor konular sinir oluyorum
bide kocasını sevgilisini hastalık derecesinde kıskananlar yokmu fitil oluyorum hep aynı konular 'genemi ben haksızım, kızın elini sıktı konuştu akrabalarıyla çok konuştu muhatap oldufalan filan gibi ad vermeme gerek yok zaten
Bir de herkesin ona ayrıl tavsiyesi verip akşam kocişlerine sarılıp oturdukları kısmını unuttun abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?