şuana kadar en çok sinirlenmemi sağlayan bir konu vardı

;kadın babasının yanında yeni çalışmaya başlayan evli birisine aşık olmuştu..adamın karısı hamileydi ve memleketine gitmişti...adamın aileside, gelinlerini aile yaşantılarına uygun değil diye sevmiyorlardı..tarif ettikleri şekliyle konusahibi kız kendisinin uygun olduğunu düşünüyordu "ben onlara uygunum,beni kesin severler, nasıl onları ayırabilirim diye yazmıştı hatta sonunada inşallah bebekleri ölürde ileride bizim hayatımıza kambur olmaz gibi birşeyler yazmıştı...beni inanılmaz derecede sinirlendiren,tüylerimi diken diken eden bir konuydu.. o konudada çok banlanan oldu,konu kapatılmasına rağmen başka üyeler tarafından sinirler çıkarılamadığı için yeeni yeni konular açıldı akabinde kapatıldı.o akşam ve gece boyunca yönetimdekiler fazla mesai yapmıştı

.
birde günlerce,haftalarca,aylarca bitmek bilmeyen,saplantı haline getirilen bir elti vardı ki . . .
bazı konu sahipleri başta yazması gerekeni yazmayıp tüm eleştiri oklarına maruz kaldıktan sonra asıl yazması gerektiği şekliyle yazıp sen ne biliyorsun,asıl öyle değil böyleye getiriyor... iyi ama bizde müneccim değiliz,anlatıldığı kadarıyla biliyoruz..
bazen hemen konuların fake olarak nitelendirilmesi hoş olmuyor,direkt sinirlerin gerilmesine istemsiz kavgalara sebep oluyor..nice bilmediğimiz binlerce yaşanan ağzı açık bırakacak gerçek konular varki fake gibi görünsede gerçek olanlar oluyor...
bazı hafiyelerde varki fake konuları hemen delilleriyle ortaya koyuyor

yani fake diyorsan delil şart

..
Aslında konular kıskançlık,fesatlık,artniyet içermediği sürece; herkes konu sahiplerine destek olmak,fikirler üretmek için çabalıyor,hatta çoğu zaman konu sahibinin üzüntüsüyle üzülüp,sevinciyle mutlu oluyoruz.