• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece ben mi böyle düşünüyorum?

5 de bişey mi bu koca kk günde 20 kez olanı gördü :ssz:

gerçekten geçmişte biri öyle yazmıştı da dudağımız uçuklamıştı hala beynimin derinliklerinde kalmış bak travmaya sebep olmuştu bende:52:

bizde kadiniz diye geciniyoruz..elin karilarinda ne magrifetler var :52::52::52::52:

:52::52: nasil yani yaaa:46::46::46:
bunu nasil anliyorsunuz..bi kac kez okudum bunu iste a b ve c ayni kisi ayni ip adresinden giriolar falan diye..nasil anliycaz ayni kisimi deilmi

Forum yöneticileri anlıyor canım onlar banlıyor hemen o konuda anlaşıldığında forum yöneticileri ifşa etmişti ikinci üyelik olduğunu baya polemikli bir konuydu çünkü

Benim aklima da kocasiyla kardesinin iliskisi oldugunu ogrenen uye geldi. Kardesi daha kucuktu 16-17 yaslarindaydi yanlis hatirlamiyorsam. Telefonda mesajlarini yakalamisti uye. Aile kizi evden kovmustu falan. Bunu hatirladim.

Bir de kocasinin olen kiz kardesinin cocuguna bakan bir uye vardi. Sahiplenmislerdi, kocasi nufusuna almak istiyordu. Hatta konu sahibine anne diyordu. Sonradan o cocugun kocasina ait oldugunu ogrenmisti. Hatta fake diye inanmamislardi o konuya.

ooff bunlar çok kötüymüş, allah esirgesin kimseye yaşatmasın inş.

şuana kadar en çok sinirlenmemi sağlayan bir konu vardı :47: ;kadın babasının yanında yeni çalışmaya başlayan evli birisine aşık olmuştu..adamın karısı hamileydi ve memleketine gitmişti...adamın aileside, gelinlerini aile yaşantılarına uygun değil diye sevmiyorlardı..tarif ettikleri şekliyle konusahibi kız kendisinin uygun olduğunu düşünüyordu "ben onlara uygunum,beni kesin severler, nasıl onları ayırabilirim diye yazmıştı hatta sonunada inşallah bebekleri ölürde ileride bizim hayatımıza kambur olmaz gibi birşeyler yazmıştı...beni inanılmaz derecede sinirlendiren,tüylerimi diken diken eden bir konuydu.. o konudada çok banlanan oldu,konu kapatılmasına rağmen başka üyeler tarafından sinirler çıkarılamadığı için yeeni yeni konular açıldı akabinde kapatıldı.o akşam ve gece boyunca yönetimdekiler fazla mesai yapmıştı :52: .
birde günlerce,haftalarca,aylarca bitmek bilmeyen,saplantı haline getirilen bir elti vardı ki . . . :53: :53:

bazı konu sahipleri başta yazması gerekeni yazmayıp tüm eleştiri oklarına maruz kaldıktan sonra asıl yazması gerektiği şekliyle yazıp sen ne biliyorsun,asıl öyle değil böyleye getiriyor... iyi ama bizde müneccim değiliz,anlatıldığı kadarıyla biliyoruz..

bazen hemen konuların fake olarak nitelendirilmesi hoş olmuyor,direkt sinirlerin gerilmesine istemsiz kavgalara sebep oluyor..nice bilmediğimiz binlerce yaşanan ağzı açık bırakacak gerçek konular varki fake gibi görünsede gerçek olanlar oluyor...
bazı hafiyelerde varki fake konuları hemen delilleriyle ortaya koyuyor :52: yani fake diyorsan delil şart :52: :52: ..

Aslında konular kıskançlık,fesatlık,artniyet içermediği sürece; herkes konu sahiplerine destek olmak,fikirler üretmek için çabalıyor,hatta çoğu zaman konu sahibinin üzüntüsüyle üzülüp,sevinciyle mutlu oluyoruz.

Bende geçen sene bi konu okumuştum sevgilisi dövüyormuş zorla beraber oluyormuş filan dedim ayrıl desem de ayrılmayacaksın başka çözüm bul bana bir küfretmediği kaldı. Şimdi ayrıl desen suç demesen suç :ssz:

Bir konuda da konu sahibine öneriler sunmuştuk cevap vermiyordu bize neden cevap vermiyorsun dedik
"Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye." demişti bize :52:

Back
X