Sadece ben mi böyle düşünüyorum?

ayy. o yılın hit konusu ve konularının sahibiydi o üye. kaç kişi ban yemişti oonun konularında. sende ne yazardın oraya..
noldu kimbilir. kocası başka neresinin resimlerini arkadaşlarına gösteriyorsa artık

İlk konuyu biliyorum hatta yılbaşı gecesiydi herhalde yanlış haturlamıyorsam .
Basurlu fotorafı göremedim ama kaçırdım tövbe yarabbim bize ne kocanın basurundan sanki tedavisini bizler yapacaz

erkek arkadaşının ayak tırnaklarını ağzıyla kemirip koparması konusu beni benden almıştı. midemide

Hadi bee cidden mii,kemirip yiyormuydu acaba

özür dileyerek konu dışına çıkıyorum yorumlarınızın altında görülen atatürk resimli yazıyı nasıl yaptınız acaba

bunu bende hatırlıyorum

Pro kart üyelerde oluyor bu sadece

Hakikaten çok değişik bir üyeydi onun yüzünden ceza yemiştim.
Bilemiyorum acaba başına ne geldi...
Bir de tepki gösterenlere çıkışıp, 'siz de aldatılıyorsunuz, aldatılmayan kadın yoktur kendinizi kandırmayın yuvamı yıkmayacağım' demişti.

İlk konuyu biliyorum hatta yılbaşı gecesiydi herhalde yanlış haturlamıyorsam .
Basurlu fotorafı göremedim ama kaçırdım tövbe yarabbim bize ne kocanın basurundan sanki tedavisini bizler yapacaz

Evet abla doğru tahmin yılbaşı gecesi.
Sonra 2. üyeliği ortaya çıkınca, o üyeliğinde eşinin ailesinin tıpkı kendisine yaptığı gibi sapkın davranışlarıyla alakalı konuları olduğunu okumuştuk.
Ailesi de feciydi, eşi de.

bide şöyleleri var

kadının biri konu açmış dert yanıyo eşim bana şiddet uyguluyo birgün bile beni sevdigini hissettirmedi gibilerinden anlatıyo yakınıyo falan

biride çıkıp aaaaa halime şükrettim vallahi benim kocişim hiç öyle değildir bana prenses gibi davranır gideyim öpeyim biricik aşkımı diye ballandıra abllandıra anlatıyo amaç neyse kime ne için nispet yapıyosan kendince te allaammm

Doğru haturlamışım,ne aileymiş yahuuu

basur olayı inme geçirmeme sebep oldu aldatma konusuna şaşırmıyorum ha kuzeniyle yapmış ha başkasıyla affettikten sora ne farkeder

erkek arkadaşının ayak tırnaklarını ağzıyla kemirip koparması konusu beni benden almıştı. midemide

kusmalısmile (kendim uydurdum)

valla son zamanlarda bende çok sık bu konulara bakar oldum :) bazen gerçekten çok etkileniyorum. Eşim girip okumamı istemiyor, yasaklıcakmış okuyup okuyup ona sarıyormuşum tabi öyle birşey yapamaz o ayrı

Hepimizin sorunları var belki ayrı, belki benzer vs. hiç birimizin hayatı 4'4lük değil ama bazen gerçek mi, böyle birşey olupta kabul edebilir mi bir insan diyorum. her insanın ayrı düşüncesi var, Fikir ayrılığı yaşamamız çok normal. Önemli olan derdi olan kişiye yaklaşım.

bitanede kocası aldatmıştı gene neler neler sölemişti sonra döndü tabi, olumsuz yorum yapanlara oh kocamla çok mutluyum çatlayında patlayın gibi bişey demişti galiba yanlış hatırlamıyosam

Karı koca ilişkilerine olabildiğince yorum yapmamak gerekir.. Ama şunu söylemeden konudan çıkamadım.. Konu sahibinin tüm söylediklerine katılıyorum.. Ve 3. maddeye esefle karşı çıkıp o işi yapıyorsan korunmasını da bileceksin diye çıkışanlara sesleniyorum. Evli değillerse doğum kontrol hapı, spiral gibi şeyler kullanması imkansıza yakın.. Prezervatif kullanıyordur muhtemelen.. Ve bu prezervatif bazen yırtık ya da delik çıkabiliyor hatunlar... Hemen kılıç kalkan kuşanmayın.. Kimsenin hamile kalıp sonra çocuk aldırma fantazisi olduğunu sanmıyorum..

Farklı yorumlar olması bence de güzel. sanırım ben bu 3. maddede demek istediğimi tam olarak anlatamadım. Olaylara göre kişi yorumları da değişebilir çok normal. Hepsi maşallah karakteristik özellikleri olan yorumlar. Demek istediğim; bazen yapacak bir şey kalmamışsa elimizden sadece destek olmak gelebilir görüşündeyim ben. Artık hamile ve o da hatalı olduğunun farkındaysa ne diyebiliriz ki. Hatalar insanlar için değil mi? biraz da destek olmak gerekiyor bazen diye düşünüyorum.

Yorumların çeşitliliği konusundaki görüşünüze katılıyorum ama bir türlü kendimi ifade edemedim kusura bakmayın.

doğru ifade ettin canım. Ben çocuk aldırma olayında alınıp alınmamasının üzerinde durmak istememiştim aslında ama asıl ben tam ifade edemedim

bu da çok ilginç bir konuymuş. ama herkes o kadar uğraşıp ikna etmiş orada biri çıkıp işi bozuyor :)))) olmaz ki :)))
yani aslında yorumlarla ilgili olarak demek istediğim bu. Tabii ki herkesin yorumumu konudan konuya değişir. Ama bazen, örnek veriyorum; kadın sabah akşam şiddet görüyor, kocandır devam et tadında yorumlar çoğunlukta olabiliyor. Ama bir yandan da bakıyorsun işte eften püften bir olay var veya işte yukarıdaki gibi daha çözüm yolları denenebilecek bir şeyler varken de dediğiniz gibi sanki savaşa gidiliyormuş gibi bir tutum sergileniyor.

Yoksa tabii ki; herkes her olayda farklı düşünebilir ve kişinin düşünceleri de olayına göre değişebilir. Benim de yorumlarım beğenilmeyebilir ki günü gelir dün yazdığımı bugün kendim beğenmem. Ama bazen hiç destek olmuyoruz. Kadın ben 5 yaşındayken tacize uğradım bunu kimseye anlatamadım diyor, biraz empati yapmaya çalışsak ne olur? hemen yok fake mi? yok ama öyle diyorsun şöyle niye yapıyorsun? evet fake olabilir ama şunu da düşünmek lazım YA DEĞİLSE?

off yhaa ben çok gec gelmısım kk ya ne çok geyik varmıs pala bıyık basurrr resmi şizofrenler ayy tüm yorumları okudum üşenmedim normalde sadece konu başlığını okurum çok geç gelmişşim buraya

Ozellikle ilk sik icin Super tespit ben birkac saat once bir topige buna benzer seyler yazmistim.insanlar buraya konu acinca yani genellemiyorum kesinlikle ama bir cogu,destek haklisin lafi bekliyorlar hem soru soruyorlar gibi aciyorlar konuyu hem zaten kararimi verdim alkisla der gibi devam ediyorlar.ben hic anlamadim bu isi.Cok iyi niyetli gibi,cok uzuluyorum acaba ben suclu muyum deyip ,evet deyince birden sarliyorlar.

ne yazık ki daha da kötüleşecek gibi geliyor bana bu durum. özellikle bu sene bunu daha iyi anladım. seneler geçtikçe bu düzelir sanıyordum ama bakıyorum ki aksine daha da kötüleşiyor.

çoğu kadının tek hayali "beyaz gelinliğini giyip bir yuva kurmak". haliyle hayal bu olunca ne sevmek sevilmek üzerine çok düşünülüyor, ne de ötesi berisi. çünkü o kadınlar için tek önemli şey "nikahına aldı mı almadı mı". gerisi hikaye.

sonra başlıyor zindan gibi hayatlar, bu sefer yetişilen çevrenin ve hayalin etkisiyle "kocadır yapar, kocadır sakin olayım, kocadır çekeyim"ler başlıyor. ardından aldatmalar geliyor "e erkektir yapar" başlıyor, sonra dayak geliyor "kocadır yapar döver de sever de" başlıyor. hepsi kabul, hepsi nikahına aldı ya önemsiz. kocası var ya evlendi ya gerisi önemsiz. çünkü kadınların çoğunun bakış açıları, vizyonları gelişemiyor. gelişmesine de tonlarca engel var, kimisi de kendini geliştirmekle ilgilenmiyor bile. tek gaye "evlen, doğur" sonra da iyi bir ev hanımı olarak yaşlan gitsin.

yazılan konuları okuyorum diyorum bu erkekler nasıl böyle zulmediyor, sonra bakıyorum ki başta kadın izin veriyor. alan razı satan razı. kadınlar başta bunu kendilerine hak görüyor. işte aman evli kalayım, aman evimde oturayım, aman aman aman aman.. kimisi kendi gelirini elde etmekle bile ilgilenmiyor. kimisi okumakla ilgilenmiyor. şurada bazen konulara cevap verirken biz bile tanımadığımız insanların hayatlarını onlardan çok önemseyerek canla başla cevaplar yazıyoruz.

artık hiçbir kadının mağduriyetine kolay kolay inanmıyorum. sebepleri başta kendileri oldukları için yazık demekten başka bir şey yapamıyorum. yardım eli uzatınca da görüyorum zaten onu döven, onu mahkum eden ele değil benim elime tükürüyor. bana çok kızacak kadınlar olabilir ama bunlar başa %90 koca merakından, evlenme merakından geliyor. çok da matah bir statüymüş gibi hayatta. nikahına alan sanki sahibin oluyor öl de ölüyorsun, yıka diyor yıkıyorsun, köle diyor emrinde bekliyorsun. daha baştan kokan balığa sırf ucunda nikah var diye atlayanları saysam burada bitirmem zor. erkeksiz yaşamayan bir varlık haline gelmenin sonuçları bunlar. bu kadar olmaz, bu kadar bağımlı muhtaç yaşanmaz, görmüyorlar.

daha yazacak çok şey var da, kimsenin kafası şişmesin. biraz öz saygı diyorum başka bir şey demiyorum.

Son düzenleme:
bu da çok ilginç bir konuymuş. ama herkes o kadar uğraşıp ikna etmiş orada biri çıkıp işi bozuyor :)))) olmaz ki :)))
yani aslında yorumlarla ilgili olarak demek istediğim bu. Tabii ki herkesin yorumumu konudan konuya değişir. Ama bazen, örnek veriyorum; kadın sabah akşam şiddet görüyor, kocandır devam et tadında yorumlar çoğunlukta olabiliyor. Ama bir yandan da bakıyorsun işte eften püften bir olay var veya işte yukarıdaki gibi daha çözüm yolları denenebilecek bir şeyler varken de dediğiniz gibi sanki savaşa gidiliyormuş gibi bir tutum sergileniyor.

Yoksa tabii ki; herkes her olayda farklı düşünebilir ve kişinin düşünceleri de olayına göre değişebilir. Benim de yorumlarım beğenilmeyebilir ki günü gelir dün yazdığımı bugün kendim beğenmem. Ama bazen hiç destek olmuyoruz. Kadın ben 5 yaşındayken tacize uğradım bunu kimseye anlatamadım diyor, biraz empati yapmaya çalışsak ne olur? hemen yok fake mi? yok ama öyle diyorsun şöyle niye yapıyorsun? evet fake olabilir ama şunu da düşünmek lazım YA DEĞİLSE?[/QUOTE]

ya tuhaf işte ,akıl karı olmayabiliyor söylenenler kadının herşeyi 4-4 lükmüş , herşey mükemmelken neden olmadı diye sormuş sadece bi kere adam yapamamış , yok seni aldatıyor nası yaşıosn o adamla , çabuk ailesine aç anlat herşeyini, annene de, teyzene söyle, bilsinler, afedersin bo..almak seninde hakkın böle hayat geçermi , bilmem ne, ortada hiç bişy yok kadın merakından bi kez sormuş hepsi hakim oldu yargıladı annesine ne dicek damadın dün gece yapamadı haberin olsun mu, yoksa ne yapıyımda canlansın diye fantazimi sorcak ??? ne yani , allah akıl fikir vermiş düşünmeden saçmalıyorlar, dediğin gibi farklı yorum yapınca da konu sahibi bişy demezken diğerleri saldırıyor , çok gülüyorum bölesi beyinlere, bazende konuyu iyice okumadan çoğunluk ne dediyse o yönde yorum yapanlar var, bi kadın çocuğunun tacize uğradığını öğrenmiş şokta ne yapması gerektiğini bilmediğini söylüyor, kadına onu söyleyene inanma seni çekememiş diyolar, kadın çocuk için endişeli bunlar hala fesatlıktan yana, kimisi dioki bırak engelleme çocuk ne olcak vs . dio, kadının tek derdi çocuğun psikolojisi ve çalıştığı için koruyamayacağının endişesinde , okuyan yok ki anlasın, ablam niye çekemesin dio yok sen o ablanı evine sokma diolar konu çocuk ve taciz yani, şaka gibiler bazıları.

evet bence de katılıyorum arkadaşım, önce soru soruyorlar başlığa da allah aşkına öldüm bitiyorm yalvarırım bi akıl verin diyolar millet uyarıyor güzelce , yanlış yoldasın diye sonrada yeter artık ne yazıyosunuz biz mutluyuz başka konulara odaklanın ne yazıosunuz benim konuma dio TAM GÜLERMİSİN AĞLARMISIN OLAYI , diorm gülüorm, e bi kaç saat önce yalvarıyordun bi bakın bi yazın die işine gelmeyince milleti kovuyorlar tanımadığın adamla yatma dikkat et dediler die.

evet bence de katılıyorum arkadaşım, önce soru soruyorlar başlığa da allah aşkına öldüm bitiyorm yalvarırım bi akıl verin diyolar millet uyarıyor güzelce , yanlış yoldasın diye sonrada yeter artık ne yazıyosunuz biz mutluyuz başka konulara odaklanın ne yazıosunuz benim konuma dio TAM GÜLERMİSİN AĞLARMISIN OLAYI , diorm gülüorm, e bi kaç saat önce yalvarıyordun bi bakın bi yazın die işine gelmeyince milleti kovuyorlar tanımadığın adamla yatma dikkat et dediler die.[/QUOT

Zaten bilindik olmus Turk kadini,benim kocam yapmaz der .Hasben kader benim kocam yapti diyenlerde sonradan nasil bi ruh degisikligiyse kocitosumun cani sagolsun demeye basliyor.ahaha yada kaynanam soyle eltim boyle ben soyle iyiim boyle iyi niyetliyim sonra iki destek alinca o ilk cumleler birden boyut degistiriyor.Ben bikac defa yaptim sadece konunun basini okuyup devamini okumadan yorum yaptim.tabi sonu malum

Kendinde o gücü görememek ayrı bir olay ama bir yerden sonra bana bu affedişler gururunu hiçe sayaraktan kolaya kaçmak gibi geliyor

Milletin hayatı bizi bağlamaz tabi ama insanda biraz kendine güven olması şart. Yoksa yaşanmaz. Unutmamalı ki bu dünyada ezilen hep zayıflardır. O yüzden kendimize güvenip güçlü olmalıyız. Hele ki bayansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…