- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi mantarpano
-
özür dileyerek konu dışına çıkıyorum yorumlarınızın altında görülen atatürk resimli yazıyı nasıl yaptınız acabaO unutulmazdı zaten abiye aşıktı ya bide,yengeyde verip veriştiriyordu
erkek arkadaşının ayak tırnaklarını ağzıyla kemirip koparması konusu beni benden almıştı. midemide
ayy. o yılın hit konusu ve konularının sahibiydi o üye. kaç kişi ban yemişti oonun konularında. sende ne yazardın oraya..Böyle tuhaf konulardan açınca...
Aklıma geldi, sene 2010... Bir üye vardı hey gidi bir sürü de üyeliği vardı, sonrasında Kazen ifşa etmişti kendisini...
Neyse, bu üyenin kuzeni ve kocası kendisi hamileyken yatakta basılmışlardı üye tarafından.
Sonra kocası çok yalvarınca affetmişti. Öz kuzenine bütün suçu yıkmış kocişini aklayıp paklamıştı. Nefisti, dayanamamıştı adamcağız nolcek.
Bu adamdan 2. çocuk yapmak için konu filan açmıştı... Yapsam mı eşim istiyor diye. Hasbinallah
Bir de kocası basurunun fotoğrafını çekip bu üyenin arkadaşına göstermişti sence napsam diye tövbe estağfurullah
Bu KK neler gördü hakikaten...
Böyle tuhaf konulardan açınca...
Aklıma geldi, sene 2010... Bir üye vardı hey gidi bir sürü de üyeliği vardı, sonrasında Kazen ifşa etmişti kendisini...
Neyse, bu üyenin kuzeni ve kocası kendisi hamileyken yatakta basılmışlardı üye tarafından.
Sonra kocası çok yalvarınca affetmişti. Öz kuzenine bütün suçu yıkmış kocişini aklayıp paklamıştı. Nefisti, dayanamamıştı adamcağız nolcek.
Bu adamdan 2. çocuk yapmak için konu filan açmıştı... Yapsam mı eşim istiyor diye. Hasbinallah
Bir de kocası basurunun fotoğrafını çekip bu üyenin arkadaşına göstermişti sence napsam diye tövbe estağfurullah
erkek arkadaşının ayak tırnaklarını ağzıyla kemirip koparması konusu beni benden almıştı. midemide
özür dileyerek konu dışına çıkıyorum yorumlarınızın altında görülen atatürk resimli yazıyı nasıl yaptınız acaba
bunu bende hatırlıyorum
ayy. o yılın hit konusu ve konularının sahibiydi o üye. kaç kişi ban yemişti oonun konularında. sende ne yazardın oraya..
noldu kimbilir. kocası başka neresinin resimlerini arkadaşlarına gösteriyorsa artık
İlk konuyu biliyorum hatta yılbaşı gecesiydi herhalde yanlış haturlamıyorsam .
Basurlu fotorafı göremedim ama kaçırdım tövbe yarabbim bize ne kocanın basurundan sanki tedavisini bizler yapacaz
Hakikaten çok değişik bir üyeydi onun yüzünden ceza yemiştim.
Bilemiyorum acaba başına ne geldi...
Bir de tepki gösterenlere çıkışıp, 'siz de aldatılıyorsunuz, aldatılmayan kadın yoktur kendinizi kandırmayın yuvamı yıkmayacağım' demişti.
Evet abla doğru tahmin yılbaşı gecesi.
Sonra 2. üyeliği ortaya çıkınca, o üyeliğinde eşinin ailesinin tıpkı kendisine yaptığı gibi sapkın davranışlarıyla alakalı konuları olduğunu okumuştuk.
Ailesi de feciydi, eşi de.
Böyle tuhaf konulardan açınca...
Yorumlar hakkındaki düşüncelerine tamamen katılmıyorum.
Şöyle katılmıyorum,o yorumları hep aynı kişiler yazmıyor.
Mesela ben de bir konuda ayrıl derken diğerinde ayrılma diyebilirim.
Biraz konunun detayına ve eşin (anlatıldığı kadarıyla) tutumuna bağlı.
Bende hergün sok oluyorum,hadi canim okadarda degil diyorum,hele kimi yorumlari görünce yuh diyorum...Ama ayni meseleye farkli yorum bence normal, yani mesela bende kürtaja karsiyim o isi yapiyosan korunmasini bilceksin,bilmiyorsan sorumlulugu alacaksin, ama maalesef iste yine bizim toplumumuz, kizlarimizin körü körüne birine asik olmalari ve bilgilendirmemeleri üstüne aile baskisi...ortaya cikarsa olacaklarin kötülügü, yani eger cok cok ciddi sorunlar olacaksa o bebek dogduguna bin pisman olacagi bastan apacik ortadaysa anne bile onu bakamiycak kapasitedese ayyyy dilim varmiyor ama dogmasa daha iyi...öteki örnektede cocuk yetistirmek cocuk oyuncagi gibi gösterilirse ve ciddiyetin farkinda degilse tam tersi yorumlar olabilir...yani kisiye,yasantisina,cektiklerine,karakterine,esine vs baglidir bence...ayni olay kisiden kisiye bu sebeplerden dolayi yapilcak sey alincak önlem falan nebileyim iste degisir...keske böyle olmasa ,siddet,aldatilma,horgörmede kadinlarimiz kimseye eyvallah etmese resti cekse ama maalesefki öyle degil yoksa zaten bukadar cok olmazdi sok olaylar....taaa 15-16 yasindaki kizlarimiz onlari aldatan hotgören erkeklere tapiyorlar nerdeyse, onlarinda biyerleri kalkiyor iste...offf zor is ben benzer olaylarda ama farkli yasanti ve karakterde olan arkadaslara ayri tavsiyerlde bulunmuslugum oldu...genelleme olmazki...evet siddet ve aldatma direk Terk etmek olmasi lazim ama arkadaslar genelde devam etmeyi seciyorlar ve bununla daha iyi yasamak icin öneri ariyorlar...maalesefki... Offf uzun oldu beee...dogru ifade edemedim gibi...neyse... Cok derz okuya okuya bugün bi tuaf oldum zaten...
kesinlikle bunu da çok görüyoruz , ne insanlar var , bi kere bayanı eşi tatmin edememiş soruyor oda ne yapmalıyım felan diye her zamanki gibi nerden nereye , % 95i yüklenmiş savaşa gider gibi boşan tabi annene söyle, ailesine söyle vs diye ,( olcak şey mi şu- anne eşim beni .... mi diyecek ) tatmin olmak seninde hakkın evliliğin ne anlamı varmış vs diyebende dedim ki eşinle sakince konuş kırmadan incitmeden işinde sıkıntıları varmış zaten düzelir evlilik kötü günde de lazım vs olmadı dr a gidersiniz üzülme felan dedim,
dengesizin biri hemen bana sardı boşanmaya tam ikna etmişken amacınız ne , boşancak o , sayfalarca boşuna mı uğraştı bu kadar kadın boşanmaya ikna ettik karışmayın diyorallah akıl versin adam bi kere yapamadı die kadını boşatıyorlar ,kendileri evinde keyif yapıor kadın orda ağlıyor ortada hiç bişy yok ,
burda feminist takılıp kendi evinde kocasına köle olanı da çok görüyoruz, daha neler neler, ama bunlar çok fazla ,
bir de yalvarırım noluur yardım edin vs die başlık açıp hem fikir sorup , sevgilisi 2 gün iyi davrandıktan sonrada başka şeylere odaklanın sayfama kimse yazmasın artık biz mutluyuz diyenler
Ozellikle ilk sik icin Super tespit ben birkac saat once bir topige buna benzer seyler yazmistim.insanlar buraya konu acinca yani genellemiyorum kesinlikle ama bir cogu,destek haklisin lafi bekliyorlar hem soru soruyorlar gibi aciyorlar konuyu hem zaten kararimi verdim alkisla der gibi devam ediyorlar.ben hic anlamadim bu isi.Cok iyi niyetli gibi,cok uzuluyorum acaba ben suclu muyum deyip ,evet deyince birden sarliyorlar.
evet bence de katılıyorum arkadaşım, önce soru soruyorlar başlığa da allah aşkına öldüm bitiyorm yalvarırım bi akıl verin diyolar millet uyarıyor güzelce , yanlış yoldasın diye sonrada yeter artık ne yazıyosunuz biz mutluyuz başka konulara odaklanın ne yazıosunuz benim konuma dioTAM GÜLERMİSİN AĞLARMISIN OLAYI , diorm gülüorm, e bi kaç saat önce yalvarıyordun bi bakın bi yazın die işine gelmeyince milleti kovuyorlar tanımadığın adamla yatma dikkat et dediler die.[/QUOT
Zaten bilindik olmus Turk kadini,benim kocam yapmaz der .Hasben kader benim kocam yapti diyenlerde sonradan nasil bi ruh degisikligiyse kocitosumun cani sagolsun demeye basliyor.ahaha yada kaynanam soyle eltim boyle ben soyle iyiim boyle iyi niyetliyim sonra iki destek alinca o ilk cumleler birden boyut degistiriyor.Ben bikac defa yaptim sadece konunun basini okuyup devamini okumadan yorum yaptim.tabi sonu malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?