• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

Bu kadar saf insanlar hala var mı ya hu?
Ben mi feleğin çemberinden geçtim, yoksa bu gibi kızlar Marsta mı yaşıyor çözemedim vallahi.:KK53:
Ya hu ben vampirim desem, yalan söylüyorsun diye inanmazsınız ama herifler senelerdir, sana aşığım, karımı sevmiyorum yalanını söylüyorlar ve yüzyıllardır da her kadın istisnasız inanıyor? Herifler kadar kıymetim yokmuş ya küstüm oğlum hepinize:KK30::63:

ben saftım küçükken ama ahlak ve namus kavramım mı vardı acep? hayır hayır namus ve ahlaktan değil bu. benim hayallerim vardı.sanırım bu kızımızın hayalleri yok

Şunu da eklemek istiyorum: Sizin arkadaşlık kavramınızdan da şüphe ettim... Düşündüm bir insan yasak aşkını bu kadar açık anlattıysa yakın bir arkadaşsınızdır... Benim bu derece yakın oldugum 2 tane arkadaşım vardır ikisine de anlatsam böyle birşey yemin ederim beni parçalarlar,aklımı başıma getirmek için yapmadık şey bırakmazlar... Siz tepki vereceginize bide eşiyle birlikte midir diye saçma bir soruyorsunuz.... Bu soruyu soracagınıza arkadaşınıza gerçegi gösterin...
Evet soruyu sordunuz da ne oldu... Hayır birlik de değil deseydik devam et birlik de değilmiş mi diyecektiniz....

Karisini da arkadas gorunumlu seni de catir catir opuyordur...
Hatta karisi daha deneyimlidir, daha da guzel sevisiyordur...
Ama metres olsun tastan olsun mantigiyla takiliyordur adam metresle...Zaten yakinda da sutlar...
Ha bir de karisina saygi duyuyordur ama sana degil...

Not: Lutfen ironi yapmayin, zira bu zekayla algilayabilecegini zannetmiyorum.

olmaz sonra yeni bir konu açacak daha "beni kullandı attı lülülülü"
bence ilk önce hamile miyim acaba? diye bir konu açacak sonrasında adam bunu öğrenip buna tekmeyi bastığında ağlak moda girip açacak dediğin konuyu... :D
hayyy allahıımmmm sinirden kuduruyorum şunu okurken ama elimde değil gülüyorum da yaaa

İnşallah aklı başına Gelirde Yaptığı hatadan Geri Döner....

hepsini geçtim de o ahlak abidesi arkadaşınızın "benimle oluyorsan onunla olma" tribi ne anlayamadım? çok amiyane olacak ama adam kadının tapulu malı be, çatır çatır sevişirler. arkadaşınız da adamın arada ateşini söndürdüğü bir aşi... (neyse ban yemeyelim şimdi) bir kadın. neye gurur yapmış ki böyle...

ben saftım küçükken ama ahlak ve namus kavramım mı vardı acep? hayır hayır namus ve ahlaktan değil bu. benim hayallerim vardı.sanırım bu kızımızın hayalleri yok
21. yüzyıldayız, uzay çağı deniyor ve hala bunlarla uğraşıyoruz ya hu pes! Her kadına her erkek aynı yalanı söylüyor ve hepsi de inanıyor. Yetmezmiş gibi buraya gelip, konu açıyorlar tasdiklemek için o da ayrı bir olay zaten.
He ayrıca bir erkekle bir kadın seks yapınca, otomatik olarak evlenmiş sayılmıyorlar. Bu nasıl bir beyindir, bu nasıl bir kafadır, bu nasıl bir düşünme şeklidir? Öyle olsaydı herhalde millet nikah kıymazdı, çatır çatır sevişip evli sayılırlardı. Üfff beni bile iğrençleştirdiler ya bu forumda ne diyeyim, yazdıklarıma bakın ya hu!

bence bu kızlar çok yazıkki ne etinden ne sütünden faydalanacak insanlar değiller

normal ilişki yaşayamadıkları için

milletin evinde zart zurt osuran, fosur fosur horlayan , cogunlukla erken bosalan , dişlerini bile fırçalamaya üşenen dombalak adamları bir nimet sanıp peşlerine düşüyorlar.
öyle gözümüde büyütmeyelim milletin artıgıyla oyalanan kızlarıda, metres tutan adamlarıda

Karisini da arkadas gorunumlu seni de catir catir opuyordur...
Hatta karisi daha deneyimlidir, daha da guzel sevisiyordur...
Ama metres olsun tastan olsun mantigiyla takiliyordur adam metresle...Zaten yakinda da sutlar...
Ha bir de karisina saygi duyuyordur ama sana degil...

Not: Lutfen ironi yapmayin, zira bu zekayla algilayabilecegini zannetmiyorum.
aslında ben iş hayatıma yeni başladığım zaman buna benzer canlı bir hikayeye şahit olmuştum. konu kız ailesine evlendiğini söylemiş. nasıl aile ki düğün, nikah görmemiş ve evine gelmemiş 2 senedir. Adam evli ve buna bir ev açıyor.
Bekar evi gibi. Benim bir arkadaşın arkadaşıydı. O anlatmıştı kız görünce yolda.
Adam evinin her ihtiyacını alıyor, para veriyor vs. Arkadaşım bana demişti ki: işte karısıyla yapamadıklarını bunla yapıyor. ( cinsel anlamda)
Artık aklınıza ne gelirse..
Bu da tamamen senin dediğin gibi saygı duyma/duymamaktan kaynaklanıyor. Madde gibi görüp kullanmak. Nasıl olsa karşılığını bu da veriyor.

He canım he. Olmuyordur karısıyla, arkadaşın kendini kandırmaya ve kullanılmaya devam etsin.
Bu sevmedim, istemedim evlenmeyi vs tarzı muhabbetlere de inanmasın arkadaşınız çünkü adam hala evli. Kimliğinde evli yazıyor ve hayatını paylaşıyor eşiyle.
Eşini sevmeyip arkadaşınıza deli divane olsaydı bosanırdı karısından bu kadar basit ama adam hem karnım doysun , hem pastam dursun istediği ve çok afedersiniz arkadaşınız gibi bir herşeye inanan he diyen birini bulduğu için bir eli yagda yağda bir eli balda takılıyor.
Dilerim arkadaşınız evlenip çoluğa çocuğa karışınca birebir aynısını yaşar ve anlar boynuzlanmanın ne olduğunu.

sen adam eşiyle birlikte oluyomudur die konu açıp millete sorcağına arkadaşını yediği halttan geri çevirmeye çalış, hey Allahım ya şaka gibi Allah ıslah etsin...

şimdi asıl konuya gelelim RIFKI ABİ!!!!
sen karınla birlikte olmazsan yenge senin ağzının norta yerine.........anladın sen abi
o kıza da fazla ümit verme bağlamasın kendini sana ,ha abi korunmayıda unutma gözünü sevem bak yenge yeni doğurdu bir de katmerden olursa na o zaman mıçarsın..
SAYGILAR ABİ:KK52:

ben en çok da arkadaşına verdiği aklı merak ettim ama cevap alamadım yaa.

hani arkadaşın sana sorduğunda "karısıyla beraber oluyor mudur" diye.
sen ne dedin??
:KK53:

bence bu kızlar çok yazıkki ne etinden ne sütünden faydalanacak insanlar değiller

milletin evinde zart zurt osuran, fosur fosur horlayan , cogunlukla erken bosalan , dişlerini bile fırçalamaya üşenen dombalak adamları bir nimet sanıp peşlerine düşüyorlar.
öyle gözümüde büyütmeyelim milletin artıgıyla oyalanan kızlarıda, metres tutan adamlarıda
abla kilisten mi yazıyor acaba hani Suriyeli kadınlar türk erkekleri lokum deyip adamları tekele alıyorlarmış ya ,,,belki de meşruudur;)

Helal olsun diyorum, aynen yahu. Nedir bu evli erkek merakı anlamıyorum. Yok sevmiyormuş ta , öyleymişte , bu kadar s..lak olunmaz ki.

şimdi asıl konuya gelelim RIFKI ABİ!!!!
sen karınla birlikte olmazsan yenge senin ağzının norta yerine.........anladın sen abi
o kıza da fazla ümit verme bağlamasın kendini sana ,ha abi korunmayıda unutma gözünü sevem bak yenge yeni doğurdu bir de katmerden olursa na o zaman mıçarsın..
SAYGILAR ABİ:KK52:

sözün özü rıfkı abiye bir şey olmaz.o artık bu işin piri bir yenisini bulması zor olmaz

aslında ben iş hayatıma yeni başladığım zaman buna benzer canlı bir hikayeye şahit olmuştum. konu kız ailesine evlendiğini söylemiş. nasıl aile ki düğün, nikah görmemiş ve evine gelmemiş 2 senedir. Adam evli ve buna bir ev açıyor.
Bekar evi gibi. Benim bir arkadaşın arkadaşıydı. O anlatmıştı kız görünce yolda.
Adam evinin her ihtiyacını alıyor, para veriyor vs. Arkadaşım bana demişti ki: işte karısıyla yapamadıklarını bunla yapıyor. ( cinsel anlamda)
Artık aklınıza ne gelirse..
Bu da tamamen senin dediğin gibi saygı duyma/duymamaktan kaynaklanıyor. Madde gibi görüp kullanmak. Nasıl olsa karşılığını bu da veriyor.
Simdi bunun para karsiligi cinsel iliski yasamaktan ne farki var...
Hatta daha da kotu, normalmis gibi yuzleri kizarmadan ortalarda takiliyorlar...
Ben de cok benzer muhabbetleri duydum ipek, bu insanin kendi secimi... Olecegini bilse insan kendini bu kadar mide bulandirici, ucuz bir seyin icine sokmaz... Ama karakter meselesi, bazilari boyle sadece et iste...

Back
X