ben kumralım, sevdiğim kişi açık esmer. bakabilirsen falıma seviirim.
bir mesafe var aranızda, aile kaynaklı olabilir bu mesafe. aile kartı çıktı hanginizin ailesi bilemiyorum. beraber misiniz bilemiyorum ama birlikteliğinize engel olan bir çok olay dönüyor etrafınızda. arada sevgi saygınız var, ama kendi hisleriniz mi engel size başkaları mı bilemiyorum. erkek sana daha yakın olmaya çalışıyor. sen inadına mesafeler koyuyorsun araya. kalplerinizin biraz zamana ihtiyacı var. erkek çok sorunlu biri sanırım. kafasına her şeyi takıyor, ufacık bir sözünü bile yanlış anlayıp sorun çıkarıyor gibi. tüm bunlara rağmen yine de seni çok seviyor ve seninle bir gelecek düşünüyor.
ilk bana bakarmısın :)) ikimizde kumralız ama erkek arkadaşım biraz daha koyu gibi teşekkür ederim şimdiden.
Bende isterim bugday tenlıyım kumral saçlıyım sarı boya var ustunde
Esım beyaz tenli siyah saçlı
evlilere pek tutmuyor yorumlarım ama bakalım tutacak mı :)
kart kesiminde çift taraflı sorun çıktı. biriniz sorunları çok önemsemezken diğeriniz çok fazla kafasına takıyor. birinin önemsemeyip diğerinin önemsemesi aranızda daha fazla soruna yol açıyor.
bunun dışında evliliğiniz yolunda görünüyor. eşinin sana yapmak istediği bir sürpriz var sanırım, içinde sakladığı bir teklif var. eşin sana daha bağlı sanırım.
fiziksel yakınlaşmada sıkıntılarınız mı var? belki her zaman bir araya gelemiyorsunuzdur, senden yana yakınlaşma isteği görünüyor.
bana da bakabilr misin ?
ben kumralım ,nişanlımın teni benden cok hafif koyu kalıyor.
ben kumralım oda siyah saçlı ama kara değil açıkta değil :)) kumralmı oluyo:26: banada bakarmısın
kendi ten renginiz:kumral
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi:kumral(daha acık)
bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?