- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi Kolomera95
-
o okonuda haklısın, çünkü benim aptallığım babamın üstüne yürüyen adamı tekrar affetmem.Elbette görüştür ama o kadar uzun süreli olması gördüğün gibi sorunlara yol açmış.
Hayır sanki eşin ailene karşı pek sevecen ve saygı dolu da beni komik buluyorsun?
Babamın üzerine haklı haksız yürüyecek adam sokağımdan geçemez,değil mi ki yatağıma alacam???
o zaman iyi düşün işte tekrar evlenmek için.Yoo o konuda
ama böyle nereye kadar gidecek ben eşimle evliyim diye kimseyle görüşmeyecekmiyim?
Çünkü tamam belki bu durumda haklı olabilir ama çok fzla dengesizlikleri oluyor herkese karşı.
işte bende bu durumdan dolayı düşüncelerdeyim inanın geceden beri bir gram uyyku uyumadım kardeşlerimde keza öyle. TAMAM BENIM SUCUM COK BUYUK KESKE HICBIRSEY OLMAMIS GIBI YATIP UYUMAYI DENESEYDİM BELİ BU KADAR BUYUMEYECEKTİ.Eşinin 14 yaşındaki çocuğu çocuk gibi görmeyip kafayı takması ayrı tuhaf, senin gidip eşinle yaşadığın tartışmayı kardeşlerine yansıtıp sabaha kadar ağlatman ayrı tuhaf.
Çocuk bunlar yahu, abuk subuk bir şey dese, yapsa dahi hoş görülür, doğrusu gösterilir. Senin yerinde olsam hazır ortada evlilik de yokken kurtarırdım kendimi. Zira eşin normal değil. İlerde çok çektirir sana.
evet bunlarda palavra hikaye boşuna film çeviriyoruz sende bir yorum yaptınya figüranlığı kaptın şuan.Kardeşim çok çekingendir tşk falan etmez diyosun, maşallah tşk etmiyo ama toplum içinde kendisinden kaç yaş büyük insanlari bozarken birden çekingenliği gidiyor. Yapmiş olduğu şey başli başina saygisizlik ve çekingen falan da değil.
Sen ne alaka eşinin söylemiş olduğu şeyleri hemen kardeşlerine yetiştiriyosun ortalik hepten b.k a sarsin diye mi? Ki başarmişsin da tebrik ederim.
Şuan ki medeni halin zaten çorbaya dönmuş, aileni kandiriyosun resmen. Evli olmadiğin biriyle birliktesin.
Her şey çok saçma
İyi işte görüştür hatta tez zamanda nikahını da kıy.Yoo o konuda
ama böyle nereye kadar gidecek ben eşimle evliyim diye kimseyle görüşmeyecekmiyim?
Çünkü tamam belki bu durumda haklı olabilir ama çok fzla dengesizlikleri oluyor herkese karşı.
evet çalışmıyorum şaun lise mezunuyum dönsem 5 krş apramda yoko zaman iyi düşün işte tekrar evlenmek için.
başedebilecekmisin.?
sürekli evi terket terket nereye kadar.
yarın 1 2 de çocuk oalcak eteğinde.
çalışıyormusun eğitimin nedir?
hep sorarım sorunlu evliliğinin yazan üyelere.
bunlar yoksa zaten kadın iyice ürkek oluyor ayrılmaya.
işte bende bu durumdan dolayı düşüncelerdeyim inanın geceden beri bir gram uyyku uyumadım kardeşlerimde keza öyle. TAMAM BENIM SUCUM COK BUYUK KESKE HICBIRSEY OLMAMIS GIBI YATIP UYUMAYI DENESEYDİM BELİ BU KADAR BUYUMEYECEKTİ.
o okonuda haklısın, çünkü benim aptallığım babamın üstüne yürüyen adamı tekrar affetmem.
Nasıl olsa ailene dönebiliyormuşsun şu an parayı,eğitimi düşünme.evet çalışmıyorum şaun lise mezunuyum dönsem 5 krş apramda yok
Kocan o kadar kötüyse neden tekrar evlenmek istiyorsun?Yoo o konuda
Konunun 'palavra,hikaye' olduğunu yazdiğima dair herhangi bi metin göremedim.. Lutfen alintilayip beni aydinlatir misin?evet bunlarda palavra hikaye boşuna film çeviriyoruz sende bir yorum yaptınya figüranlığı kaptın şuan.
ah işte tahmin ettiğim gibi.evet çalışmıyorum şaun lise mezunuyum dönsem 5 krş apramda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?