Sadece Empati kurup yardım edin :(

Konunuza esinizin ailenizi 2 kere evden kovdugunu, babanizin uzerine yurudugunu yazmazsaniz herkes kardesinizin itici hareketlerine takili kalacak.

Hazir bosanmissiniz. Esiniz kesinlikle sorunlu. Bu kadar sey yapmis hala kardesinize kinleniyor. (Yapmamis olsa hakli olabilirdi, ama yine de oyle konusamaz.)

Geri donmemeyi basarabilecekseniz evinize donun. Tekrar evlenirseniz pisman olacaksiniz belli.

Eşinin 14 yaşındaki çocuğu çocuk gibi görmeyip kafayı takması ayrı tuhaf, senin gidip eşinle yaşadığın tartışmayı kardeşlerine yansıtıp sabaha kadar ağlatman ayrı tuhaf.

Çocuk bunlar yahu, abuk subuk bir şey dese, yapsa dahi hoş görülür, doğrusu gösterilir. Senin yerinde olsam hazır ortada evlilik de yokken kurtarırdım kendimi. Zira eşin normal değil. İlerde çok çektirir sana.

o okonuda haklısın, çünkü benim aptallığım babamın üstüne yürüyen adamı tekrar affetmem.
ama ailem zonguldak
biz istanbul
görüşmek istiyorsak mecburen bu yatılı olucak.

Kardeşim çok çekingendir tşk falan etmez diyosun, maşallah tşk etmiyo ama toplum içinde kendisinden kaç yaş büyük insanlari bozarken birden çekingenliği gidiyor. Yapmiş olduğu şey başli başina saygisizlik ve çekingen falan da değil.
Sen ne alaka eşinin söylemiş olduğu şeyleri hemen kardeşlerine yetiştiriyosun ortalik hepten b.k a sarsin diye mi? Ki başarmişsin da tebrik ederim.
Şuan ki medeni halin zaten çorbaya dönmuş, aileni kandiriyosun resmen. Evli olmadiğin biriyle birliktesin.
Her şey çok saçma

Yoo o konuda

ama böyle nereye kadar gidecek ben eşimle evliyim diye kimseyle görüşmeyecekmiyim?
Çünkü tamam belki bu durumda haklı olabilir ama çok fzla dengesizlikleri oluyor herkese karşı.
o zaman iyi düşün işte tekrar evlenmek için.
başedebilecekmisin.?
sürekli evi terket terket nereye kadar.
yarın 1 2 de çocuk oalcak eteğinde.
çalışıyormusun eğitimin nedir?
hep sorarım sorunlu evliliğinin yazan üyelere.
bunlar yoksa zaten kadın iyice ürkek oluyor ayrılmaya.

işte bende bu durumdan dolayı düşüncelerdeyim inanın geceden beri bir gram uyyku uyumadım kardeşlerimde keza öyle. TAMAM BENIM SUCUM COK BUYUK KESKE HICBIRSEY OLMAMIS GIBI YATIP UYUMAYI DENESEYDİM BELİ BU KADAR BUYUMEYECEKTİ.

evet bunlarda palavra hikaye boşuna film çeviriyoruz sende bir yorum yaptınya figüranlığı kaptın şuan.

Yoo o konuda

ama böyle nereye kadar gidecek ben eşimle evliyim diye kimseyle görüşmeyecekmiyim?
Çünkü tamam belki bu durumda haklı olabilir ama çok fzla dengesizlikleri oluyor herkese karşı.
İyi işte görüştür hatta tez zamanda nikahını da kıy.
Adam düpediz saygı yoksunu sen kendini üzdüğün gibi aileni de yıpratırsın işte böyle.
Hayır zaten boşanmışsın,kurtulmuşsun,ne diye şimdi yeniden aynı ev,nikah olayına giriştin?
Bilmem kaç defa ailene dönmüşsün,şimdi nasıl güveniyorsun adama?

evet çalışmıyorum şaun lise mezunuyum dönsem 5 krş apramda yok

Ben bu konuda seni ve kardesini haksiz buldum. Kardesin haddini bilmeden ksrismis terbiyesizlik yapmis. Sen de esini yatistirip benim hatrim icin neguzel ilgilendin Allah razi olsun. Benim kocam bitane. Kardeslerime boyle ilgilenen adam kim bilir ne guzel baba olur deyip onu motive edip sakinlestirecegin yerde birde bagirip kizmissin. Bide gidip kardeslerine,anlatmissin. Ortaligi ayaga,kaldirmissin. Ne aglayacak bi durum var ne buyutulecek bi durum,. Cocuk cocuklugunu bilecek. Kardeslerin fazla ilgiden simarmis. Benim esim aileme bukadar iyi davransa havalara ucardim heralde. Adam senin kardeslerini gezdirmek zorunda degil

o okonuda haklısın, çünkü benim aptallığım babamın üstüne yürüyen adamı tekrar affetmem.

Eşin bi de babanın üstüne mi yürüdü? Sen daha neyi düşünüyosun? Böyle biriyle hayat geçer mi? Git hazırlan ünv oku, çalış kendi hayatını kazan. Adam akıllı biri çıkar karşına. Doğru düzgün bir yuva kur. Bu ne Allah aşkına?

Yoo o konuda

Kocan o kadar kötüyse neden tekrar evlenmek istiyorsun?
İllaki görüşeceksin ama ilişkileri laçkalaştırdığınız için herşeyin normalleşmesi zaman alacaktır.
Hee eğer sen affettiysen herşey normalleşsin diyorsan eşinin hoş jestlerine karşı kardeşlerininde tavır takınmamaları konusunda uyarmalısın...

Yarin da annene anlatirsin sonra bide küs gitmeye kalkarsin. Iyice sacmalarsin. Buyutursun olaylari. Sonrada agladiginla kalirsin.

evet çalışmıyorum şaun lise mezunuyum dönsem 5 krş apramda yok
ah işte tahmin ettiğim gibi.
gidip gidip dönmelerin sebebi bu.
neden erkenden evlendin?
ailen mi zorladı.
bak canım eşinle gidişatınızı iyi tart iyi düşün.
çocuk mocuk ta yapma bi abla tavsiyesi.
zaten şu an resmiyette eşin değil.
nasıl kalkıştın böyle bir yalana bilmem.
ailen mi evlendirdi zorla kaçtın mı noldu?
boşanmış olduğunuzu ailene söyle bir an önce.
yalanla dolanla işe kalkışma bir daha.
şu an Allah korusun eşine birşey olsa hukuki olarak hiçbir hak talep demez durumdasın.
hele hamile kalırsan çocuğun kimliği vs. herşeyiniz problem olacka.
bunların farkındamısın ki?
bu süreci ailenin yanında geçirmeni tavsiye ederim

Neden esinizin kizginlikla soylediklerini hemen kardeslerinizle paylastiniz ki su icine atma huyu bi bende var heralde
Belkide esiniz oyle dedi ama oyle yapmayacakti siz soylediniz adam simdi mecbur sicak davranamicak
Siz sakalastiniz diye kardesinizin ikaz etmesi cok yanlis rahatsiz bile olsa gormezden gelmesi gerekirdi
14 16 kucuk yaslar degil o yaslarda ben gayet olgundum kardesleriniz sizin iyiliginizi dusunerek normal davranmis oluyor zaten o yastaki kizlara bu yakisir
Cekingen insan daha da tesekkur eder mahcup olur
Illa esinizle mi gitmeniz gerekiyor alin kardeslerinizi gunduz gezin izin gununde isterse cikarsiniz istemezse cikmayin adamda mecbur degil zaten yeterince eglendirmek icin cabalamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…