- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi Kolomera95
-
onu yanlış okumuşum, baba evine döndüm filan demişsiniz ya. yorumlarda da bunu gördüm sanırım. ama sonuçta sallantılı bişiler olmuş o açıdan söylüyorum. keyfi olarak 4-5 kez dönmediniz sanırım baba evine.Ben eşinden şiddet görmedim bunu neden çıkardıniz ki?
Ortaligi karistiranda sensin
Esini azarlayanda sensin
Kardeslerini aglatanda sensin
Sen bence biraz olgunlas
Canım eşin çok duygusal biri. Çok şey yapmış kardeslerin icin bunu her eniste yapmaz. Ve bunun karşılığını teşekkür edilerek almak istemiş. Kardesin de ergen tripli davranmış.
Burada asıl sen durumu iyi yönetememişsin.
1-) Kardeşin herkesin ortasinda 30lu yaslardaki iki yetiskini azarlayamaz burada kardesine cevabi yapıştıracaktın o daha 14 yaşında unutur ama eşin senin kayıtsız olusuna kırılmış olabilir
2-) oyunun ortasında kardeşinin uykusu gelmişse oyunun bitmesini bekleyecek çocuk değil
3-) madem kocanın duygusal biri oldugunu biliyorsun (bak duygusal insanlar çabuk kırılır ama cabuk gönülleri alınır) eşine sinirlenmek yerine "hayatim küçücük cocugu ne takiyon haklısın biraz vefasız ama idare et" desen ölmezdin değil mi ?
4-) Erkekler gururlari oksanmak ister. Tüm yaptıkları için azıcık minnet duysaniz emin ol iki katını yapar.
Siz de biraz olgunlasin. Ne demek esin kardeslerini gezdirmek zorunda degil, benimki iyi davransa havalara ucardim.
Siz de onun ailesine hizmet etmek zorunda degilsiniz mesela. Ama tahmin ediyorum, gayet de ediyorsunuz degil mi?
Yemeklerini esiniz yapmiyor, agirlamayi esiniz yapmiyor. Bir de ailenize iyi davranmiyor.
Degerinizi bilin biraz.
Evet hemen yangına körükle gitme madem tekrar barıştın bir şans verdin ailen sana güvendi hemen şu olaydan annene taşırsan olayı çocuk oyuncağı olan ilişkini düzeltmek yerine daha da batırırsın bir tavırlarını ölç tart adamın.
kusura bakma kızmadan edemeyeceğim madem eşin babanın ustune yurdu aılenı kovaladı bılmem kac gunlugune kızlarını senın aılen nasıl tatile diye size yollar . adam haklı yahu bak resmi nikahın bile yok aklını basına almazsan nıkah da kıymaz sana !
kalktım kızların yanına gittim. Böyle böyle diyince ağlamaya başladılar.
Kardeşlerinin ablalarına saygısı varsa ve ablaları rica ederse taşıyacaklarını düşünmüyorum.Konu sahibi, ailesine taşımasa bile kardeşleri taşıyacak :) Kardeşlerine taşıyan da konu sahibi. Yani gizli durmaz bu iş :)
Konu sahibi cok aceleci.Konu sahibi, ailesine taşımasa bile kardeşleri taşıyacak :) Kardeşlerine taşıyan da konu sahibi. Yani gizli durmaz bu iş :)
Kardeşlerinin ablalarına saygısı varsa ve ablaları rica ederse taşıyacaklarını düşünmüyorum.
Konu sahibi cok aceleci.
Cok hizli kararlsr alan birisi.
Herseyi buyuten birisi.
Ortaligi karistirip agliyo surekli.
Cabuk doldurusa geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?