Sadece hatırlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu ben bile biliyorum. Doktorum, sevgilimin adı Sinan, çok güzelim diyen değil mi o? Fotoğraflar başkasının çıkmıştı.
Heee ama doktor değildi Felis, diyetisyen diye aklımda kalmış. Sarışın kumral arası beyaz tenli bir kızın fotoğraflarını kullanıyordu. Onu diyorsun di mi?

Ay bir ara patlamıştı çift hesaptan kendine yorum yapmak. Kendi kendini desteklemek için düzinelerce hesap alan biri vardı. Kazen ifşalamıştı galiba.
biri daha vardi, kendi konusuna ikinci uyelikten "cekirdegimi aldim izliyorum" yorumu yapmıştı niahhahaha

Ay bir ara patlamıştı çift hesaptan kendine yorum yapmak. Kendi kendini desteklemek için düzinelerce hesap alan biri vardı. Kazen ifşalamıştı galiba.
Neyse sakince uzaklaşalım. Mune abla gelip bizi kovmadan. Üyeler hakkında konuşuyoruz şuan büyük sıkıntı :d
En son böyle bir geyik muhabbetinde topluca kovulmuştuk. Bir kadın bana sayfalarca saydırmıştı. Duş başlığı hortumlu ablamız. O yüzden boyumun ölçüsünü aldım

Heee ama doktor değildi Felis, diyetisyen diye aklımda kalmış. Sarışın kumral arası beyaz tenli bir kızın fotoğraflarını kullanıyordu. Onu diyorsun di mi?

Benim yanlış kalmıştır olası evet manitası Sinan’dı buna bebek gibi bakıyordu zati bu da piremsesti hani o bence aynı kişi.

E öğretmişsin işte

Ayşeyi mi diyorsun bebeyimm ?
Hangi kızdı
Kuzum kız sarışın-kumral bir kızın fotoğralarını proilinde paylaşıyordu. Yanında da erik gibi bir adam vardı, sevgilim diyordu. Diyetisyenim, güzel bir hayatım var modundaydı. Ne bileyim ben de muhabbet ediyordum, herkes tanıyordu forumda. Sonra bir patladı. Üzülmüştüm ama.

Nuranka burda gerçekten level atladı düşünce açısından

Heh işte Sinan da Sinan dinlemiştik
Sinanı hatırlamıyorum ama 3 çocuğuyla boşanacakken adamın şirket evini bile isteyen ablamızı hatırlıyorum. Şimdiye kadar en çok üyenin toplu ban yediği konu olmuştu. belki 100 tane kadın burda oturup günlerce kadının hangi üye olduğunu bir bulamamıştık. Abla buralardaysan sözüm sana, senin yüzünden o konu da 3 yada 4 kez ban yedim. Helal değil bak hakkım

Duş başlığını misafirlikte kı..na sokan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…