Heee ama doktor değildi Felis, diyetisyen diye aklımda kalmış. Sarışın kumral arası beyaz tenli bir kızın fotoğraflarını kullanıyordu. Onu diyorsun di mi?Onu ben bile biliyorum. Doktorum, sevgilimin adı Sinan, çok güzelim diyen değil mi o? Fotoğraflar başkasının çıkmıştı.
biri daha vardi, kendi konusuna ikinci uyelikten "cekirdegimi aldim izliyorum" yorumu yapmıştı niahhahahaAy bir ara patlamıştı çift hesaptan kendine yorum yapmak.Kendi kendini desteklemek için düzinelerce hesap alan biri vardı. Kazen ifşalamıştı galiba.
Neyse sakince uzaklaşalım. Mune abla gelip bizi kovmadan. Üyeler hakkında konuşuyoruz şuan büyük sıkıntı :dAy bir ara patlamıştı çift hesaptan kendine yorum yapmak.Kendi kendini desteklemek için düzinelerce hesap alan biri vardı. Kazen ifşalamıştı galiba.
Heee ama doktor değildi Felis, diyetisyen diye aklımda kalmış. Sarışın kumral arası beyaz tenli bir kızın fotoğraflarını kullanıyordu. Onu diyorsun di mi?
E öğretmişsin işteEvet, bana aşırı gıcık oluyordu başta sürekli laf sokuyordu bende ona laf sokuyordum. En son baş edemeyince barışmıştı. Barışmışken bile alttan alttan laf sokuyordu :d işte 24agustos öğretti de ben bu boku yedim der gibi falan
Harbi mi geliyorum bekleyinGeç kaldın konu bambaşka şuan
Cips paketini bile Sinan açıyorduHeee ama doktor değildi Felis, diyetisyen diye aklımda kalmış. Sarışın kumral arası beyaz tenli bir kızın fotoğraflarını kullanıyordu. Onu diyorsun di mi?
Geç kaldın konu bambaşka şuan
Öğrettik diye her aşaması haber verilip teşekkür mü edilir canım :d o konuları patladı diye sürekli öne atıyordu. Bibi ye falan mesaj atıyordu ona da durmadan teşekkür ediyordu. Eminim ki o başka bir üyelik ile hala buralarda :dE öğretmişsin işte
Kuzum kız sarışın-kumral bir kızın fotoğralarını proilinde paylaşıyordu. Yanında da erik gibi bir adam vardı, sevgilim diyordu. Diyetisyenim, güzel bir hayatım var modundaydı. Ne bileyim ben de muhabbet ediyordum, herkes tanıyordu forumda. Sonra bir patladı. Üzülmüştüm ama.Ayşeyi mi diyorsun bebeyimm ?
Hangi kızdı
Oooo piti piti yap hangimiz çıkarsakLed_BiR_Vele_DisTiri B Burhan Burhanitto nasi yaa siz ayni kisi degilmissinizz
E ben hanginizi çok sempatik buluyordum acaba yandi tüm devreler
o kiza fake dedim diye linclenmistimCips paketini bile Sinan açıyordu
O kız fakeydi.
Nuranka burda gerçekten level atladı düşünce açısındanBen Nuranka'ya çok sert mesajlar yazdım ama doğruyu gördü ayrıldı.simdi hissettiklerini anlıyorum yakınım.bizim düşman değil dost olduğumuzu anladı.Hele ki bize bahsetmedigi ne cimrilikler varmış üzüldüm
Cips paketini bile Sinan açıyordu
O kız fakeydi.
Sinanı hatırlamıyorum ama 3 çocuğuyla boşanacakken adamın şirket evini bile isteyen ablamızı hatırlıyorum. Şimdiye kadar en çok üyenin toplu ban yediği konu olmuştu. belki 100 tane kadın burda oturup günlerce kadının hangi üye olduğunu bir bulamamıştık. Abla buralardaysan sözüm sana, senin yüzünden o konu da 3 yada 4 kez ban yedim. Helal değil bak hakkımHeh işte Sinan da Sinan dinlemiştik
2020 öncesiydi bu bahsettiğim.Heh işte Sinan da Sinan dinlemiştik
Duş başlığını misafirlikte kı..na sokan mı?Neyse sakince uzaklaşalım. Mune abla gelip bizi kovmadan. Üyeler hakkında konuşuyoruz şuan büyük sıkıntı :d
En son böyle bir geyik muhabbetinde topluca kovulmuştuk. Bir kadın bana sayfalarca saydırmıştı. Duş başlığı hortumlu ablamız. O yüzden boyumun ölçüsünü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?