Sadece hatırlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hani hepsi hakkım diyordu yirmi sene boyunca çalışmamış o üye mi? Toplu bir cinnet vakasıydı, BDV’de ilk kez tüm kadınlar aynı fikirde olmuştu

Hani hepsi hakkım diyordu yirmi sene boyunca çalışmamış o üye mi? Toplu bir cinnet vakasıydı, BDV’de ilk kez tüm kadınlar aynı fikirde olmuştu
evet evet o üye
Şu mesajı ile kendini ifşa etmişti en son. O ara herkes ne çok ban yemişti. Toplu ban yeniliyordu :d birazdan mune abla buraya da uğrayacakta neyse

işte merak ettim. Çünkü o muhabbet birkaç ay öncesinin muhabbetiydi, o muhabbete dahil olup üyeliğini kapatan birisi de şimdi aramayacağım kim olduğunu
Nurankayı falan tanıyordu ordan dikkatimi çekmişti, neyse aynen kendisi dilerse cevap versin. Arasan nasıl bulacaksın ki yönetim bulabilir ama

Şey mi bu? Adam önceden başkasına aşıkmış ama ailesi tesettürlü gelin istiyor diye onu bırakıp üyeyle evlenmiş.
O değil mi? Sonra herkes kayın ailenize müstahak sizin gibi gelin demişti hani?

Nurankayı falan tanıyordu ordan dikkatimi çekmişti, neyse aynen kendisi dilerse cevap versin. Arasan nasıl bulacaksın ki yönetim bulabilir ama
O konuda muhabbeti olupta hesabını kapatan çok az üye var çünkü. Burdaki rutin kişiler yazıyordu. Birde nadir birkaç kişi. Hesabını ne zaman kapatmış bakıyorsun, uyuşuyormu konuşması vs . Yarım saat sonra işten çıkacağım için bunu şuan aramayacağım ama yarın bir bakacağım

haberiniz varmış gibi sormanızın nedeni nedir peki o zaman? arzuhalci diyerek bunu ima etmiş oluyorsunuz. bilmiyorsanız öğrenin
Haberim yok arzuhalci olup olmadığınızdan. Ücreti de aldınız mı almadınız mı ne bileyim,arzuhali size ben yazdırmadım ama yazmışsınız.
Bilmiyorsanız siz öğrenin. Yeni başlayanlar için okuduğunu anlama bilgisi.

Forum kurallarını okuyun daha bilmediğiniz neler neler var şaşıracaksınız ama bunlar için de 5bin tane bilgilendirme konusu açmayın her yeni gelen sizin konuyu bulup okuyup konu açmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…