sadece içim çıkana kadar ağlamak istiyorum...

asram55

Evli <3 Mutlu :) Hamile :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
129
70
53
34
Bir erkeğin, eşinin hamile olduğunu duyunca eşine söylemiş olduğu şu sözler kanımın çekilmesine,gözlerimin dolmasına, içinin titremesine neden oldu.

''Demek şimdi cennet ayaklarının altına serilecek, tıpkı yüreğiminde serildiğim gibi.. ELHAMDÜLİLLAH Cennet Çiçeğim..''

"kelebekk47, post: 38891201, member: 629063"]Belki hiç birzaman duymayacağız[/QUOTE]

canım senin sorunun ne? Çok umutsuz gördüm seni?yinede Allahtan ümit kesilmez.

Kimin cennete gideceğini yalnızca Allah bilir
Anne var , anne var...doğurmak değil sonuçta olay
büyütmek emek vermek çabalamak bunu evlatlık bir çocuğa da yapabilirsiniz hadi sizin bakış açınızdan en kötü...
ama öyle annelik yapmak cennetlik doğurmak değil bence:)
inşallah kısmet olur size de üzülmeyin lütfen..

İnşallah canım. Sen naptın başladın mı klomene?

İnşallah etkisini görürsün canım klomenin.bugün çok güzel bi haber aldım.yakın bi arkadaşımın bebeği olmuyordu.hem eşinde hem de kendinde sorun vardı.bi çok aşılama 2 de tüp bebek yaptılar tutmadı.ara vermişlerdi para biriktirmek için. Ve hiç bişey yapmadan normal yoldan hamile kalmış bu ay.hem şok oldum hem de bana büyük bi umut oldu Paylaşmak istedim sadece

Mrb canım ben denedim ama kist açısından bi etkisini görmedim.sadece akıntılarım artmıştı.

Kendimden ziyade canım kocama o duyguyu yaşatamamak o kadar zoruma gidiyorki..o da deli gibi istiyor ama bana yansıtamıyor üzülüyorum die ama ben anlıyorum.çaresizlik çok zor.
aynen canım çaresizlik çoooook zor hemde çooook çekmeyen yaşamayan anlayamaz

Kendinizi elinizde olmayan şeyler için üzmeyin hiç bence.

İnşallah hepiniz muradınıza erersiniz. Olmazsa da yapacak bişey yok sıkmayın kendinizi bu kadar.

Başka ihtimaller düşünürsünüz o zaman da. İki tane çift tanıyorum evlat edinmiş olan. İki çift de çok mutlu, çocukları da çok mutlu...

Başka ihtimalleri mi düşünmek ona bile hakkımız yok .donasyon haram, evlatlık dinimizde yeri yok. bu kadar çıkmazlar içinden nasıl çıkarız bilmiyorum.

aynen canım çaresizlik çoooook zor hemde çooook çekmeyen yaşamayan anlayamaz
canm sendeki problem ne bendeki vahim sonuç primer ovaryan yetersizliği(erken menopoz) daha iki gün önce geldim doktordan folikül oluşmuyor ancak ilaç rahmini toparlayabiliyor dedi.çıkmazlardayım çıkmazlardaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…