Yok cnm bugun d.kontrol hapi bitti adet olunca cagirdi drİnşallah canım. Sen naptın başladın mı klomene?
aynen canım çaresizlik çoooook zor hemde çooook çekmeyen yaşamayan anlayamazKendimden ziyade canım kocama o duyguyu yaşatamamak o kadar zoruma gidiyorki..o da deli gibi istiyor ama bana yansıtamıyor üzülüyorum die ama ben anlıyorum.çaresizlik çok zor.
Başka ihtimalleri mi düşünmek ona bile hakkımız yok .donasyon haram, evlatlık dinimizde yeri yok. bu kadar çıkmazlar içinden nasıl çıkarız bilmiyorum.Kendinizi elinizde olmayan şeyler için üzmeyin hiç bence.
İnşallah hepiniz muradınıza erersiniz. Olmazsa da yapacak bişey yok sıkmayın kendinizi bu kadar.
Başka ihtimaller düşünürsünüz o zaman da. İki tane çift tanıyorum evlat edinmiş olan. İki çift de çok mutlu, çocukları da çok mutlu...
canm sendeki problem ne bendeki vahim sonuç primer ovaryan yetersizliği(erken menopoz) daha iki gün önce geldim doktordan folikül oluşmuyor ancak ilaç rahmini toparlayabiliyor dedi.çıkmazlardayım çıkmazlardaaaaaaynen canım çaresizlik çoooook zor hemde çooook çekmeyen yaşamayan anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?