sikildim bu hayattan zor gsliyir hersey kendimi yorgun hisediyorum esim beni sevmiyo Cocugu ve cevre icin benimle nereye kadar surer bilmiyorum morelim@bozuk hergun ayni seyler bu dunyaya neden geldim diyorum@bazen intahari bile dusundum ama anneyim@masum@bi yavrum var sorumlulugum@var Esim@beni yanina yakistiramiyor bence ama elimden@birsey gelmiyor bakim@yapiyorum@morelim@bozuk@olsa bile ama insan sevmezse hersey bos hayat bize zor sadece icimi@bosaltmak@istedim
Nekadar kötüsünüz yorum yapmasan daha yararli olurdunOkuma Yazma kursuna git, hem kafanda kurgu yapacak vaktin olmaz hem yazı yazmayı ogrenirsin.
Nekadar kötüsünüz yorum yapmasan daha yararli olurdun
Bunlari yazsaydiniz ozaman gereksizce yorumlar deyil insani küçüksemek alay etmekle ne faydan olur allah kimseyi bu duruma düşürmesin o yüzden birazdaha düşünerek yorumlayinGayet mantıklı bence morel değil moral , intahar değil intihar. @ işaretinin sebebini bilemiyorum.
Kocasının onu sevmediğini nerden çıkarıyor, kendi kendine bunalım yaşıyor herkesin belli dönemlerde olduğu gibi.
Ortada sorun bile yokken bosan desem iyiyim böyle deyince kötü. Değer yargılarinla ilgileniyorum, kötüysem uzak dur.
yapamiyorum cocugum babasiz kalmasin ben sevgisiz yasarim diyorum dayak@olayi filan@yok ama laf@larisikdiğer konularınızı okudum.
2014'ten beri bir boşanma hikayesi almış başını gidiyor. neden nihayete erdirmediniz?
ailenizin maddi durumu da iyiymiş.
yapamiyorum cocugum babasiz kalmasin ben sevgisiz yasarim diyorum dayak@olayi filan@yok ama laf@larisik
Bunlari yazsaydiniz ozaman gereksizce yorumlar deyil insani küçüksemek alay etmekle ne faydan olur allah kimseyi bu duruma düşürmesin o yüzden birazdaha düşünerek yorumlayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?