sadece icimi@bosaltmak@istedim

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
sikildim bu hayattan zor gsliyir hersey kendimi yorgun hisediyorum esim beni sevmiyo Cocugu ve cevre icin benimle nereye kadar surer bilmiyorum morelim@bozuk hergun ayni seyler bu dunyaya neden geldim diyorum@bazen intahari bile dusundum ama anneyim@masum@bi yavrum var sorumlulugum@var Esim@beni yanina yakistiramiyor bence ama elimden@birsey gelmiyor bakim@yapiyorum@morelim@bozuk@olsa bile ama insan sevmezse hersey bos hayat bize zor sadece icimi@bosaltmak@istedim

Eşinin seni sevmediğini nereden anladın ?
Problemleriniz nedir daha geniş çaplı anlatırsan ?

sende onu sevme yaşamana bak çocuğun varmış ..gez eğlen ...

Benimle aynı ruhu paylaşan birisi çıktı...Kendi hayatından vazgeçmeyeceksin çünkü sen bir annesin canım. Çözümsüz hiç bir şey yoktur Allah çaresiz dert vermesin. Ben psikoloğa randevu aldım Allah nasip ederse perşembe günü gideceğim. Önce kendimi düzelteceğim sonra da boşanıp inşallah hayatımı düzelteceğim.. Sevilmediğini bilerek güvenmeyerek evlilik olmaz..

Nekadar kötüsünüz yorum yapmasan daha yararli olurdun

Gayet mantıklı bence morel değil moral , intahar değil intihar. @ işaretinin sebebini bilemiyorum.
Kocasının onu sevmediğini nerden çıkarıyor, kendi kendine bunalım yaşıyor herkesin belli dönemlerde olduğu gibi.
Ortada sorun bile yokken bosan desem iyiyim böyle deyince kötü. Değer yargılarinla ilgileniyorum, kötüysem uzak dur.

bence @ boşanmak tek @çözüm
sahi çalışmıyor musunuz?
niye duruyorsunuz sis sevmeyen adamın yanında?

diğer konularınızı okudum.
2014'ten beri bir boşanma hikayesi almış başını gidiyor. neden nihayete erdirmediniz?
ailenizin maddi durumu da iyiymiş.

Bunlari yazsaydiniz ozaman gereksizce yorumlar deyil insani küçüksemek alay etmekle ne faydan olur allah kimseyi bu duruma düşürmesin o yüzden birazdaha düşünerek yorumlayin

deprasyona girmis olabilrim sevmeidgin8 surdan anladi; hep bi begenmeme herseyime sorun@bulma bunun@gibi cocugumla gezim takmim doyorum@elimde degil takip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…