sadece icimi@bosaltmak@istedim

Çocuğunun b@b@sız kalması, mutsuz bir evlilikte büyümesinden daha iyi.
Bu b@h@neyi de hiç mantıklı görmüyorum.
Çocukl@rın psikolojisini rezil ediyorsunuz.

Bir devleti ayakta tutan dildir. Ben de doğru kullanılmadığı müddetçe cevap vermiyorum. Ki benim için dilimin güzel kullanılması hanimefendinin derdinden daha önemli.
Yanlışlar elbet olur ama burda o kadar çok ki hanimefendinin derdini anlayamıyorum yazım hatasından. Evet yorum yazmayabilirim ama bu kadar kötü Türkçe'ye tahammül edemiyorum.
Ayrıca kurs güzel fikir, hem kuruntu yapmasını da engeller.

Ben turkiyede fazla durmadigim icin yalnışlarim coktur dogrudur ama bunu alaylı sekilde soylenmesi insani kirabilir ama siz fazla takmayin bunlari önemli okadar dert sıkıntı varki onlara çözüm fikri sunun zorunuza gidbilir fazla milleyetcilik olunca takiyo bagzilariniz cok, neyse olsun genede bizrbirimizi kirmak guzel deyi iyi günler

M masum

ha ha, bak bir de bunların hiçbiri burada nick değilmiş. Her kelimeye bir @ koymuş ama kimse etiketlenmemiş.

Masum 'u ben mi alsam. M masum
Aslında bir çok kişiye @düşünmez nick'ini tavsiye ederim zira BDV'de konu açanların çoğuna bu kronik düşünmezlik teşhisini koyuyorum

Aslında bir çok kişiye @düşünmez nick'ini tavsiye ederim zira BDV'de konu açanların çoğuna bu kronik düşünmezlik teşhisini koyuyorum
he he, ben düşünemiyorum yazayımda başkaları benim yerime düşünsün. Aslında tembel düşünür için kendi içinde zekice bir düşünce.

ay masum'u da ben etiketlemişim bu arada. Gelmesin şimdi

Canım benim yüzümden sen de banlanmaa, ben kaçar. Öptüm

Fazla milliyetçilik diye bir şey yok ırkçılıktir o. Irkçı değilim ama milletimi , dilimi seviyorum.
Dert konusuna gelince şu an içinde bulunduğum durumları anlatsam konu sahibi benimki dert bile değilmiş der. Diğer arkadaşlar yanlış yazimini @ yazarak belirtmiş, ben açıkça söyledim. Alay etmedim yine söylüyorum Türkçe dilini gelistirsin. İyi günler.

fazla milliyetçilik nedir yahu?
bir insanın ana dilini doğru kullanmasından daha güzel ne var ki?
hem derdinizi daha rahat anlatırsınız karşınızdakine.
milliyetçilik değil bu anadil ve yazılanı anlayabilme.

bu düşünceler senin ürettiğin şeyler olabilir mi* psikolojik destek şart

yapamiyorum cocugum babasiz kalmasin ben sevgisiz yasarim diyorum dayak@olayi filan@yok ama laf@larisik
kendinizi iyi hissetmiyorsanız eşinize anlatın onla konuşmaya çalışın kendinizi ifade ederseniz sorun kalmaz hala devam eden bir sorun varsada ailenize söyleyin onlar sizin en doğru kararı seçmenize yardımcı olacaktır...

ailem karar senin gelirsen kapimiz acik ama bir daha donemezsin bunu kabul ederek bitirerek gel diyorlar esimleÜye Girişi Forum Portal Üye Ol Forum Gizli İlimler Gizli İlim Uygulamaları Büyü Sevgi ve Muhabbet Kazanmak için...... 20 Sayfadan 1.123...SonToplam 192 sonuçtan 1 ile 10 arası gösteriliyor Konu: Sevgi ve Muhabbet Kazanmak için...... Seçenekler 11-Ara-2007, 11:17 #1 zalim Sevgi ve Muhabbet Kazanmak için...... Kuvvetli Bir aşk Muhabbet Duası Aşağıdaki ayeti kerime mum üzerine ......... adet okunacak ve filan kişide benim sevgimden aşkımdan böyle yansın ve bir an evvel bana dönsün (burada niyet söylenecek) deyip ......... saatinde yakılacak.. Bu tertibi uyguladığınız kişi nerede ve ne kadar uzakta olursa olsun döner gelir ve sizi ölene kadar sever.. Denenmiştir.. و القيت عليك محبة منى (Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni) Share on facebookShare on twitter Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 15:31 #2 ultio Paylaşımınız için teşekkürler... Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 15:34 #3 dreamci Denenmiştir. yazmışşın işe yaradı mı yani Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 20:07 #4 hard_disc dua için teşekkürler de ....... yerlere kaç rakam geleceği falan yazılı değil kafamıza göremi okuyacağız???? cvp larsanız sevinirim. iyi akşamlar Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 20:12 #5 teoka site içinde açık büyü tarifi verilmesini sakıncalı bulduğumuz için bu tarz tarifleri amen bölümüz açıldığı zaman tam olarak verilecektir. saygılar... Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 20:16 #6 hard_disc peki teşekkürler, özel mailime yollasanız, bende şu anda dua okuyordum yağmurda yağıyor bu arada yağmur yağarken yapılan dualar kabul olurmuş Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 20:23 #7 teoka büyü maji konusunda bilir kişi ben değilim konu sahibine ulaşırsanız sevinirim. Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 20:38 #8 hard_disc teşekküerler... Alıntı ile Cevapla 11-Ara-2007, 23:06 #9 sefamerve bu ve buna benzer tarifler nekadar verilirse verilsin sunu unutmayınki muhabbete dair hersey yüreginizdeki sevginin gücüne baglı Alıntı ile Cevapla 12-Ara-2007, 09:36 #10 zalim haklisin sefamerve ben simdi tam olarak versem birisi uygulayacak ve basaramayacak sonrada gelip bana satasacak cunku denenmis yazdim benim elimdeki notlarda denenmis yaziyordu bende oyle yazdim kendim denemedim onun icin tam yazmayi uygun gormedim her sey kisinin kendi elinde Alıntı ile Cevapla 20 Sayfadan 1.123...Son Hızlı Erişim Büyü Yukarı Git « Önceki Konu | Sonraki Konu » Benzer Konular Sevgi ve Muhabbet için Kevser Süresi Konuyu Açan: Nogay, Forum: Sevgi ve Muhabbet için Dualar. Cevap: 63 Son Mesaj : 26-Haz-2013, 13:13 Sevgi ve muhabbet için Konuyu Açan: ecrin, Forum: Sevgi ve Muhabbet için Dualar. Cevap: 26 Son Mesaj : 20-Şub-2013, 14:02 Sevgi,Aşk,Muhabbet için Konuyu Açan: ayyıldız04, Forum: Sevgi ve Muhabbet için Dualar. Cevap: 5 Son Mesaj : 25-Haz-2010, 14:16 Sevgi ve Muhabbet Kazanmak İçin Konuyu Açan: gezici11, Forum: Sevgi ve Muhabbet için Dualar. Cevap: 5 Son Mesaj : 22-Nis-2010, 20:38 İletişim estanbul Forum Kuralları Gizlilik Politikası Yukarı Git Forum Saati: 14:29. Zaman dilimi GMT +2 olarak ayarlanmıştır. Powered by vBulletin™ Version 4.2.3 Copyright © 2015 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.17 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd. Sitemiz kişiler arası iletişimi sağlayan bir servis sağlayıcıdır. Kişilerin yazdıkları kendi sorumluluklarındadır. Hukuki gerekçeler ile kaldırılması talep edilen içerikler için lütfen iletişim linkini kullanınız. Sitemizdeki yazılar telif hakları ile korunmaktadır. İzinsiz alıntı yapılamaz ©estanbul.com

Kaynak: http://www.estanbul.com/sevgi-ve-muhabbet-kazanmak-icin-14207.html#.VebrsTODPqA@konustum o ye ic otur@diyor

Kader ne yaptin Kader. Beynim yandi

Boşluk yerine @ işareti hangi ülkede kullanılıyor?

Abbaavvvvv.....

Arada kopyala yapıştır yaptı yanlışlıkla. Büyü yapmaya mı çalışıyorsun? İnanma öyle şeylere. Aile diyormuş ki gelirsen dönemezsin, eşiyle konuşmuş o da ye iç otur diyormuş. Tercüme edeyim.

kader kaç

kadercim
bize bile anlatamadın güzelim
nasıl olacak bu iş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…