• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece içimi dökmek istedim ..........

Allah'in pek sevdiği bir kulu oldugumu sanmiyorum ama, yine de dualarimda hep olacaksınız..
Bu arada ablam 7 dusuk yapti simdi 16 yasinda bir kizi var.
Karsi komsum da 12 sene sonra cocuk sahibi olmus. Ve normal yolla.
allah razıolsun çok sağol böyle örnekler bana ışıkoluyor allahım onların sınavı kadar zor etmesin benmkini inşalalh

Cansu benim çocuğum 4 yıl sonra oldu o döneme gittim sen yazınca
Sürekli hayal kırıklığı sürekli ağlama nöbetleri kendini değersiz hissetme ne yaşıyorsan aynısı
Ama tuhaf oldum çünkü unutmuştum bu duyguyu yani neler hissettiğimi sanki çok çok önce hayali kaldı aklımda elhamdülillah
Rabbim sanada çektiğin acıları unutturacak mutluluklar yaşatsın
Sınav sınav sınav yaşadıklarımız inşallah üstesinden dua ile gelirsiniz
allah razıolsun canım amin inşalalh inşallah daha fazla bekletmez rabbim allah evladınızı bağışlasın

senin adına gerçeken üzüldümmm bence dünya çok adaletsiz bende şuan 6 haftalık hamileyim evli değilim spiralin kayması sonucu istemeden hamile kaldım 30 yasındayım 9 yasında kızım var aldırmak istemiyorum ve erkek arkadaşım bebeğini istemiyor üstelik bekar zannederken evli iki çocuk babası olduğunu öğrendim intiharın eşiğine geldim isemeyene veren rabiim neden gül gibi yuvası olan sizi böyle üzüyor allah bir anönce hayırlı bi evlat nasip etsin size dualarım sizinşle
allaha isyan boyutuna girmekten korkuyorum ama bnde bazen böle şeyler düşünyrm istemeyene çift çift veryr bir bebek için dünyaları vemreye razıolan insnalar kokusuna bile muhtaçoluyor anlam veryrm ama rabbime sığınyrm o herşeyn iyisini bilir allah yardımcınız olsun inthar veya bebk aldırmayı dşünmeyn lütfen herşeyin bir çözümü vardır rabbim yanınzda olsun inşalalh

Gerçekten üzüldüm. Ama inandığım şey herkesin dünyada sürekli bir şekilde imtihan olduğudur. Bu da sizin imtihanınızdır. Sabredin, yılmadan dua edin.
"Allah duasında ısrarcI olanı sever."
Her şey Allah'ın izniyle olur. Olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır biz bilemeyiz. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Dediğim gibi umudunuzu kaybetmeyin. İnanarak, gönülden ettiğiniz duaların karşılığını elbet verecektir Rabb'im ama bu dünyada, ama ahirette. Hakkınızda hayırlısı olsun.
çok sağol haklısın ama elde değil üzülmemek evet imtihan olduğunn farkındayım ben ve eşim zmanında çok acılardan geçip birbirimizi bulup yuva kurduk sevdik mutluyuz çokşükür ama insnaın imtihanı ölüncyee dek bitmiyor sanırım şimdide bebeğimz için mücadele veriyoruz rabbim daha büyük acılardan sıkıntılardan korusun çok dua ediyorm inşalalh rabbim icabet eder dualrıma sizlerdende dua bekliyorum

Cansucum Allah hayırlı evlat versin öncelikle. Sonrasında da ben 9 sene sonra olmuş bir çocuğum. Annem de senin gibi sokakta bir kadın çocuğuna bağırsa ona kızan, tüm çocukları kucaklayan, seven biridir. Uzun yıllar tedavi görmüş 8 sene sonunda sizin artık çocuğunuz olmaz demişler anneme. Kabullendikten sonra ben gelmişim kendiliğimden.

Karşı komşumuz 17 sene sonra buldu bebeğini. Bunlar hep imtihan canım. Hayırlısı olsun yaşın çok genç, hamile de kalabiliyorsun mutluluk haberlerini alırız inşallah.
amin allah razı olsun inşalalh
çok sağol canım inşallah müjde vermek nasip olur biran önce komşunuz ve annenizin sınavı kadar uzun olmaz inşallah bizimkisi

canım ne desem bilemedim benimde 5 yıldır olmuyor kendim konuyu yazmışım gibi hissettim aglattın beni:KK43:kuzenim yeni doğum yaptı bebişi görmeye gitti ama gel de bana sor ne kadar zor geliyor kimisinin bebeği bir yaşamadan ikinci yolda bebeğini kucağına alıyor hamile haliyle dikkat et birşey olmasın diyorum......ne olacak birşey olmaz diyor.....içimden kolay bulduğun için öyle diyorsun dedim amannnn daha çok konuşulacak şey varda Allah kerim canım sana da dua edeceğim artık bütün isteyenlere ediyorum zaten....Rabbim bizleri boynu bükük bırakmasın hayırlı evlatlar versin inşallah....
benm yüzümden ağlamanı istemem asla kimse ağlasın itemem rabbim sana da banda isteyen herkese bekletmeden nasipetisin inşalalh canım çok sağol duan için binkere aminnnnn

canım benim :) öncelikle içini döktün ben de okudum ...RABB im sana çok güzel
ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
ama neden ben beceremiyorum deme....sabret ..zamanı avrdır...bu senin sınavın ve eminim bu sınavı başarıyla atlatacaksın...
isyan etme sakın..ağzından çıkan kelimeler çok önemli...
dua et...iste dene ama stres olmadan ...sağlıklı beslen ...bu kusur değil ki..evladı olan ama keişke olmasaydı dedirtecek kadar hayrısz olanalrı var....

bak abimlerin 5 sene çocukları olmadı...dr tüp bbekle anca belki dedi....o yoklukta para tamamladık denediler çok zor zamanalr geçirdiler.. os üreçte dedğin gibi bi dünya laf duydular ama sonunda Rabb im nasip etti..biz her zaman en hayırlısını diledik...
hatta bi gün başka bi bayan ''ALLAH ım bana ebvlat ver yeter ki ver; diye dua etmiş...hayrılısını dilemeiş ...evladı olmuş ama normal çocuklardan biraz farklı ..kadın keşke öyle demseydim diye bize telkin verirdi....

Umutsuz olma Rabbim sana en hayırlısından en gzüelinden en doğru zamanda nasip edecek hissediyorum :))

duam dasın :))
sevgilerimle ve dua ile :))

çok sağol duan için canım içten bir aminnnnnn inşallah hislerin gerçekleşir.......... abiniz adına çok sevindim canım rabbim bizede nasipeder inşallah hayırlısından biranönce bende hep hayırlısından istiyorum illa olsun demiyorum hayırlısıyla olsun diyorum canım rabbim dualrımı kabuleder inşallah duana dahilettiğin içinçok sağol

Rabbim en kısa zamanda size hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin.
Dört yıllık evliliğimde kızını kucağına almış biri olarak söylüyorum umudunuzu asla yitirmeyin.
amin çok sağol... rabbim evladınızı bağışlasın inşalalh

cansu senin için dua ettim burdan çoğu kişinin de ettiğini düşünüyorum
Allah sana hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
etrafımızda umutsuz insanların birden nasıl çocuk sahibi olduğuna dair birçok örnek var.henüz yeni evlisin zamanı gelince olacaktır.kendini üzme lütfen.
allah razıolsun amin inşallahhhhhhhhhh çok sağol duan için canm

arkadaşlar gözden kaçırıp alıntılayamadıklarım varsa kusurabakmayın beni çok duygulandırdınız dualarınıza kocaman bir amin diyorum allahrazıolsunn hepinizden

3 yıllık evliyim ve doktrlar olmaz demiyor ama 1 düşüğüm var henz olmadı daha ve olup olmaycağını allah bilir evladım olsada olmasada allah nasip etsede etmese ben isterim evlat edinemk ama hem eşim istemez hemde birsürü şartı var evlat edinmenin tşkederm yorumnz için
Doktor olmaz demiyorsa kendinizi strese sokmayın. Bu çok önemli gerçekten bende ilk seneden sonra korunmayı bıraktım ve her ay bekliyordum ve hüsran oluyordu 2 buçuk yıl sonra doktora gittim bende sorun olmadığını söylediler eşime de gün vermişlerdi ben hep bende sorun var kesin diyerek üzüküyordum nedense. Eşime belli etmiyorum sanki olmasada olur gibi davranıyordum oda sinirleniyordu neden böyle davrandığımı hislerimi sakladığımı bilmiyorum.
Neyse doktor sende hiç bir sorun yok diyip beni yolladı eşime ilk tahlil zamanını verdi eşim ilk tahlili olup ikinci yi isteyince bizde dediki demekki tedavilik bi durum çıkacak bizde tedavimizi oluruz. Bu arada ikinci tahlil için ilk sefer gidemedi eşim ikinci bir randevu aldım yani araya iki ay girmiş oldu ve eşimin ikinci tahlile gitmesine 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Yani bu son iki ayda biz acaba busefer olurmu diye düşünmedik

Yine bir komşumuz 10 yıl çocuk için 4 kere tüp bebek tedavisi oldu ama çocuğu olmadı. Doktorlar bir sorun yok demişler onada. 10 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. O çocuk 2 yaşına girdi ikinci bebeğini doğurdu.

Rabbim ol der ve olur 3 yıl çok uzun bir süre değil fizyolojik bir sorununuz da tıbben bulunmadığı na göre demekki zamanı var.

Doktor olmaz demiyorsa kendinizi strese sokmayın. Bu çok önemli gerçekten bende ilk seneden sonra korunmayı bıraktım ve her ay bekliyordum ve hüsran oluyordu 2 buçuk yıl sonra doktora gittim bende sorun olmadığını söylediler eşime de gün vermişlerdi ben hep bende sorun var kesin diyerek üzüküyordum nedense. Eşime belli etmiyorum sanki olmasada olur gibi davranıyordum oda sinirleniyordu neden böyle davrandığımı hislerimi sakladığımı bilmiyorum.
Neyse doktor sende hiç bir sorun yok diyip beni yolladı eşime ilk tahlil zamanını verdi eşim ilk tahlili olup ikinci yi isteyince bizde dediki demekki tedavilik bi durum çıkacak bizde tedavimizi oluruz. Bu arada ikinci tahlil için ilk sefer gidemedi eşim ikinci bir randevu aldım yani araya iki ay girmiş oldu ve eşimin ikinci tahlile gitmesine 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Yani bu son iki ayda biz acaba busefer olurmu diye düşünmedik

Yine bir komşumuz 10 yıl çocuk için 4 kere tüp bebek tedavisi oldu ama çocuğu olmadı. Doktorlar bir sorun yok demişler onada. 10 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. O çocuk 2 yaşına girdi ikinci bebeğini doğurdu.

Rabbim ol der ve olur 3 yıl çok uzun bir süre değil fizyolojik bir sorununuz da tıbben bulunmadığı na göre demekki zamanı var.
canım bende pcos var yumurtlamam olmuyor ilaçla olmadı (klomenle)3 kutu iğneyle 1 tane yumurta oldu aşılama oldum tuttu ama düştü yani belki 2 senede 1 oluyor belkide yılda birkere yumurtlama
olmaz diye düşnmek istemyrm ama bazı zmanlar herşeyden vazgeçiyorum
allah evladınızı bağışlasın ben 23 yaşındayım eşim 37 girecek yakınzmanda onun adına çok üzülüyorum onun için çok istyorum yaşı gençken baba olsun istiyorm enküçk kardeşinn bile oldu eşim ailenn en büyüğü çöpsüz üzüm gibi çok içim acıyor

benim çıkmam laızm arkadaşlar hepinize iyigeceler dularınızda banada yer verin lütfen zira buna çok ihtiyacım varr

canım bende pcos var yumurtlamam olmuyor ilaçla olmadı (klomenle)3 kutu iğneyle 1 tane yumurta oldu aşılama oldum tuttu ama düştü yani belki 2 senede 1 oluyor belkide yılda birkere yumurtlama
olmaz diye düşnmek istemyrm ama bazı zmanlar herşeyden vazgeçiyorum
allah evladınızı bağışlasın ben 23 yaşındayım eşim 37 girecek yakınzmanda onun adına çok üzülüyorum onun için çok istyorum yaşı gençken baba olsun istiyorm enküçk kardeşinn bile oldu eşim ailenn en büyüğü çöpsüz üzüm gibi çok içim acıyor
Allah yardımcın olsun canım. Ama sen bukadar takıntılı hale getirme kendini o resimlere bakıp durma. Daha kaçtane anne olmayıp tamam ya artık olmuyor diye vazgeçen kadının süpriz hamilelik haberini duydum. Şu resimleri falan biriktirmeyi allah aşkına bırakın. Ben resmen telefonum a uygulama indirdim yumurtlama günlerini alarmla haber veriyor du. Ateş ölçer yanımda. Eşime saçma sapan şeyler yediriyordum. Ama nezaman ki tedavisiz olmayacak demekki diyip akışına bıraktım ve hamile kaldım. Rabbime sonsuz şükürler olsun

Evlat edinin yengeminde bebegi olmuyordu hepsi dustu onlarda evlat edindiler sizde basvuru fln yapsaniz hem bi cocugun hayatini kurtarmis ona anne baba sevgisini tattirmis olursunuz

çok duygulandım hikayeye ismi nedir kasidenin canım allah evladını bağışlasın caınım bende dinlerim dua ederim inşalalh çok sağol

Amin canim sagol.Kasidei Burde siirin ismi.Bende aynen o gun dua ederken cok duygulanmistim tum kalbimle diledim icimden ve Rabbim kabul etti cok sukur
ve senin konunu okurkende cok duygulandim gozlerim doldu inanki ayni seyleri hissettim.Allah im sanada saglikli hayirli bir evlat nasip eder İns canim.

Bence çok erken hele evlet edinmeyi düşünmek için çok çok erken daha çok yenisiniz arkadaşımın hiçbir sorunu olmadığı halde 2 yıl hamile kalamadı doktorlara gitti sonra hiç ummadığı anda oldu.stres yapmayın aklınıza getirmeyin hem 3 yıl nedir ki 3 yıl da insan evliliğine doyamaz şahsen ben 1 aylık evliyim en az 5 sene düşünmüyorum

Back
X