sadece işkolik koca

fazla calıştıgının farkında ama bunu normal karşılıyor. gün 24 saat olsa işte gecirecegi gene yetmedi der .
yani bşs dunyayı yeniden kurmuyoruz . sabah 8 akşam 6 ya kadar halledilemeyecek bi iş oldugunu düşünmüyorum ben .ha usulsuzce akşam 6 dan snra ek iş yapsa eve gecgelse anlayacagım ekstra para kazanmak istiyor dicem . çalışmasının odak noktası para da degil. takmaz aldıgı maaşı sorgulamaz .
Ben zaten çalışmasını paraya baglamadim farkettim anlatmak istediğinizi . Ya en zoru ne biliyor musunuz ? Kahvaltı için ya da akşam yemegi için onu beklemek zorundasınız .Bende böyle bir dönem yaşadım hiç kalkma dedi doktorlar. ( yine de sonuç olumsuz oldu gerçi de konumuzla alakası yok) Birine muhtaç olma duygusu kadar kendimi kötü hissettiren bir duygu olmadı .Ki benim eşim tam bir evkoliktir. İsteyen herkes sağlıklı gebelikler yaşasın. Sizi onyuzden çok iyi anlıyorum .

Aynı benim eşim. Iki sohbet edelim desem işinden bahseder daha gerilirim. Ben alıştım artık , zamanla alışıyorsunuz.
hayır birde işi ile iliglş detay verir . verme derim etik degil . belki ben gidip anlatcam bişi yapcam . duymak istemiyorum derim . işi anlatırken gözleri parlar

Ben zaten çalışmasını paraya baglamadim farkettim anlatmak istediğinizi . Ya en zoru ne biliyor musunuz ? Kahvaltı için ya da akşam yemegi için onu beklemek zorundasınız .Bende böyle bir dönem yaşadım hiç kalkma dedi doktorlar. ( yine de sonuç olumsuz oldu gerçi de konumuzla alakası yok) Birine muhtaç olma duygusu kadar kendimi kötü hissettiren bir duygu olmadı .Ki benim eşim tam bir evkoliktir. İsteyen herkes sağlıklı gebelikler yaşasın. Sizi onyuzden çok iyi anlıyorum
hayır paraya taksa belki bu kadar da zoruma gitmcek. dicem ki benim için para kazanmak icin calışıyor. birine muhtac olmak zor . ve o annemi başımda dikerek tüm sorumlulukların ondan gittigini hissediyor. ben onun cocugunu tasıyorum.
işin temeline inmek istemiyorum ve ben onun kanser ameliyatı sebebiyle tedavi gördüm . bu konu cok önemsiz ama insanın canı sıkılıyor ben tedavi olmak istemeseydim cocugumuz olmayabilirdi. yani bana kul köle olsun istemiyorum ama bunların farkında olmasını isterdim. ki bizim evliligimizde para kazansa bile parayı tutup bişşler sahibi oldurmaya calışan hep benimdir. o yiyelim içelim gezelim öküz gibi çalışalım . kafasındaydı

malesef benim içinde farklı. benim bu konuda eksikligim duygusal eksiklik. işi gücü varken öglen dışarda işim oldugunda halledip getirir .ama bunu yapmak istedigi için degil yapmak zorunda oldugu için yapar ve ben bunu hissederim.
yani yaşamayan bilemez ben ona kötü diyemem ama cok kırıldıgımı bilirim .
Anlıyorum sizde bu yüzden konu açtınız zaten öyle değil mi ? Çünkü bana göre de kırıcı. Hele ki hamile bir eşin varsa. Bende işimi çok önemser ve severim ama ailemi yok sayarak değil. İnsan bazı şeylerin sınırını bilmeli çünkü. Oturup ciddi bir şekilde konuşun bence. Değişmesi gerektiğinin ve bunun için adım atmazsa daha farklı yaptirimlarda bulunacaginizi söyleyin. Bakalım tepkisi ne olacak ?

hayır birde işi ile iliglş detay verir . verme derim etik degil . belki ben gidip anlatcam bişi yapcam . duymak istemiyorum derim . işi anlatırken gözleri parlar
Aynı yaa. Eşim gibi biri daha varmış çok şaşırdım şimdi. Çok iyi bir insan eşim. Ben de mühendisim evden çalışıyorum şimdilik. Anlatsın problem değil ama aşkla şevkle anlatıyor. Gece 3 e kadar bilgisayar başında geriye kalan işlerini tamamlar. Artık kızamıyorum bile. Eskiden çok kızardım ben de alıştım galiba. Ha hanımlar yanlış anlamayın kızdığımız nokta çok çalışması değil, aramızda başka sohbetin bile dönmüyor olması.

Anlıyorum sizde bu yüzden konu açtınız zaten öyle değil mi ? Çünkü bana göre de kırıcı. Hele ki hamile bir eşin varsa. Bende işimi çok önemser ve severim ama ailemi yok sayarak değil. İnsan bazı şeylerin sınırını bilmeli çünkü. Oturup ciddi bir şekilde konuşun bence. Değişmesi gerektiğinin ve bunun için adım atmazsa daha farklı yaptirimlarda bulunacaginizi söyleyin. Bakalım tepkisi ne olacak ?
şuan yapacagım tek yaptırım takmamak olur.
cnkğ o ona muhtac oldugumun farkında...
ne ev hanımları var kocası iştem gelmesin ister . kafa dinlemek için belkş de öyle olmak lazım belirli bi süre takmıcwm bakalım neler olacak

hayır paraya taksa belki bu kadar da zoruma gitmcek. dicem ki benim için para kazanmak icin calışıyor. birine muhtac olmak zor . ve o annemi başımda dikerek tüm sorumlulukların ondan gittigini hissediyor. ben onun cocugunu tasıyorum.
işin temeline inmek istemiyorum ve ben onun kanser ameliyatı sebebiyle tedavi gördüm . bu konu cok önemsiz ama insanın canı sıkılıyor ben tedavi olmak istemeseydim cocugumuz olmayabilirdi. yani bana kul köle olsun istemiyorum ama bunların farkında olmasını isterdim. ki bizim evliligimizde para kazansa bile parayı tutup bişşler sahibi oldurmaya calışan hep benimdir. o yiyelim içelim gezelim öküz gibi çalışalım . kafasındaydı
Belki farkındadır içten içe ama belli edemiyordur .Bu açıdan da düşünebilirsiniz .Konuşmayı denediniz mi ? Aslında ben sizin yerinizde olsam şöyle yapardım.Guvendigim ,ihtiyaç sahibi ( pandemi kurallarına uyan biri olmalı elbette) bir komşudan yardım isterdim ücreti karşılığında.Gelsin ve bazı gereken şeyleri yapsın . Anneniz de bütün yükü almamış olurdu.( Ben bunu yapmayi düşünmüştüm artık son çare ) Madem çok calisiyor böyle olmasina ses çıkarmamali değil mi ?

Aynı yaa. Eşim gibi biri daha varmış çok şaşırdım şimdi. Çok iyi bir insan eşim. Ben de mühendisim evden çalışıyorum şimdilik. Anlatsın problem değil ama aşkla şevkle anlatıyor. Gece 3 e kadar bilgisayar başında geriye kalan işlerini tamamlar. Artık kızamıyorum bile. Eskiden çok kızardım ben de alıştım galiba. Ha hanımlar yanlış anlamayın kızdığımız nokta çok çalışması değil, aramızda başka sohbetin bile dönmüyor olması.
ben ona diyorum ben senin yarın kadar calşıyorum aynı parayı alıyorız nerdeyse . ya evet sizin özel diyo .
brn olsam biri bana öyle dicek çalışmam abi ya . benim mesleki deneyimim ondan fwzlw tam çalışma anlamında . keşke kendisinin farkında degerinde olsa . kimse ona laf söyleyemez ztn iş yerinde . onun iş yerindeki arkadası ameliyat olunca buna dedi eşinde sabır var . sen ameliyt olmuşsun hala iş diyorsun. seni döverim dedi . 2 miizinde ortak arkadası . herkes farkında işkolik oldgnın

Belki farkındadır içten içe ama belli edemiyordur .Bu açıdan da düşünebilirsiniz .Konuşmayı denediniz mi ? Aslında ben sizin yerinizde olsam şöyle yapardım.Guvendigim ,ihtiyaç sahibi ( pandemi kurallarına uyan biri olmalı elbette) bir komşudan yardım isterdim ücreti karşılığında.Gelsin ve bazı gereken şeyleri yapsın . Anneniz de bütün yükü almamış olurdu.( Ben bunu yapmayi düşünmüştüm artık son çare ) Madem çok calisiyor böyle olmasina ses çıkarmamali değil mi ?
onu da söylediö bakıcı bul bana dedim . tamam dedi ertesi gün kahvalto hazırlamaya geldi

Sizin için olduğu kadar eşiniz için de stresli bir dönem.
Karakter itibariyle işine çok önem veren biriyse yapabilecek bir şey yok.
Bütün işti eve gelip sizle ilgilenmekti derken gün içinde yalnız kalmak istemesi, telefonda takılmak istemesi normal gibi

Sizin için olduğu kadar eşiniz için de stresli bir dönem.
Karakter itibariyle işine çok önem veren biriyse yapabilecek bir şey yok.
Bütün işti eve gelip sizle ilgilenmekti derken gün içinde yalnız kalmak istemesi, telefonda takılmak istemesi normal gibi
telefonundan son dakika habere bakarken haber acıp gelmbirlikte haber izleyelim covid ne kadar arttı bakalım nelere olcak dememe ragmen telefonu bırakmıyor ya . yaşamayan bilemez kimse de yasasın istemem . kacan kovalnır mı görecegiz bakalım tek yapacagım o . ya da anneme gidicdm cocuk dogana kadar gelmşcem ona da gelme dicem

Benim ilk eşim çok hırslıydı. Türkiye derecesi yapmış bir mühendisti. İstanbul onun olsun, Ankara neden benim derdi. Evliliğimizde bir müddet sonra ortak yatırımlarımız sonucunda şirkete dönmüştü. Bir müddet sonra bana karşı inanılmaz ilgisiz hale geldi. Artık herşeyi tek başıma yapar hale gelmişti. En sonunda zaten İsviçre’de distiribütörlük aldığı firmadan İsviçre’li bir kadınla ilişki yaşamaya başladı ve boşandık.
İnsanın amacı olması, geçimini sağlamak için geliri olması şart ama aşırısı zarar. 1 kere geliyoruz dünyaya ve amacımız mutlu ve huzurlu olmak.
Ne kadar süre evli kalmıştınız?
Bir de İsviçre’de distribütörlük alınacak hangi firmalar var? Benimle tanışmak isteyen bir mühendis vardı İsviçre’yle iş yaptığını söylemişti ama ayıp olmasın diye soramamıştım.

Ne kadar süre evli kalmıştınız?
Bir de İsviçre’de distribütörlük alınacak hangi firmalar var? Benimle tanışmak isteyen bir mühendis vardı İsviçre’yle iş yaptığını söylemişti ama ayıp olmasın diye soramamıştım.
15 sene evli kaldık. Kaya düşme ağları üzerine bir firma. İsviçreli bir kadınla evlendi.

telefonundan son dakika habere bakarken haber acıp gelmbirlikte haber izleyelim covid ne kadar arttı bakalım nelere olcak dememe ragmen telefonu bırakmıyor ya . yaşamayan bilemez kimse de yasasın istemem . kacan kovalnır mı görecegiz bakalım tek yapacagım o . ya da anneme gidicdm cocuk dogana kadar gelmşcem ona da gelme dicem
Belki biraz tek kalmak istiyordur bunalmıştır.
Yani bulduğunuz bir çözüm değil. Biraz kendi haline bırakın

Belediyedemi calisiyor
Bu durum biraz kurum yapisindan kaynaklaniyor.
Bir sure sonra parcaniz gibi oluyor
Ben asla iskolik degilim olmam olamam ama ilk 4 yil asla mesai bitimi cikmadim
Asla 2 saat izin alip onemli islerimi halledemedim. Kendi odama esya secemedim mesela
Barinmak icin kovulmamak icin mecbur
Takilmayin
Ancak yonetici vs degisikliginde hersey degisir
Mudurluk verdiler diye okudum sizin esinizmi
Bir mazlum bulmuslar yukleniyorlar bu durum bile onun ne kdr zorda oldugunu gosterir

Belediyedemi calisiyor
Asla 2 saat izin alip onemli islerimi halledemedim. Kendi odama esya secemedim mesela
Takilmayin
Bir mazlum bulmuslar yukleniyorlar bu durum bile onun ne kdr zorda oldugunu gosterir
belediyeye baglı bi kurum . kendisi sözleşmeli oldugı için laleden müdürlük verildi.yani bi ensyi arıyorlardı az maaşa sorumluluk alacak biri lazımddı oda benim işkolik kocama kaldı. onunda bintarafları kalktı . aynı maaşa mühendis olarak clşıp daha az sorumlulugu varken de işkolikti şimdi daha fazla .

Belediyedemi calisiyor
Takilmayin
rızık allahındır ne kadar minnet edersen kula fayda görmedim ben . ben biraz daha yırtıcı ve iş çözücüyümddür işte . o ise mülayım yavas iş yapan bir işkolik. ztn süre kullanmayı bilen biri olsa gğnde 10 saatte tüm işlerini halledebilirdi

Belki biraz tek kalmak istiyordur bunalmıştır.
Yani bulduğunuz bir çözüm değil. Biraz kendi haline bırakın
bende kendi halime kalmak istiyorum yürüyüş yapıp yoga yapıp kafa dinlemek istiyorum. alışverişe cıkmak istiyorum . nefes almak istiyorum . ama yapamıyorum evladım için . benim evladım da onun da oluyor. onun hatrına akşam yanıma gelip 20 dk yattgım yataga gelip sohbet edebilir . işten baktinde gelbilir . o zaman fedakarlık yapmış olur .

Back
X