- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
- 128
- Konu Sahibi Kurkmantolu
Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var. Ben yeni biriyle tanıştım ve babası yok sadece annesi var,kendi evleri müstakil,başka kardeş felan da yok.Benim başım açık,açıklığıma karışmıyor,çalışabilirsin diyor onada karışmıyor ama tek istediği şey anneyle birlikte oturmak.Evli bir ablası var sadece.
Benim merak ettiğim,bu şekilde olup ta güzel geçinenler var mı?Ben yüksekokul mezunuyum,görüştüğüm insan lise mezunu ama bunu sorun etmeyen ve güzel bir işi olan biri.Sevecen,iyimser,cana yakın biri ama benden tek isteği bu.
Sadece kayınvalidesi yanlarında olup ta birlikte yaşayan var mı?bu şekilde mutlu olan?
tatlım bende tek oglana vardım bır evın bır erkegı bırde evlı olan ablası var...Neyse ben ılk 3 4 ay fılan bırlıkte otrudum yenıyım dıye...
ama olmadı,ev ev ustune olmuyor...kayınvalıde ıle yasamk cok zor.. dusunsene yenı evlısın ve esınle bırsey yapmk ıstıyceksın ama kv yuzunden yapamıcaksın...
evde ıstedıgın gıbı gecelıkle fılan dolasamıycaksın...
annenler yada kuzen yıgen fılan sana gelıp kız kıza oturmak ıstıycek ama kayınvalıde yuzunden oturamıycaksın....
aksam dısarda esınle basbasa yemek yemek ıstıycen ama esın annemde gelsın dıycek...
esınle tartısamazzsın bıle kayınvalıden varken...
hem sen calısıyorsun ısten gelecen yorulacan esınle ılgılenmek ıstıycen ama kaynana yzyunden esınle mesafelı durcan o yatana kadar...
kaynana adayın ıyı veya kotu ya onun yaptıklarını sen begenmen yada o senın yaptıklarını begenmıycek....
damak zevkınız kaynanala bır olmazz buda sorun olur....
sana en basıt ornek esınle dogru duzgun yatıp kalkamazsın...annem var dıyecekk....
sen bır yere gıtmek ıstedıgınde ıster anne ıster carsı yada baska bır yer.esın annemle gıt der yada annemı 2kez goturmede 3.ye gotur der...
sen her zaman kayınvalıden yuzunden sorunlar yasarsın pişman olursun...
kayınvalıde adayın o kadar ıyı olsada yıne olmaz...oda suratını asar..bırıncıde asmazsa ıkıncıde asar....
bunları ben yasadım tek oglana gıttım...ve bana hep derlerdı BİR EVİN BİR GELINI OLMAk ZOR dıye...
ben evlenınce anladım.. kayınvalıdem kıskandı benı...buyuttum yetıstırdım geldı bırden oglumu aldı dedı...
benım dıyceklerım bu kadar..yasadım cunku ben...ınan cok zorr...sımdı ıcımden hep derımkı keske esım 4 5 kardes olsa dıye...

Son düzenleme: