Sen yalniz degilsin kocan var ,birbirinize destek olup bugünleri atlatirsiniz insallah...
borcu krediyle kapatmak daha cok borca neden oluyor alamamandada bir hayir var demekki...önemli olan esinle ortak kararlar alabilmeniz harcamalarini iyicene kis insallah sana kat kat geri gelir...
bizimde boyle bır donemımız olmustu, ramazanda tost yapıp oruc tutup ıftar etmıstık. evde baska hıcbısey yoktu. bozduracak altında kalmamıstı. şimdi çok şükür ben calısmaya basladım. durumumuz cok cok ıyı esımle ıkımızde cok ıyı kazanıyoruz.Allah yardımcınız olsun
bebek olunca hersey daha zordur tahmın edebılıyorum
haklısın
sadece harcamaları kısacak hiç bi yerimiz yoktüm parayı borca yatırıyoruz kızımın ihtiyaçları için biraz para ayırıyoruz
mesela
ekmeği evde kendim yapıyorum
sadece kızım için sebze meyve yoğurt alıyorum et olayı kurbandan gelen etleri kıyma haline getirmiştim et ihtiyacını ordan karşılıyorum
kendimiz için genelde köyden gelen şeylerle pilav fasülye çorba gibi şeyleri ağırlıklı yapıyorum heryerden herşeyden kısıyorum anlayacağın
uzun zaman oldu kıyafet vs almıyorum çevremdekiler devamlı bana alışveriş merkezlerini öneriyor ve ordan çıkmıyor ben eskilerle idare etmekten hiç gocunmuyorum
umarım bunları acındırmak .. vss için yazmadığımı anlıyorsunuzdur ben kimseyi sıkmamak boğmamak ve üzememek için çevremde konuşamıyorum o yüzden yanlış anlaşılmak istemem
bide arkadaşlarım uzaklaşıyorsa benden haklıda buluyorum bazı konularda
onların konuştukları konulara çoğu zaman uzak kalıyorum
gittikleri sinemalar, tiyatrolar ,alışveriş merkezlerindeki turlar ,evlerine aldıkları ,eşleri ile olan yaşamları
ne yorum yapabiliyorum nede anlatabiliyorum basit konular değil belki ama bana şuanda sadece boş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?