Sadece kendime anlattıklarım ama patlıyacağım

of canım çok çok duygulandım. Helal olsun başka hiçbişey demiyorum anne-baba olmak işte böyle birşey olmalı. Bizimde babam anneme hiç para vermezdi olduğu halde. Bi gün ilk okulda piknige götürecekti öğretmen, yine babam anneme para vermemiş, Benim gözlerim yollarda tabi, bütün çocuklar bir sürü beslenme getirmiş sermişler yiyolar.,benim hiçbirşeyim yoktu..Bi baktım annem koşa koşa geliyor(( annem bileziğini bozdurup bana bişeyler getirmişti çok iyi hatırlıyorum:çok üzgünüm: nasıl mutlu olmuştum annemi görünce. Anne olmak böyle birşey olmalı zaten.

Allah kolaylıklar versin. Geçer bu günler üzülme. Duanı eksik etme üzerinizden.

ben 18 yaşına girdiğimde annem bana doğum günü hediyesi olarak bi özel sağlık sigortasından sigorta yaptırmıştı ve bunu ben evlenene kadar ödedi çalıştığım halde daha sonra dedi siz aile sigortasına çevirin bunu beraber ödeyin tamam dedim bebeğim doğduğunda da otomatikman uzun yıllar ödendiği için sağlık sigortalı oldu bunun için önceleri bir problem olduğunda hep özele gidiyordum doğumumu dahi özelde yaptım çünkü yatarak tedavi %100 ayakta %80 karşılıyordu bu bana nasıl geri döndü
ödemerlimiz artık düzenli yapamıyoruz tabiki fakat eski müşteri olduğum için onlar tölaranslı davranıp sigortamı iptal etmiyorlar ama eskiden özel hastaneye gittiğimizden dolayı eczanelerde bu görünüyor ve ssk dan ilaç alabilmemiz için o rakamı ödememizi istiyorlar eczacılar tarafından bakıldığında haklı olsada bu benim için çok kötü oldu
ssk ödemem maaşım üzerinden oluyor kızım benim üstümde eşim çalışmaya başladığı için oda ssk lı

kızım 2 gündür rahatsızdı bugün devlet hastanesine götürdü eşim boğazlarında iltihap çıkmış eczaneye 45 tl ödemiş ilaçlar 8 tl tutmuş böyle bişey işte en azından eczane borcuda kapanmış oldu tabi kızım için olanı neyse o bile yeter

herşey problem
Allah sağlık versin tek duam bu diyorum kızım rahatsızlanıyor ama Allah beterinden korusun başka ne diyeyimki
dr boğazları iltihaplanmış demiş dilinde de 2 yerinde olmuş antibiyotik ağrı kesici ve vitamin vermiş normalde kullandığı multivitamin vardı zaten o vitamini bile içirmek çok zor oluyodu hiç sevmiyor kaçıyor oyun ve şaklabanlıkla ancak içiriyodum zorlarsam daha çok inada bindirir çünkü bakalım bunları nasıl vericez artık show programı falan yapıcaz evde

bebeğim doğduğunda anne olmak ne güzell diyodum ama uykusuz kalıyosun yorucu tabi sorumluluk falan diyordum çok hafife almışım şimdi anlıyorum

Anne olmak dünyanın en güzel şeyi Allah herkeze yaşatsın (doğurmaya gerek yok bunun için)ama varya herkez anne olamaz bu sözümü hiç unutma

canım her inişin bir çıkışı her karanlığın bir aydınlığı vardır canım herkes böyle dönemlerden geçer be olsun rabbim sağlınızı eksik etmesin ama canım benim anlamadığım bir konu var ya arkadaşların neden sana böyle davranıyorki hreşey alışveriş sinema vs değil ki şahsen benim bu durumda olan arkadaşım olsa ben kesinlikle yanından bir na olsun ayrılmam kusura bakma ama onlar senin arkadaşın falan değilmiş arkadaş dediğin kötü günde dar günde yanında olur iyi günde herkes rakadaş herkes dost
Allah herkese yardım etsin canım

öyle arkadaşlarımda var benim çokkk uzun yıllardır dostluk yaptığım 3 kişi var ama onlar benden çok uzakta gönüllerimiz bir sadece İstanbulda çok uzun zamandır yaşamıyorum onundan etkisi var gerçi ben kimseyi dertlerimi anlatıp sıkmıyorum ama nedenininde açıkçası çok sorgulamıyorum

Canım Allaha tevekkül et. Mesela işte servis bozulursa naparım veya hastalık olursa naparız mahvoluruz gibi şeylerle kafanı meşgul etme sürekli. Allaha tevekkül et yani ne olursa olsun her işte bir hayır vardır diye düşün. Herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle olur diye düşün ve Allaha bütün kalbinle güven. Elbette sen tedbirlerini elinden geldiğince al. Ama ondan sonrası için Allah'a güven ve endişelere kaptırma kendini. Tevekkül ne demek endişelenmemek ve Allaha güvenmek demek.

canım benim çok zor bir sınavdan geçiyorsun çok üzüldüm ya ben yaşadıklarını çok iyi anlıyorum başımdan çok geçti ama allaha şükür düşe kalka yaşıyoruz inan bebeğim olmuyor bazen diyorumki allah sanki bilerek vermiyor.:çok üzgünüm:
bence kendine yüklenme umudunu yitirme bırak seni istemeyen istemesin sonra onlar senin peşinden koşacak unutma başıma geldiği için biliyorum şu durumda kimse el bebek gül bebek yaşamıyor emin ol evet senin yaşadıkların daha ağır ama hepsi gececek ben bundan eminim bende yaşadıklarım bitmez diyordum 2 haftayı sadece 7 lirayla geçirdiğimiz günler oldu ekmek alamadığımız günlerde oldu kimseden 5 kuruş istemedim istersem birdaha onlara ödeyemeyiz rezil oluruz diye eşim en yakınlarından yardım istedi sırt çevirdiler ama allaha şükür tekrar düzenimizi kurunca o sırt çevirenler akşam oturmalarına geldiler emin ol sizde başaracaksınız yeniden hanenize ay doğacak allah çocuğunun yüzü suyu hürmetine evinize bereket yağdırsın.:Saruboceq:

Allah yardımcın olsun çok etkilendim bizde istanbula ilk geldigimizde aynı durumdaydık babam 230lira maaş alıodu 130 ev kirası 3 çocuk okuyoduk annem köyden gelen yeşil zeytinle iftar sahur yaptırıyordu bize ekmek dediğin gibi evde pişerdi... Gerçekten yürekten anlıyorum sıkıntını Rabbim öle büyyükki!!! Her şerrin bir hayrı her hayrın bir şerri vardır. Rabbim evladın için sana yardım eder yeterki sabırla bekle hiç ummadıgın anda yetişir hızırın.
senin için yavrun için dua edicem inanki Allah ya ve yardımcın olsun!!!

pptya87 sendemi burdasın :)) sende de var hee sıkıntılar bende bazen rabbim onun için vermedigini düşünüyorum biliomusun yinede şükür bugünümüzee

Canım durumunu cok iyi anlıyorum Allah yardımcın olurda herşey yoluna girer inşallah en yakın zamanda...
Ayrıca eşin çok şanslı güzel ve olgun bir kişiliğin var.
Allah ağız tadınızı bozmasın...

ahh canım olmazmı sorun hangi yuva sorunsuzki ama allaha şükür gücümüz bişeylere yetiyor aç değilim açıkta değilim şu dünyada tek derdim namusumla şerefimle yaşamak bir başımı sokacak kapıma her ay kirayı ver diye gelmeyecek biri olmasın birde bebeğim olsun allah inş onun rızkını verir.

inşallah herşey güzel olur senin için. hep şöyle de bunlar geçecek biz çok güçlü bir aileyiz.
güzel şeyleride anlatacaksın birgün. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…