canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. bende aynı sıkıntıları yaşadım. bizde de destek yok. işte en acı olanı bu. olduğu hald kimse açmısın diye sormadı bize. eşim 2 ay işsiz kaldı. evde tüp bitti erzak bitti. tost makinasına yumurta kırıp pişirdim. dedim yeni yıl iyi geçecek. eşim iş buldu. memnun çok şükür. şu an taksitlerimiz var biraz birikmiş. şükür çalışıyoruz. eşime çok destek oldum. yıkılmayacağım dedim. en son dedim alyanslarımızı satalım. allah sattırmadı çok şükür.
bende 1 yıldır kıyafet almıyorum kendime. botlarım bile su alıyor yağmurda.
paran olmayınca arkadaşın da olmuyor çevrende. bizimde öyle şuan. işyerinden 1 arkadaşım var hep yanımda oldu. hiç sırtını dönmedi. diğerleri hep aynı kıyafetleri giyiyorum diye küçümseyerek bakıyor. umrumda değil.
birgün geçecek bunlar. güzel günler gelecek. kızına ciciler alacaksın. şöyle düşün nasıl olsa kıyafetler küçülüyor boşver. giyemeden kalıyor. sen alana kadar azcık büyür.
önemli olan eşinle el ele vermeniz.
Allah kolaylık versin arkadaşım.
SUnu dusunsenize birde cok paramiz olup mutsuz olsak hergun kocana azar isitip dayak yesek hic huzurumuz olmasa ki busekilde yasayan insanlar var canim.. birgun bitecek ben inaniyorum kizlar sakin pes etmeyin bu dunyaya inat yasama dahada SIKI sarilmak gerek !
SUnu dusunsenize birde cok paramiz olup mutsuz olsak hergun kocana azar isitip dayak yesek hic huzurumuz olmasa ki busekilde yasayan insanlar var canim.. birgun bitecek ben inaniyorum kizlar sakin pes etmeyin bu dunyaya inat yasama dahada SIKI sarilmak gerek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?