Sadece kendime anlattıklarım ama patlıyacağım

Para....bazen hersey bazende hicbirsey...sen cok iyi anliyorum canim.

Zamaninda bende cok parasizlik cektim...suandada maddi durumumuz cok iyi degil ama Allah sükür gecinip gidiyoruz iste..

Bazi an geliyor caresizligin öyle tavan yapiyorki, Allahim aklima mukayat ol diyecek kadar....olmicak seyleri bile düsünebiliyor insan....

Hele birde evladin varsa...ona istedigi birseyi alamiyorsan, dahada cok kahrediyor insan.....lakin bunuda bir imtihan olarak görmeliyiz....varlikta darlikta Allahtan arkadasim.

Kendini hic yanliz hissetmene gerek yok....milyonlarca insanla ayni kaderi paylasiyorsun....bu forumda bile senin gibi kactane gecim SIKINTISI ile bogusan kadinlar vardir...

Bu günlerde gececek insallah, üzme kendini....Allaha sigin canim, bol bol dua et...:teselli:

Allah yardimcin olsun, bu karanlik günlerinin isigi olsun insallah...:Saruboceq:

Allah yardımcın olsun, bu sıkıntılı günleri de atlatırsınız Allahın izniyle..
mümkün olduğunca daha kötü durumdakileri görüp şükretmek gerekiyor, etrafta yaptığı alışverişi, gittiği yerleri anlatanlardan uzak dur cnm..
bebeğin için herşeyin en iyisini yapacaksın, şu an yapamadıkların için üzülme..refaha çıkın inşaAllah telafi edersin cnm..

allah yardımcınız olsun canım birde şu yönden bak bir işin kafanı sokabilecek bir evin var ay sonunda iyi kötü 3 5 kuruşta olsa gelecek bir maaşın var

ALLAH yardımcınız olsun canımm ben yenı uye sayılır ama okuduklarımdan cok etkılendım bırsey ler yazmak ıstedım moralını hıc bozma kendınıde yalnız hıssetme en yakın dostun arkadasın esın ve cocugun ALLAH onları sana bagıslasın canımm

canım inanmaz kimse belki ama inan ki gözlerim dolduu birden ağladım tutamadım kendimii yazını okuyunca...yokluk zordurr bende çok sıkıntı çekiyorum .....dua et her inişin bi çıkışı olacaktır elbet.....hayat çok zor ..önemli olan eşin sen ve çocugun birarada ve huzurlu olmanızz..böyle düşünmeye çalışş....allah yardımcı n olsun canım .........

sıkıntılarında ALLAH yardım etsin
canım etrafinda siziiii rahatlayaçak kimse yokmu yanı sıkışık annınzda size yardım edecekk birileri yokmuuu yani aile denince aklıma bu gelir iyi veya kötü günlerdeeeeee

Allah yardimciniz olsun beterinden korusun sagliginiz iyi ya ona da sukur bol bol dua et unutma her gecenin sonu mutlaka sabaha varir zor bir imhihandan geciyorsunuz

ah utmeras seni o kadar çok iyi anlıyorum ki....
içine akıttığın göz yaşlarını hissettim yazdıklarında. ben de yaşadım bunları...
ama inan zamanla düzeliyor bazı şeyler. sadece biraz sabır. biz 2001 krizinde yerle bir olduk.
ödenmez dediğimiz borçlarımız neredeyse bitmek üzere. alyanslarımızı bile satmak zorunda kaldık.
kayınvalidemin bize verdiği zeytinyağını bile sattım. aylarca annemin verdiği tarhanayla idare ettik.
anladığım kadarıyla siz de bizim gibi destek alamayanlardansınız. olsun be güzelim, sağlığımız yerinde.
evine gittiğinde koklayacağın bir kızın, omuzuna yaslanacağın bir eşin var. beraber herşeyin üstesinden gelirsiniz.
bu arada unutma yalnız değilsin. konuşamadıklarını burada paylaş. içine atma sakın. her zaman seni dinlemeye hazırım.

canım zaman zaman oluyor böyle kötü durumlar malesef ama inancını yitirme bunuda aşarsın sadece sabret dua et allah yanında olur bi anda mucize yaratır

inan okadar üzüldümki,dicek söz bulamıyorum.bi dua var bereket duası,benim işlerim ne zaman kötü gitse o duayı okurum,hergün ofisimi açarken de bilgisayarı açar okurum.Biraz uzun oyüzden ezberleyemedim,kullema diye başlıyor dua.oku bu duayı,inan faydasını göreceksin.Allah yardımcınız olsun

Canım benim yaaa,o kadar üzüldüm ki anlatamam.Ailen yakınında değil mi?Benim eşim de çalışmıyordu alyanslarımızı bile sattık,şimdi şükür girdi işe düzelticez durumuuzu.Ekmek almaya paramız olmadığını bile biliyorum.
Allah evladına ve size sağlık versin.ınşallah her şey düzelir en kısa zamanda,amin...

canım benim..
çok üzüldüm inan bana..

ama hayatta ne olacağımız hiç belli olmuyor. sabır diliyorum senin için..
ve bol bol dua et, sağlığına sahip çık.
sakın psikolojini bozma.. para bugun olmaz yarın olur ama psikolojin bozulursa tedavin zor olur.

eşin ek iş baksa..
ufak şeyler.. ya da sen ufak tefek yöntemlerle aksamları bişiler yapsan, satabilir misin acaba?

zaman zaman hepimiz senin cektigin sikintilardan gectik her sey biz insanlar icin
rabbim sizi bir ana önce tüm sikintilarinizdan kurtarsin insallah bol bol dua et canim dua insani sikintilarindan uzaklastirir

keşke aile, yakın akraba falan olsaydı çevrede kol kanat gerecek , atlatmaya yardımcı olacak en azından çocuğa falan bakan biri bulunsa...biraz mutfak masraflarına el atsalar...sizde gelirinizle biraz eve bakar biraz borçları ödemeye koyulursunuz...
allah sıkıntılarını atlatmayı nasip etsin canım..epey bir üstüste gelmiş herşey..bunda da vardır bir hayır deyip göğüs germek gerek herşeye..

sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
bazen insan çıldırma noktasına geliyor geliyor ve gidiyor
o da Allah inancımız sayesinde kendimize geliyoruz.
tek diyeceğim
BİZİ BU HALE GETİRENDE GETİRMEYE VESİLE OLANLARINDA
ALLAHA HAVALE EDİYORUM...
bizi borçla yaşamaya mahkum ettirdiler
üç kuruş paraya onlar geçinsin bakalım.
şu internet bile lüks artık.

evet haklısın bu ülkede borçsuz olanıda görmedim doğrusu ulus olarak herkes zor günlerden geçiyoruz, lüks tüketimimizide acaip derecede kıstık ayağımızın yorgana
göre uzatıyoruz ama yine açıkta kalıyor maalesf

haklısın canım:sinifsinif:

biizm ailemiz de böle bi dönemden geçti.ben ve kardeşim üniversitey hzırlanırken düşünün onca eğitim masrafı varken evimizden resmen aile dediğin insanlr tarafından kapının önüne konduk haksız yere.onca masrafa kira artı borç eklendi.hergün okula -ki 1 saat yürüyerek-yüryerek gidip geldim babamdan para istemeyeym diye.ama işte derdi veren de dermanı veren de Allah.inanın düzeliyor.hala kiradayız ama çooookkkkk şükür o kdr toparladık ki ben bile inanamıyorum geri dönü baktığımda.hergün makarna çorba yerdik.ama hep sağlığımız yerinde diye düşündük.gerçekten geçiypr.Allah sağlığınızı bozmasın.ve nolur tek olmadığınızı bilin.burada yazın rahatlayın...ben de yakın arkadaşlaşrıma anlatamazdım.hep gülerdim etrafa.evimizden atıldığımızda öğrenmişti en yakın arkadaşlarım.şok olmuşları neden biz bişey bilmiyoruz diye.siz kimselere anlatamıyorsanız burada paylaşın...herşey düzelecek.eminim.siz de emin olun...

canım sınav dünyası her birimizi ayrı zorluklarla sınıyor mevlam.ne benim derdim sana ne senin derdin bana benzer.emin ol bugünlerde geçer.dünyada bazı şeylerin çaresi yok.rabbim dermansız dert kimsenin ocağına vermesin.sabret dua et açılan eller geri çevrilmez.sakın isyana sürüklenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…